WWE-фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: WWE-фен тема
Не беше лошо шоуто,но както и очаквах мачовете бяха предвидими. За мен, най-добър бе Леснар-ХХХ, само не ми хареса завършекът. Радвам се, че Щит отново спечелиха, много са добри и тримата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Познайте кой приключи с кеча 

Слаба Мания...но как да е иначе, само победите на Щита и ХХХ не бях сигурен за тях, останалото беше ясно...може би и при Джерико не беше на 100 %....няма как да е иначе след като главния мач и мача на Гробаря бяха слаби....и най-вече адски предсказуеми, защото именно мачовете на Гробаря и мачовете за WWE титлата са тези, които се очакват на маниите, този пък ХХХ и Леснар може би беше най-якия мач....сега е интересно Долф кога ще кешне и Сина с кой ще го вкарат във вражда...както и дали Гробаря ще се бие или пак ще се оттегли до януари 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Re: Wrestlemania (Кеч мания) 29
Eminem написа:Победители:
1. Дел Рио. Възможно е Долф да кешне, време му е.
2. Браян и Кейн
3. Щит. Очаквам Ренди да търне хийл и да прецака отбора си. Но и да не е така, пак очаквам Щит да победи.
4. Фанданго. Той е нов и му трябва пуш. Една победа на Кеч Мания срещу Джерико ще е много добре за него и, за да го приеме публиката. Джерико отдавна се е доказал, а и за разлика от някой други, на него не му е проблем да издига кечисти.
5. Коуди Роудс и Сандау, освен ако тъпите сценаристи не решат да зарадват децата и да направят фейсовете победители.
5. Барет
6. Райбак
7. Трите Хикса. Ще вземе реванш.
8. Гробаря. Никой не трябва да прекъсва серията.
9. Сина. Скалата е неактивен кечист, отсъства в много епизоди и се вижда, че няма време за WWE. Един шампион е абсурдно да го няма толкова време и да няма нито един мач в RAW.
Какво стана с мача на Роудс ? В торента го нямаше.
Само глупавите мачове - Райбак - Хенри и Миз-Барет не познах, но за важните бях сигурен, че така ще завършат.
Не беше кой знае каква Мания, но не съм разочарован. Може би, защото нямах големи очаквания. Трите Хикса - Леснар и Пънк - Гробаря бяха добри мачове.
Eminem написа:Eminem написа:Победители:
1. Дел Рио. Възможно е Долф да кешне, време му е.
2. Браян и Кейн
3. Щит. Очаквам Ренди да търне хийл и да прецака отбора си. Но и да не е така, пак очаквам Щит да победи.
4. Фанданго. Той е нов и му трябва пуш. Една победа на Кеч Мания срещу Джерико ще е много добре за него и, за да го приеме публиката. Джерико отдавна се е доказал, а и за разлика от някой други, на него не му е проблем да издига кечисти.
5. Коуди Роудс и Сандау, освен ако тъпите сценаристи не решат да зарадват децата и да направят фейсовете победители.
5. Барет
6. Райбак
7. Трите Хикса. Ще вземе реванш.
8. Гробаря. Никой не трябва да прекъсва серията.
9. Сина. Скалата е неактивен кечист, отсъства в много епизоди и се вижда, че няма време за WWE. Един шампион е абсурдно да го няма толкова време и да няма нито един мач в RAW.
Какво стана с мача на Роудс ? В торента го нямаше.
Само глупавите мачове - Райбак - Хенри и Миз-Барет не познах, но за важните бях сигурен, че така ще завършат.
Не беше кой знае каква Мания, но не съм разочарован. Може би, защото нямах големи очаквания. Трите Хикса - Леснар и Пънк - Гробаря бяха добри мачове.
Аз също мисля като теб.....някъде бях чел, че КМ 30 ще компенсира не толкова силната 29....готвят грандиозно шоу догодина, дано се получи....предполагам, че повечето знаете, че има слухове, че Сина ще прекъсне серията другата година....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Аз също мисля като теб.....някъде бях чел, че КМ 30 ще компенсира не толкова силната 29....готвят грандиозно шоу догодина, дано се получи....предполагам, че повечето знаете, че има слухове, че Сина ще прекъсне серията другата година....
Дано да я компенсира.
Точно от това се страхувам...

Сина не е достоен да прекъсне такава серия. Никой не е достоен.
Ако някой трябва да я прекъсне, то това трябва да е - Ледения Стив Остин!

Eminem написа:kingofpop написа:Аз също мисля като теб.....някъде бях чел, че КМ 30 ще компенсира не толкова силната 29....готвят грандиозно шоу догодина, дано се получи....предполагам, че повечето знаете, че има слухове, че Сина ще прекъсне серията другата година....
Дано да я компенсира.
Точно от това се страхувам...Пази Боже!
![]()
Сина не е достоен да прекъсне такава серия. Никой не е достоен.
Ако някой трябва да я прекъсне, то това трябва да е - Ледения Стив Остин!
Ледения го гласят за Пънк на КМ 30

Това всичко са слухове, един приятел ми ги каза от Америка

П.П. Скалата също ще се бие на КМ 30 може би с Леснар...въпреки че не знам как ще стане, то Скалата на 1 удар ще се разпадне

kingofpop написа:Ледения го гласят за Пънк на КМ 30![]()
Това всичко са слухове, един приятел ми ги каза от Америка![]()
П.П. Скалата също ще се бие на КМ 30 може би с Леснар...въпреки че не знам как ще стане, то Скалата на 1 удар ще се разпадне
Да, дори имаше и закачки между тях в туитър. Един път Пънк беше излязъл на ринга с негова фланелка.
Остин е с контузия от кеча и не е много сигурно.
А Скалата сигурно цял мач ще лежи и няма да знае от къде му идва.

- TEDIMAR99
- Контакти:
Обаче мача на Тенсай и Бродъс го нямаше. 

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
kingofpop написа:Ледения го гласят за Пънк на КМ 30![]()
Това всичко са слухове, един приятел ми ги каза от Америка![]()
Не вярвам, че Остин ще участва в мач отново, доколкото знам има сериозни проблеми с врата и едва ли не му е забранено да се бие.
Ако Сина прекъсне "Серията"... тогава вече трябва да закрият WWE. По-абсурдно нещо не мога да си представя, то по-добре Сантино да се бие с Гробаря.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.