Мнениеот dxl » 09 апр 2013 12:55
Ако ще излезе да играе затворено и с идеята да не пуснем гол, поне не рано-рано в мача, нищо чудно наистина да излезе със Швайни зад нападателя, а двойка опорни да са Густаво и Мартинес. (То не, че Швайни няма да се връща де). Ако Густаво е на терена и ако бях хазартен тип, бих заложил, че до 15-20мин. вече ще има жълт картон. :D
Друга опция е Робен да е по дясното крило, където, разбира се, ще опропасти няколко атаки дали заради егоизъм или заради кофти завършващ удар, а зад нападателя да играе Мюлер, което ще е предпоставка за много рокади м/у двамата.
ПП: Не знам какъв беше тоя бек/халф-бек, който игра от ляво на атаката/защитата на Юве в Мюнхен, ама беше егати танка. Сигурно Ван Буитен има по-бърз спринт от него...
ПП2: Коментатора на първия мач спомена, че Лихтщайнер е считан за един от най-добрите десни бекове в момента... Сега, съгласен съм. Аз го харесвам още от Лацио (нали там получи прякора си Форест Гъмп), обаче да дадеш такова определение, когато на същата позиция, от другата страна на терена е Филип Лам, който като качества почти няма конкуренция... е смешно.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.