XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Мнениеот PFC Litex » 08 апр 2013 14:31

tsonpen написа:Миналата година пак бяхте с кадрови проблеми. Тогава обаче мачът беше на много по-високи обороти заради хубавото време.

Не отваряй дума за миналата година, защото ще изплува горчилката от съдийските тесли в наш ущърб.
Изображение

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 08 апр 2013 14:39

Поздравления за двата отбора, раздадоха се мъжки, стремяха се да играят и играха футбол при тези условия. Само, който е бил на мача знае за какъв проливен дъжд става въпрос. Поздравления и за публиката, която независимо от времето беше на стадиона и подкрепяше отбора си. До червения картон на Минев играта беше на периоди за единия или другия отбор. Добро впечатление от нашите ми направи Мишо Александров- гласува му се доверие и момчето си го оправда; също можем да кажем че имаме една от най-добрите защити и вратар в момента- изключително организирани и компактни, особено когато останахме с 10 човека. Марселиньо на няколко пъти направи добри отигравания, Ернандес най-после игра повече време, личи си че е добър футболист, почти не направи грешно отиграване, но все още няма самочувствието да покаже това, за което е привлечен. Добра смяна на Петев след червения картон на Минев, имах възможността да наблюдавам Милисавлевич по-отблизо, защото бях в този сектор - много добро включване на Неманя, с хъс, желание, и умение. Дяков ми се губеше, виждал съм го да прави много добри извеждания, с двойни и т.н. но сега не е така. Липсва острота на атаката, може би нещо подобно на онези включвания на Шоко по-десния фланг, макар и да имаше пропуски при него, това му качество беше много добро. За съдията какво да коментираме, излишно е. когато един съдия иска да подпре някого той знае как да го направи, тънко, тънко. Мога само да кажа, че за свободния удар в продължението на мача нямаше никакъв фал, бях на 15 метра от ситуацията. Ама това няма значение, ако Марселиньо беше вкарал в 85 мин. щеше да е друго.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 14:42

PFC Litex написа:
tsonpen написа:Миналата година пак бяхте с кадрови проблеми. Тогава обаче мачът беше на много по-високи обороти заради хубавото време.

Не отваряй дума за миналата година, защото ще изплува горчилката от съдийските тесли в наш ущърб.

И в ущърб на Лудогорец. Игра с ръка и събаряне в наказателното поле, както и вашето положение (може и две да са били, но едното ви го помня). Съдията не даде дузпите през второто полувреме. Вашите положения бяха в края на мача и вероятно компенсира положенията на Лудогорец, които бяха преди това. Но мачът беше един от най-напрегнатите, които съм гледал. Нямаше време дъх да си поемеш. Още повече, че на нас ни трябваше задължителна победа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 апр 2013 16:39

Играем що годе , правим красиви отигравания , финтчета , пасчета , завъртания нз си кво .... ОБАЧЕ стигнем ли до вратата , няма кой да вкара тъпата топква в мрежата ...Дори няма кой да пробва да стреля ! Липсва ни един централен нападател, физически силен , да ги поразбута малко и да вкара . Нещо тип Дембеле като беше в Левски . Защо имаме толкова много халфове , плеймейкъри и нз си кво .. правят положенията , но няма кой ?! Много късно вкара Кишада , трябва по-малко да играе Бадема , все пак ще напуска и неможем да разчитаме на него ..

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 08 апр 2013 22:15

Ивайло Лудогорец написа:Играем що годе , правим красиви отигравания , финтчета , пасчета , завъртания нз си кво .... ОБАЧЕ стигнем ли до вратата , няма кой да вкара тъпата топква в мрежата ...Дори няма кой да пробва да стреля ! Липсва ни един централен нападател, физически силен , да ги поразбута малко и да вкара . Нещо тип Дембеле като беше в Левски . Защо имаме толкова много халфове , плеймейкъри и нз си кво .. правят положенията , но няма кой ?! Много късно вкара Кишада , трябва по-малко да играе Бадема , все пак ще напуска и неможем да разчитаме на него ..

