Проверете си за грешки!
Програма за 33 кръг:
Арсенал - Норич
Астън Вила - Фулъм
Евертън - КПР
Рединг - Ливърпул
Саутхямптън - Уест Хям
Нюкасъл - Съндърланд
Стоук - Манчестър Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Тия от кога не са взимали мач срещу силен отбор? Ако другите не бъркаха срещу по-слабите, никога нямаше да станат шампиони?
rhaegar написа:Тия от кога не са взимали мач срещу силен отбор? Ако другите не бъркаха срещу по-слабите, никога нямаше да станат шампиони?
MuFc1878 написа:Победа над Арсенал, победа над Челси, дубъл над Ливърпул и победа над Сити - за целия сезон. Като гледаш последните 5 мача нищо не променя фактаТова, че не може да биете КПР, Саутхямптън, Уигън си е ваш проблем
Sardukar написа:ако пикаех нафта.....
МанЮ са си първи, щото са най-постоянни. Да спрат да бият "малките" отбори, че да ги настигнат ли
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
MuFc1878 написа:Победа над Арсенал, победа над Челси, дубъл над Ливърпул и победа над Сити - за целия сезон. Като гледаш последните 5 мача нищо не променя фактаТова, че не може да биете КПР, Саутхямптън, Уигън си е ваш проблем
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта