Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Гара Дембеле е тъжен в Китай, иска да се маха от там

Мнениеот Beck's » 08 апр 2013 15:36

Син до гроб_ написа:
Drunken_Master написа:Син до гроб,ще ти дам един пример,за да разбереш какво имам в предвид:
Сезон 2007/08 голмайстор на А група стана Г.Христов или Жоро Метъла.Той вкара 19 гола за 30 мача с екипа на Ботев Пл.От тия 19 гола,5 от тях бяха от дузпи. Останалите голове бяха сам срещу вратаря.По-късно вие го откраднахте от Ботев и ви излезе през носа,защото си беше супер посредствен играч.

Абсолютно същото се случи и с Дембеле.Вкара 26 гола,3 от тях от дузпи.Я ми кажи колко от тия голове бяха от чисто игрови ситуации ? Говоря за играчи тип трекуартиста,а не Йовов и Тасевски да му я носят на тепсия.Абсолютно копие на Метъла.Сега в Китай няма нито един гол,а в Германия от 20 мача има само 1.

Това което направи Мораес беше впечатляващо,защото от един абсолютно посредствен отбор,той ни стана лидер и ни влачи цяла пролет.Ония от Разград не спряха да го ритат,в последния мач и пак беше най-добрия на терена.Стана голмайстор на първенството,при 50% играни мачове...Виж какво прави в Украйна.

Чакай малко,фен на Football Manager, извадил си някаква статистика,но не споменаваш ,че Гарата разпра Дъндолк,Калмар,АИК,Гент,Лил и Спортинг Лисабон в Европа. Не съм казал,че Дембеле е машината на Европа просто се примирете,че мачкаше здраво в слабото ни първенство. Мораес по същия начин ,макар неговата игра да не беше толкова експанзивна и динамична като на Дембеле,но и той се открояваше. А и защо сравняваш Украйна с Германия ?

На Мораеш играта не била динамична !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Момче и ти мисли преди да пишеш. Никой не ти сравнява Германия с Украйна, защото вашия любимец е в Китай. Мораеш е КЛАСА брато и то голяма класа, лъха на футбол от него и в Украйна го разбраха, скоро ще промени отбора и ще заиграе там, където мн други не успяват!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот ralka_levskarka » 08 апр 2013 15:48

Кокала: Ако на "Герена" искат да видят Левски шампион, може би ще се сетят за мен

Емил Велев даде интервю за предаването "Зона Спорт" по bTV Action. В него треньорът на Локомотив (София) говори открито за сегашния си клуб, за проблемите със съдийството в "А" група.

"Не се изненадах, че отстранихме ЦСКА за купата на България. Може би съм орисан да стигам до финал, но след тези финали винаги ме уволняват, винаги взимам нов отбор. Това, разбира се, е в рамките на шегата. Ние бяхме много добре подготвени за мачовете с ЦСКА. Те може би отдават загубата си на подценяване, но аз лично не мисля, че в два мача можеш да подцениш един отбор", каза Велев.

Относно зачестилите съдийски грешки треньорът на Локомотив каза:

"По-скоро българските рефери са уплашени, а не трагични. В дадени моменти се гипсират и вършат неща, които в по-спокойна обстановка не биха ги направили.
Мисля, че никой не им влияе. Преди имаше такива неща, звъняха президенти и им казваха разни работи: "Внимавай как ще свириш! Гледай да е 50:50!" Сега обаче не вярвам да има такива работи. До голяма степен би трябвало да е преустановено това. Нo и в Европа гледаме невероятни грешки на съдиите. В Шампионска лига виждаме от 4 метра засада на Ибрахимович и дават гол".

Велев не пропусна и темата за клуба на сърцето му - Левски. Треньорът бе освободен през 2009 година, макар че триумфира с титлата.

"Доста се спекулираше около това. Аз лично имах уверението на Тодор Батков, че ще остана, каквото и да става. След това обаче единственото, което ми казаха беше, че отборът не играел красив футбол. Аз обаче съм го забравил това вече. Не обичам да се връщам. Не смятам, че решението е било само на г-н Батков, то си имаше цяла завера. Ясно е кои са хората, които бяха замесени, не искам да казвам имена, те си знаят.
Нямам представа дали отново ще се завърна на "Герена". Ако някога хората се сетят, че искат отново да видят Левски шампион, може би ще се сетят и за мен", коментира Емил Велев.

Относно предстоящия полуфинал за купата на България срещу Левски, Велев коментира:

"Всички знаят, че съм потомствен левскар. Не знам... чувствата са смесени. Бил съм там и като футболист, и като треньор. Обаче мисля, че съм в по-голяма степен професионалист и в момента съм в Локо (София) и ще дам всичко от себе си, за да
постигнем нещо. Но оставането в "А" група ни е приоритет".
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 апр 2013 17:10

Тфа изказване за отборите,че били класа ми напомня на едно друго изказване на един син журналист - Борис Касабов с коментара си: "Смятам,че Спартак Търнава е един доста сериозен отбор..."
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 апр 2013 19:54

Бившият любимец на феновете на Левски - бразилското крило Жоазиньо получи страхотно признание в Русия. Както е известно, дребничкият латиноамериканец премина в местния Краснодар през зимата на 2011 година. Днес пък Жо бе обявен за най-добрия бразилец през настоящия сезон в руското първенство от реномирания спортен всекидневник „Спорт Сегодня".

„През 2011г. Краснодар привлече лявото крило на Левски Жоазиньо, който вече за втори сезон е най-добрия подавач в първенството. Той се носи по левия фланг на атаката и дава такива пасове към нападателя, след които пропускът е невъзможен", описват качествата на бразилеца колегите от „Спорт Сегодня".

„Предя няколко години цяла Русия се дивеше на организаторските качества на Алекс от Спартак Москва, който имаше 8 асистенции за 2010-та. През този сезон досега Жоазиньо има 13. Феновете на Краснодар пък вече наричат бразилеца Максимка. И дори той да не разбира защо, ние в Русия знаем, че това е висша форма на признание за него", пишат още в руския вестник.

Досега Жоазиньо, освен споменатите 13 асистенции има и 4 гола на своето име.

В руската Висша лига пък играят много представители от Страната на кафето, сред които далеч по-именитите от Жоазиньо Вагнер Лав, Аилтон и Марио Фернандеш.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 апр 2013 19:55

Браво на Жо, ако продължава така скоро ще заиграе в много по-силен отбор.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 апр 2013 08:57

Преди време имаше едно интервю мисля, че със Сашо Станков.В Китай било ,като в казармата спортни лагери ,дисциплина ,никакви купони особенно във вътрешноста.В Шанхай и Пекин било по- свободно заради чужденците.За това на негрите въобще не им понася атмосферата там.Помня,че и нашия Платини го бяха закарали в Китай и се беше крил в съблекалнята без да се съблече.Та го върнаха обратно.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 апр 2013 20:29

Томашич с хеттрик от деца, вече си има и момченце

Хърватинът Игор Томашич стана баща на момченце, научи Гонг. Бившият защитник на „сините“ има момченце, което се казва Лука. Игор има още две деца от съпругата си Ванеса, за която се ожени преди време.

Игор Томашич игра за последно в Анортозис, след което приключи с футболната си кариера. Хърватинът остави ярка следа на „Герена“, като беше част от „Дрийм тима“ на Левски. Той вкара знаменития гол срещу Удинезе, който помогна на българите да елиминират италианците в Лига Европа

Живо и здраво да му е, и много да го радва :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 апр 2013 14:39

Легендата: Илиан не става за Левски

"Напрежението му идва в повече, показа, че е податлив с подаването на оставка", заяви Бисер Иванов
Един от най-сърцатите футболисти носили фланелката на Левски, а и на националния отбор Бисер Иванов сподели мнението си за състоянието на сините в момента под ръководството на Илиан Илиев. Легендата призна, че според него Илиев няма психиката да води сините и той ясно го е показал, с подаването на оставката си.

"Явно е, че на Илиан Илиев напрежението, че води „Левски”, му идва в повече. Публиката също оказва своето влияние върху неговата психика и тази на футболистите. След като самият той си подава оставката, значи, че не може да издържи психически. Изглежда, че няма нерви за „Левски”. Илиан показа, че не може да води клуба в такава обстановка. Видимо е, че той пренася слабостта си на футболистите, а това вреди много. Човек и 10 мача подред да спечели, веднага ще му се нахвърлят след първата загуба. Но Илиан никога не трябваше да прави това, което направи преди няколко седмици - да си подаде ос­тавката. Сам се издаде и се направи податлив на феновете, които няма да го оставят на мира по този начин. Единствено шефовете имат право да го махнат. Браво на Тонев и останали­те от ръководството, че застанаха зад Илиан и го подкрепиха", сподели Иванов пред „Тема Спорт”.

"Отборът все още не е обигран. Играе на приливи и отливи. Трудно е да се каже, че защитата е най-слабото звено на тима. Все пак и халфовете, и нападателите трябва да помагат. Явно те не си вър­шат работата. Ако „Левски” иска да има добър отбор в бъдеще, изобщо не трябва да си поставя за цел първо­то място. В момента сини­те заедно с Лудогорец имат най-големи шансове за титлата, феновете обаче трябва да се примирят с играта на отбора. Тя няма да стане по-добра. Важно е да се печелят точ­ки, защото всяка грешна стъпка оттук нататък ще е фатална", завърши Легендата.

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Божидар Митрев заслужава много повече

Мнениеот petar123 » 13 апр 2013 22:05

Не искам темата да звучи като провокативна и все пак не можах да се сдържа след днешния мач на Левски и Локомотив да не отбележа няколкото великолепни спасявания на Божидар Митрев. Колкото и да се жалват локомотивци от съдията (а за някои от нещата определено имат основания), не могат да не признаят, че ако не бяха 4-5 отлични спасявания на Митрев (особено това след удара на Родригес през второто полувреме при 1-1, което е достойно за вратар от световна класа), отиваха на разгром.
Та мисълта ми е – кариерата на Божката е типичната тъжна история за кариерата на всяко кадърно момче, в която и да е област в България! Очевидно е, че той има страхотни качества за вратар, които се проявиха още от първите му мачове – забележете в ШЛ, където влезе при 0-3 срещу Вердер и пази като лъв срещу Челси, но връзкарчетата му изяждат хляба. Да, Божо има проблеми при центриранията, но такива проблеми имат 99,9 на сто от големите български вратари. Просто такава ни е школата – страхотни вратари в рамката, които правят грешки при центриранията. Специално съм гледал и мачове от 60-те на Жоро Найденов и Симеон Симеонов, на живо съм гледал Джони Велинов и Боби Михайлов – виртуозни майстори в рамката с проблеми при центриранията. Мога да изброя поне още 10 такива случая.
И понеже действително не искам темата да звучи като провокативна просто искам да задам един елементарен въпрос, на който търся елементарен искрен отговор – кой бихте искали да пази на вратата на Левски и на националния отбор, ако Николай Михайлов не беше син на еди-кой си?

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Re: Божидар Митрев заслужава много повече

Мнениеот ФЕНОМЕН » 13 апр 2013 22:11

Вратарчето на Черно Море. Суперталант е !

Върни се в “Левски”