Кишада поне по 50 минути на мач го искам вътре и аз. Също и Ернандез и Милисавлевич. Мишо също да седи повечко. Ванката поне два мача почивка.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 08 апр 2013 22:33

Голям дъжд беше.Не очаквах да има 2300-2500 зрители.Думите мокър до кости,за първи път ги разбрах...на лов не съм се мокрил толкова.
Относно мача,здрав,при повече шанс можеше и да победим.Тренер трябва,тренер,не,айде......,а играчи има достатъчно.
Стоичков най-после доволен ли е от съдиите?И помнете ми думата,че повечето от младите от Литекс,придобиват просташките маниери на тренера си,дано да усвоят и играта поне на половина от него.
Честито Лудогорци.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 08 апр 2013 23:34

Да напиша и аз мнение за мача...
Първо, публиката, бе доста за този проливен дъжд, мисля че бяхме към 3000...а билетчето бе 10 кинта :shock:
съпорта също беше сравнително на ниво, какви семки, като дъжда ти влизаше и в костите чак..
Да похваля и терена...е такова чудо в БГ не бях виждал, нито едно разкаляне, нито една локва. Това способстваше дори в тези условия да се правят бързи комбинации.
Общо взето не се получи.. за нас тоя мач. Литекс играха доста компактно, стройни, бързи, технични играчи, умеят да играят футбол..И въпреки всичко мисля че тоя Минев прецака мача, тъкмо видигнахме темпото, и почнахме поне териториално да превъзхождаме Литекс и допусна тоя глупав и идиотски фаул...честно казано Ники Йорданов чакаше удобен повод и даде картона. Напълно заслужен !
Оттам нататък стана доста трудно, но въпреки че Литекс владееше топката, не видях нещо инфарктно, тъй като без съмнение имаме най-добрата защита и вратар в България !. От друга страна две контри като нищо можеха да завършат с гол - центрирането на Марсело и разминаването на Бадема, и положението на Марсело, който изигра доста нескопосано положениетто -в гърба на друг лудогорец..
Не се наемам да правя оценка, както казах харесаха ми защитата и Мишо Александров, и също Милисавлевич от който дойдоха добри пробиви. Другите - доста под нивото си. Безобразни Генчев- който нямаше точен пас, и Иван Стоянов - който за пореден път разочарова..
С тая игра не ни ни чака нищо добро си мисля, а и Левски взеха да играят "приятелски мачлета" вече...
Мисля си че и Петев не може да си нареди отбора като хората...да видим с ЦСКА каква тактика ще измъдри..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 апр 2013 23:39

В някоя от темите бях писал,че сте коне с капаци. Искам да кажа,че snakebite и един друг пич D Georgiev не мога да ги обвиня в това. Аре и tsonpen,щот ми е приятел. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 апр 2013 00:05

ЛУДОГОРЕЦ написа:Извинявам се за обидите.Явно ти си по-финен провокатор.Нека модовете изтрият предните ми 2 поста.Нали сме селяни и действаме примитивно.

Мисля,че съм го казвал,но ще го направя пак. Не харесвам отбора ви,не харесвам начина по който го защитавате винаги и високомерието с което се отнасяте към другите в този форум. Не харесвам Домусчиев,не харесвам и Петев. Но не мразя никого от вас. Никога не съм си позволявал да обидя някого лично. И очаквам същото. Признавам си,че понякога нарочно ви провокирам,но който го е страх от провокации не влиза във форуми. :mrgreen:
В крайна сметка всички сме хора,фенове на някви отбори и омразата между нас не би трябвало да е водеща в споровете ни. Знам,че прекалявам,но иначе не съм такъв. ;)
И не се сърдя. За нищо. Един форум не може да ме накара да се обидя. Аз съм широко скроен човек,колкото и странно да звучи. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 09 апр 2013 09:58

" tsonpen" сложи си ръката на сърцето и кажи до коя минута на мача трябваше да бъде показан жълт картон на Марселиньо за поредица от нарушения ?
А нима след края на мача този същия хубосник не блъсна съдията в гърба? /справка:Карвальо за подобно деяние бе наказан 2 мача само от видеозаписа/
На Пиргов му бе показан , и то с право,жълт картон за протест срещу съдиско решение,а защо не бе показан ей така от кумова срама поне един картон за Разградски състезател след като имаше доста поводи т.е. протести по време на мача,тези след последния сигнал са отделно?
А що се отнася до д-р Минев няма какво да го коментираме.При него ситуацията е следната: в мач който той или брат му играят и не са им показани картони до двайстата минута значи съдията не си е свършил честно работата....

Върни се в “Лудогорец”