ШЛ 1/4 финал реванш Ювентус - БАЙЕРН МЮНХЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал реванш Ювентус - БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот MCMXIII » 08 апр 2013 18:22

Neron написа:Ако контузията на Бадщубер може да се преглътне при наличието на Буйтен Боатенг Данте докато при Кроос не е така. Изгубихме ключов футболист за най-важните мачове. Стъкления например онази топка срещу Арсенал щеше да я прати в небесата както прави последно време докато Кроос я вкара майсторски и може би още тогава се реши първия мач.
Питам за пореден път дано някой този път обърне внимание. Картоните не се ли чистят след четвартфинала естествено с изключение на червен?

Май въобще нищо не се чисти.
Може и да бъркам :oops:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 апр 2013 19:00

Neron написа:Ако контузията на Бадщубер може да се преглътне при наличието на Буйтен Боатенг Данте докато при Кроос не е така. Изгубихме ключов футболист за най-важните мачове. Стъкления например онази топка срещу Арсенал щеше да я прати в небесата както прави последно време докато Кроос я вкара майсторски и може би още тогава се реши първия мач.
Питам за пореден път дано някой този път обърне внимание. Картоните не се ли чистят след четвартфинала естествено с изключение на червен?

Не мисля че липсата на Кроос ще се усети ... Швайни заема неговото място , Мартинез - мястото на Швайни . Освен ако Юп не реши да заложи на бързината в предни позиции в лицето на Рибери , Робен и Мюлер . Тогава един измежду Густаво и Мартинез ще остане на пейката .
В елиминациите картоните се акумулират до самия финал ... поне до 2015-а ще е така .

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 апр 2013 20:35

Напълно забравих за контузията на Тони.
Най-вероятно обаче именно Робен ще го замести,не вярвам Хайнкес да пусне Шакири.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 апр 2013 21:21

HoUs4oOL написа:

Напълно забравих за контузията на Тони.
Най-вероятно обаче именно Робен ще го замести,не вярвам Хайнкес да пусне Шакири.

Аз си мисля , че Хайнкес ще избере един малко по-затворен вариант с Густаво , Швайнщайгер и Мартинез в центъра и Манджукич , Рибери и Мюлер в атака .

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 09 апр 2013 12:55

Ако ще излезе да играе затворено и с идеята да не пуснем гол, поне не рано-рано в мача, нищо чудно наистина да излезе със Швайни зад нападателя, а двойка опорни да са Густаво и Мартинес. (То не, че Швайни няма да се връща де). Ако Густаво е на терена и ако бях хазартен тип, бих заложил, че до 15-20мин. вече ще има жълт картон. :D

Друга опция е Робен да е по дясното крило, където, разбира се, ще опропасти няколко атаки дали заради егоизъм или заради кофти завършващ удар, а зад нападателя да играе Мюлер, което ще е предпоставка за много рокади м/у двамата.

ПП: Не знам какъв беше тоя бек/халф-бек, който игра от ляво на атаката/защитата на Юве в Мюнхен, ама беше егати танка. Сигурно Ван Буитен има по-бърз спринт от него...

ПП2: Коментатора на първия мач спомена, че Лихтщайнер е считан за един от най-добрите десни бекове в момента... Сега, съгласен съм. Аз го харесвам още от Лацио (нали там получи прякора си Форест Гъмп), обаче да дадеш такова определение, когато на същата позиция, от другата страна на терена е Филип Лам, който като качества почти няма конкуренция... е смешно.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 09 апр 2013 13:39

2:2
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 09 апр 2013 14:25

Време е да обърнем статистиката ни срещу Ювентус в наша полза. Възможно е всичко, но аз искам победа. При наличието на Мартинез в състава, който не раздава по-лоши пасове от Пирло, както и Рибери и Робен по фланговете, имаме добри предпоставки за смъртоносни контраатаки. Надявам се само да бъдем ефициентни и да вкарваме положенията си. На Ювентус ще им бъде трудно, защото ще трябва да си сменят тактиката, на която са свикнали.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 апр 2013 17:23

Густаво Манджукич Данте и Лам са с 2 картона и ще пропуснат първия полуфинал ако си изкарат жълт. Според мен точно заради това Густаво ще е на пейката но пък може да го пусне да си изкара картон с цел за втория полуфинал и евентуално на финала да е на линия като през това време Щайгер и Мартинез ще отсъстват само ако си изкарат червен картон. За другите важи същото и ще трябва да помислят кога да си изкарат картон за да са на линия поне още 2 мача след утрешния.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 10 апр 2013 00:23

Абе, нали разследваха Реал за умишлено изкарани жълти картони - кога ще има становище? Съгласен съм един играч да си изкара ЖК умишлено, за да пропусне протоколен реванш, но чак толкова нагло да чисти топки, бави време и пр...
Щото едни докато играят протоколни мачове, други се бъхтят с Юве, ПСЖ и Малага, примерно и не могат да си позволят ЖК, камо ли толкова очевадно и подло.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 10 апр 2013 15:58

dxl написа:Абе, нали разследваха Реал за умишлено изкарани жълти картони - кога ще има становище? Съгласен съм един играч да си изкара ЖК умишлено, за да пропусне протоколен реванш, но чак толкова нагло да чисти топки, бави време и пр...
Щото едни докато играят протоколни мачове, други се бъхтят с Юве, ПСЖ и Малага, примерно и не могат да си позволят ЖК, камо ли толкова очевадно и подло.

Изцяло си прав никой от нашите не може си позволи такива работи защото просто нямаме лек мач и всеки един играч е с изключителна важност.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”