XXI кръг - Локомотив (Сф)-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Re: XXI кръг - Локомотив (Сф)-СЛАВИЯ

Мнениеот Botevist_1912 » 09 апр 2013 20:06

slavia_forever написа:
ivan40 написа:
slavia_forever написа:Прогноза 1:0 за Славия.

А вярваш ли го :?:

Не разбирам въпроса. Ако си на мнение, че ще спасяваме Локомотив Сф в навечерието на 100-годишнината, аз нямам такава информация и давам реална според мен прогноза. Ако мислиш, че Локото е по-стойностния тим, или пък имаш информация за нареден мач дай друга прогноза или отивай да залагаш.[/qu

И ти си прав!!!!! Да е заложил!!!:)
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 09 апр 2013 20:09

Botevist_1912 написа:
pesho_1913 написа:
ivan40 написа:
slavia_forever написа:Прогноза 1:0 за Славия.

А вярваш ли го :?:

А защо да не го вярва ?
Относно мача: Прокарваха се разни коментари, че ще им даваме мача, за да се спасят. Само дето аз не съм на такова мнение. Мачът е точно един ден преди юбилейния концерт и уреден такъв ще бъде върхът на нахалството.

Така е.ПРАВ СИ!!!

Покажи си фиша, да видим с колко си напред :) То всички на думи сте силни, ама нямате топки, за да сложите някой лев.
п.п. Мача го хванах от второто полувреме и само видях една блъсканица, в която съдията нон-стоп накъсваше двубоя.
Последна промяна от pesho_1913 на 09 апр 2013 20:11, променено общо 2 пъти.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 апр 2013 20:10

1913 написа:Всъщност ни правят комплимент, че сме непобедими, а обиждат Локомотив с твърденията си, че ако ни бият, това няма как да е плод на събитията на терена, нищо че в последните си мачове те показаха достатъчно остри зъби, за да заслужават малко повече уважение. За малко да се полаская от тази убеденост в нашето величие :lol: Проявите на подобна сашодиковщина показват единствено и само проблеми от личностен характер, но такива слабо ме интересуват :lol:

И ти си прав!!! Всички знаем какъв дух има в Славия, колко са борбени и винаги целеустремени към шампионската титла!!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 09 апр 2013 20:15

Такива като тебе са ми ясни. Гушат си се в мишата дупка, чакат да стане нещо и веднага излизат навън, докато не стане време отново да се скрият в жалкото си скривалище :)
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 апр 2013 20:15

А защо да не го вярва ?
Относно мача: Прокарваха се разни коментари, че ще им даваме мача, за да се спасят. Само дето аз не съм на такова мнение. Мачът е точно един ден преди юбилейния концерт и уреден такъв ще бъде върхът на нахалството.[/quote]

Така е.ПРАВ СИ!!![/quote]
Покажи си фиша, да видим с колко си напред :) То всички на думи сте силни, ама нямате топки, за да сложите някой лев.
п.п. Мача го хванах от второто полувреме и само видях една блъсканица, в която съдията нон-стоп накъсваше двубоя.[/quote]

Извинявай ако съм те обидил с нещо! Аз не съм комарджия и не играя на тото! Можеш да видиш прогнозата ми преди мача, без залагане!
Мисля, че няма човек на света, който да се обижда от думите "ПРАВ СИ"!!! ...и все пак извинявай още веднъж, защото тук и за такива думи наказват или изтриват!!!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 09 апр 2013 20:16

Тези твои думи са абсолютно иронично написани, с цел заяждане. Така че не ми се прави на света вода ненапита.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 апр 2013 20:21

pesho_1913 написа:Тези твои думи са абсолютно иронично написани, с цел заяждане. Така че не ми се прави на света вода ненапита.

Кои думи са тревожни, тези които цитирам или моите?? Какво иронично виждаш в моето извинение? По добре се замисли за цитатите.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 апр 2013 20:27

Мога да напиша и нещо друго. От 50 години гледам първенството и съм забелязал, че Славия взема в началото страшно много точки и изведнъж загубват форма и почват едни равенства, загуби и т.н. Ако не съм прав поправи ме, но не ме трийте! Вие винаги сте прави и аз винаги ще се извинявам след моите думи ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 апр 2013 20:36

Botevist_1912 написа:
pesho_1913 написа:Тези твои думи са абсолютно иронично написани, с цел заяждане. Така че не ми се прави на света вода ненапита.

Кои думи са тревожни, тези които цитирам или моите?? Какво иронично виждаш в моето извинение? По добре се замисли за цитатите.

"А защо да не го вярва ?
Относно мача: Прокарваха се разни коментари, че ще им даваме мача, за да се спасят. Само дето аз не съм на такова мнение. Мачът е точно един ден преди юбилейния концерт и уреден такъв ще бъде върхът на нахалството."

А тези думи какви са? Предположения?? Затова ти се извинявам искрено! Защото ти ИСКРЕНО си мислиш едно нещо!!! И дори след загубата пак си вярваш!!! Целта ми е не да съкруша вярата ти, а да ти покажа, че е добре да се вслушваш в другите мнения,!! Разбира се без всякакви обиди!!!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 апр 2013 20:42

pesho_1913 написа:Такива като тебе са ми ясни. Гушат си се в мишата дупка, чакат да стане нещо и веднага излизат навън, докато не стане време отново да се скрият в жалкото си скривалище :)

Аз не се крия и никога в бъдеще не бих се крил, но когато всяко второ мое мнение се изтрива, на теб ти се струва, че ме няма!!! Демокрацията е СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА!!!

Пак се извинявам ако съм обидил някой!!!:))))))) Тук почти всяка дума се смята за неуместна или неподходяща и се трие!!!

Върни се в “Славия”