20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro65
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот joro65 » 09 апр 2013 12:45

plamen_ch написа:Я помисли малко по-логично! Гунди вкарва един гол,а собствения му играч прави хеттрик? ! защо му е нов да ни би единият гол да е повече от три?
То това е същото като да твърдите ,че 326-те гола на Жеков са по-малко от 150-те на Гунди...

Стига и ти сега.......те това 50 години не могат да го осъзнаят,ти сега искаш Томи веднага да разбере.Дано се сетят някога и спрат да ги бутат на всички фронтове,та да имат и те Стоичков,Костадинов,Пенев.Петров,Бербатов..........мога още много да изредя,тяхната редица е празна обаче!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2013 13:04

Tommi написа:
vaskonti написа:Ама предния ти пост няма нищо общо с това, което казвам! В него ти ми обясняваш, че умишлените нарушения се свирят задължително и за тях се дава червен картон! Аз това къде го оспорвам???
Само че -
vaskonti написа:Целият ти проблем идва от там, че според теб само умишлено извършените нарушения следва да се свирят. От такава гледна точки ти си прав, само че тази гледна точка просто не е вярна...

:roll:

Васконти, в предния ми пост пише, че за умишлените нарушения в едни случаи не се дава картон, в други случаи се дава жълт картон, а в трети се дава червен картон. Ще ми обясниш ли как става този номер, след като според теб умисълът определя картона, а не друго?

И можеш ли да ми покажеш някъде някакво правило, в което да липсва думичката deliberate. Аз ти показах достатъчно мисля, сега ти ми покажи къде пише "Неумишлената игра с ръка е нарушение".

Идея си нямам защо не можем да се разберем...
Аз 37 пъти подчертах, че говорим за НЕУМИШЛЕНИТЕ нарушения и за това дали се свирят или не. Ти твърдиш, че не се свирят, за пък ти казвам, че това е крайно погрешно... ето това е спорът ни. Иначе е ясно, че не умисълът определя картона - поне не винаги! Но за едно и също нарушение на правилата картонът може да е различен, според зависи дали е умишлено или не.
Ти продължаваш да спориш от гледна точка на това, че само и единствено умишлените нарушения се свирят... което, очевидно, е напълно погрешно!
Я си представи същата ситуация - Стоянов пада и инстинктивно протяга ръце, както и прави, само че е с гръб към нападателя, а не с лице към него. Топката пак го удря в ръката по същия начин. Е, в този случай какво трябва да се отсъди и дали има умисъл?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 09 апр 2013 13:28

Свирят се и неумишлените нарушения ,но не може да искаш при първата дузпа Стоянов да бъде изгонен както при тази на Ботев...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 апр 2013 13:43

vaskonti написа:Идея си нямам защо не можем да се разберем...
Аз 37 пъти подчертах, че говорим за НЕУМИШЛЕНИТЕ нарушения и за това дали се свирят или не. Ти твърдиш, че не се свирят, за пък ти казвам, че това е крайно погрешно... ето това е спорът ни. Иначе е ясно, че не умисълът определя картона - поне не винаги! Но за едно и също нарушение на правилата картонът може да е различен, според зависи дали е умишлено или не.
Ти продължаваш да спориш от гледна точка на това, че само и единствено умишлените нарушения се свирят... което, очевидно, е напълно погрешно!
Я си представи същата ситуация - Стоянов пада и инстинктивно протяга ръце, както и прави, само че е с гръб към нападателя, а не с лице към него. Топката пак го удря в ръката по същия начин. Е, в този случай какво трябва да се отсъди и дали има умисъл?

Ако няма умисъл просто не отсъжда нищо. Колко извадки ти дадох, навсякъде пише deliberate.
Дефинирай ми ти какво разбираш под умишлено и неумишлено нарушение, защото явно си имаш някакви твои тълкувания.
Чакам да ми покажеш някакво правило за игра с ръка, където липсва думата deliberate. Пишеш, че моето е крайно погрешно, но обясни защо. Аз 20 пъти ти обяснявам защо не си прав, цитирайки правилника, ти пишеш "твоето е погрешно" и точка.

