ralka_levskarka написа:allez_les_blues написа:ralka_levskarka написа:3:2.
абе Лудогорец три гола са пускали само в един мач за три години, точно па ЦСКА ше им вкара три гола, с дяда ти Камбур и "феномена" Н'Джонго...ае малко по-сериозно ако обичате, взехте да се лигавите ааааа

Е пробвам си

То и Ботев Враца за 19 мача имаха около 9 гола (нещо такова ;д ) , ама вкараха три на ЦСКА

На повечето играчи в Лудогорец вече им е през оная работа, спечелиха всичко каквото можаха и желанието им се изпари

не е така- те просто ненадейно изпадат в кризи, но изведнъж се вдигат в точния момент.Миналия сезон- три поредни загуби, и изведнъж прекъснаха негативната си серия...къде мислиш?- на "Герена" ни биха с 1:0 и после станаха шампиони. Миналата есен,същата работа-хикс във Враца, загуба в Бургас, хикс със Славия...и изведнъж-биха ни в Разград, после биха Ботев в Пловдив, че и ЦСКА биха в София за Купата, макар че отпаднаха...та нещо ми подсказва че и сега ще се вдигнат, и то точно на "Армията"...което не е много добре,но какво да се прави,от ЦСКА с разни куци магарета-Камбури-мамбури, Н'джонговци-бонговци и кофе-бабоневци не може да се очакват чудеса...а па Мъри как ше ги бие след някой друг кръг, просто не ми се мисли...като знам как ги "лекува" къде ги хване..мани, мани

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]