20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
И Петко и Васконти те оборват тотално.Прочети ги внимателно и ходи да "оборваш" отменения гол на Берое и дузпата (неотсъдена) при играта с ръка на Мюлдер в мача им на Герена.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Tommi ,като използваш този цитат : "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!"
Случайно да знаеш,че мача Милан-Левски игран тогава завършва при резултат 5:1...Ако тези думи въобще са казани някога ,то ще ти предложа друг цитат на интервю на Жоро Соколов:" По това време Милан имаше централен нападател _ _ _ _ _ _ ,на който Гунди не можеше да му сипе вода на кутрето..."
Можеш да попълниш името му върху чертичките. Ще и дам жокер той е автор на хеттрик в този мач.
Случайно да знаеш,че мача Милан-Левски игран тогава завършва при резултат 5:1...Ако тези думи въобще са казани някога ,то ще ти предложа друг цитат на интервю на Жоро Соколов:" По това време Милан имаше централен нападател _ _ _ _ _ _ ,на който Гунди не можеше да му сипе вода на кутрето..."
Можеш да попълниш името му върху чертичките. Ще и дам жокер той е автор на хеттрик в този мач.
Tommi написа:GOLEADOR написа:Какво си оборил?
Останах с впечатлението,че си съгласен с него.Та вие двамата казвате еднакви неща!Айде няма нужда да лъжеш!
ХАХАХАХАХАХА
На вас май ви е трудно четенето с разбиране, а пък аз съм тръгнал да ви обяснявам футболните правила.Я се върни там, където го публикува и прочети внимателно какво съм написал.
Целият ти проблем идва от там, че според теб само умишлено извършените нарушения следва да се свирят. От такава гледна точки ти си прав, само че тази гледна точка просто не е вярна...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
plamen_ch написа:Tommi ,като използваш този цитат : "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!"
Нерео Роко, треньор на „Милан“ (Италия): „Аспарухов е център-нападател на моите мечти. Бих дал много, за да го имам в своя отбор, защото е много голям футболист. Моят Розато не можа да се справи със снажния и изкусен българин.“
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
vaskonti написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Какво си оборил?
Останах с впечатлението,че си съгласен с него.Та вие двамата казвате еднакви неща!Айде няма нужда да лъжеш!
ХАХАХАХАХАХА
На вас май ви е трудно четенето с разбиране, а пък аз съм тръгнал да ви обяснявам футболните правила.Я се върни там, където го публикува и прочети внимателно какво съм написал.
Целият ти проблем идва от там, че според теб само умишлено извършените нарушения следва да се свирят. От такава гледна точки ти си прав, само че тази гледна точка просто не е вярна...
ще обясниш ли това в предния ми пост? Ако искаш цитирай и някакви други правилници, щом този е неверен.

Последна промяна от Tommi на 09 апр 2013 12:24, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:plamen_ch написа:Tommi ,като използваш този цитат : "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!"
Нерео Роко, треньор на „Милан“ (Италия): „Аспарухов е център-нападател на моите мечти. Бих дал много, за да го имам в своя отбор, защото е много голям футболист. Моят Розато не можа да се справи със снажния и изкусен българин.“
Хахахаха....не съм ви следил дискусията,ама това ви е голямата синя болка

Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Какво си оборил?
ХАХАХАХАХАХА
ще обясниш ли това в предния ми пост? Ако искаш цитирай и някакви други правилници, щом този е неверен.
Ама предния ти пост няма нищо общо с това, което казвам! В него ти ми обясняваш, че умишлените нарушения се свирят задължително и за тях се дава червен картон! Аз това къде го оспорвам???
Само че -
vaskonti написа:Целият ти проблем идва от там, че според теб само умишлено извършените нарушения следва да се свирят. От такава гледна точки ти си прав, само че тази гледна точка просто не е вярна...

[center]I'll be the savior of you all
joro65 написа:Хахахаха....не съм ви следил дискусията,ама това ви е голямата синя болкаНито един реализиран син футболист навън......дори и в Турция сте резерви и да ти кажа Томи,чернодрешковците,заблудените сини журналисти и бутащите напред жалкото ви отборче господа от БФс имат голяма вина!
Ами то няма дискусия

vaskonti написа:Ама предния ти пост няма нищо общо с това, което казвам! В него ти ми обясняваш, че умишлените нарушения се свирят задължително и за тях се дава червен картон! Аз това къде го оспорвам???
Само че -vaskonti написа:Целият ти проблем идва от там, че според теб само умишлено извършените нарушения следва да се свирят. От такава гледна точки ти си прав, само че тази гледна точка просто не е вярна...
Васконти, в предния ми пост пише, че за умишлените нарушения в едни случаи не се дава картон, в други случаи се дава жълт картон, а в трети се дава червен картон. Ще ми обясниш ли как става този номер, след като според теб умисълът определя картона, а не друго?
И можеш ли да ми покажеш някъде някакво правило, в което да липсва думичката deliberate. Аз ти показах достатъчно мисля, сега ти ми покажи къде пише "Неумишлената игра с ръка е нарушение".
Я помисли малко по-логично! Гунди вкарва един гол,а собствения му играч прави хеттрик? ! защо му е нов да ни би единият гол да е повече от три?
То това е същото като да твърдите ,че 326-те гола на Жеков са по-малко от 150-те на Гунди...
То това е същото като да твърдите ,че 326-те гола на Жеков са по-малко от 150-те на Гунди...