П.С.: Не се опитвай да си извърташ думите. До сега пишеше, че умисълът определя картона, сега ми пишеш "Иначе е ясно, че не умисълът определя картона".
vaskonti написа:Според правилника умишлената игра с ръка има отношение САМО към цвета на картона, а не към нарушението и това дали да се свири!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 апр 2013 14:12

Tommi написа:Ако няма умисъл просто не отсъжда нищо.

Пич, ти явно не гледаш футбол. Аз не мога да си обясня по друг начин всички глупости, които пишеш вече 15 страници.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2013 14:16

Тоест, ти никога не си виждал да се свири нарушение за неволно нарушение, а ако си виждал, според теб то е неправилно, така ли? А в случая за теб наличието на умисъл се определя само и единствено от факта, че Стоянов е с лице към нападателя, а не с гръб, така ли? :|
Tommi написа: Не се опитвай да си извърташ думите. До сега пишеше, че умисълът определя картона, сега ми пишеш "Иначе е ясно, че не умисълът определя картона".

Защо цитираш само това, но не и последващото уточнение?

Липсата или наличието на умисъл дава право на съдията да прецени какво да свири, като според ситуацията може както да отсъди нарушение, така и да не свири. ОТДЕЛНО - липсата или наличие на умисъл за едно и също нарушение дава право на съдията да прецени дали картонът да е жълт или червен, ако въобще трябва да се даде такъв.

Както и да е, спорът е безсмислен по простата причина, че изходните ни точки са коренно различни - ти твърдиш, че неволните нарушения не трябва да се свирят, аз твърдя обратното. При това положение няма да се разберем. Но нека все пак w84m или както там му беше ника, нали уж е съдия, да си каже мнението по въпроса - дали се свири фаул, ако нарушението е неволно....
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 апр 2013 14:20

Петко Суровянски:В 12-тата минута на двубоя Костадин Стоянов няма възможност да играе умишлено с кълбото, топката среща ръката му и не само че няма причина да му бъде показан червен картон, но съобразно футболният правилник и Александър Костадинов няма основание да отсъди дузпа.

Tommi:Ако няма умисъл просто не отсъжда нищо
Tommi:Благодаря, че сподели глупостите на Петко Суровянски с нас. Но по-назад в темата вече оборих написаното.
GOLEADOR:Какво си оборил?
Останах с впечатлението,че си съгласен с него.Та вие двамата казвате еднакви неща!Айде няма нужда да лъжеш!

Това са цитати от постове по темата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2013 14:22

GOLEADOR написа:Петко Суровянски:В 12-тата минута на двубоя Костадин Стоянов няма възможност да играе умишлено с кълбото, топката среща ръката му и не само че няма причина да му бъде показан червен картон, но съобразно футболният правилник и Александър Костадинов няма основание да отсъди дузпа.

Tommi:Благодаря, че сподели глупостите на Петко Суровянски с нас. Но по-назад в темата вече оборих написаното.
Останах с впечатлението,че си съгласен с него.Та вие двамата казвате еднакви неща!Айде няма нужда да лъжеш!

Да, но Томи твърди, че има умисъл в случая. Но пък категорично отказва да се обоснове защо така смята... :roll:
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 апр 2013 14:24

GOLEADOR написа:Петко Суровянски:В 12-тата минута на двубоя Костадин Стоянов няма възможност да играе умишлено с кълбото, топката среща ръката му и не само че няма причина да му бъде показан червен картон, но съобразно футболният правилник и Александър Костадинов няма основание да отсъди дузпа.

Сега остава да ми посочиш къде съм написал, че няма умисъл при играта с ръка на Стоянов. Може да прочетеш и по-дългото мнение, след като публикува глупостите на Суровянски. Там оборвам някои твърдения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 апр 2013 14:27

Tommi написа:Сега остава да ми посочиш къде съм написал, че няма умисъл при играта с ръка на Стоянов.

А защо твърдиш, че има умисъл? Как го прецени при положение, че той се сблъсква с Черни и се претълкулва по тревата, като през това време играчът на Ботев рита топката и тя се удря в ръката на Стоянов?
Ти телепатични възможности през телевизора ли имаш вече?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”