С кака Гергана титуляр няма да стане!Същата работа като Благой Георгиев-много шум за нищо! Наистина само с юноши не може но поне Цачев,Генев и Балтанов трябва да се налагат.Нали искаме нов футболист във всяка линия,те са пред нас!Помните ли Мъри какво казваше "Колкото повече гледам чужди футболисти,толкова повече ми харесват нашите!
п.с. Само Левски
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Достанич се сети за юношите?
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай
- emilio
- Контакти:
Re: Иван Мачев-скрития инвеститор на Левски.Кажете мнение?
Не съм го чувал този човек, но съм го виждал с колите на Г. Аспарухов
Струва ми се, че е поредния куфарен (комсомолски)милионер
дано не е така но на такъв прилича 

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
-
- Контакти:
Преди малко пуснах и тема във форума ни-Батков няма да продава нищо,това е поредния блъф!!!Големи приказки,Томе, и пак за нищо и ти пак добре го знаеш!!!Какви ги играете!?На всички е ясно-Батков могат да го съборят само феновете,и то ОБЕДИНЕНИ!Няма вече доверие към този човек-да се маха!!!
Ботев, берое, левски ,локо пд, спартак варна ,локо мз всички тези отбори търсят нови собственици нищо хубаво нечака бг. футбола.
Re: Левски - Черноморец НЕ Е ДЕРБИ
И все още Е шампион ???? Аааа за ЛЕВСКИ говориш , разбрах те 

Последна промяна от lucio на 25 сеп 2009 08:57, променено общо 1 път.
- bluepower12
- Контакти:
Re: АКБ Форес взема ПФК Левски до броени часове!
Па те ТитанО толкоз боклук събират ... за кво им е още ...
santiliana написа:Това е блъф.На никой няма да бъде продадена и една акция поне до Нова година.Стига само измислици сте пускали.Това не става така от вчера за днес.Я си припомнете Лупи колко време продаваше чорбата на Титан.Всеки един авторитетен бизнесмен или компания ще изиска първо да види каква е финансовата "картина" на Левски.Баланс,ДМА и прочие.Това не е като да купиш панталон или маратонки от някой бутик.Само наивници могат да се хванат на такива елементарни новинки.
- bluepower12
- Контакти:
Мда ... а това са най-големите БГ клубове
Все пак без и без ЦДНВ е имало футбол , но без Левски , Ботев и Тича нямаше да го има !!!

PAPI1912 написа:Ботев, берое, левски ,локо пд, спартак варна ,локо мз всички тези отбори търсят нови собственици нищо хубаво нечака бг. футбола.
Нито го знаем,нито го познаваме,но то общо взето по-голяма издънка от Баткоff едва ли ще си се случи!
И ,Грънчаров,моля ти се ,спри да ни превеждаш какво е имал предвид Баткоff щото се излагаш пак злокобно!

Сори, тоя човек Мечев ли е Мачев ли е, е известен единствено с това,че кара адски скъпи коли и се фука с тях пред футболистите. Това изразява несериозност и комплексарщина. Мисля, че не ни трябва такъв. Простоя тоя е поредният кандидат за данъчни ревизии на НАП.
Айде нема нужда!
Айде нема нужда!
- bluepower12
- Контакти:
Re: Достанич се сети за юношите?
Виждам че и 4о мача да изиграе НЯМА ДА СТАНЕ !!! Топка не може да спре горкия ...
kenta25 написа:Дали според вас ще им даде шанс за изява?Аз съм ''за''!Нека поне до края на първенство да са повечето титуляри нали виждате какво става като играят по 3-4 мача на сезон. Пример Николаи Димитров ''ХИЧО''