Ужасът наречен Ротшилд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tzvetan_22
- Контакти:
Re: Ужасът наречен Ротшилд
Добре и какво правим по въпроса?
- Искам си Акаунта
South_Park написа:Jürgen написа:South_Park написа:Хитлер си е Ротшилдовски "човек"
Да бе,и Сталин също
Самият факт , че ротшилдовската компания S Hell , финансира Хитлер е повече от достатъчен
За Сталин също е възможно , но нямам доказателства и факти
Така , че когато зареждате в S Hell ставате автоматично фашисти
Сталин може да мине за противник на ционизма ( избива почти цялата болшевишка върхушка ) ... затова и в контекста на Втората Световна Война е чутовна глупост и лишено от всякаква логика , Германия да нападне СССР преди да довърши падналата на колене Англия . Разбира се ако се приеме хипотезата , че Хитлер е искал да управлява света ...
- Искам си Акаунта
tzvetan_22 написа:Добре и какво правим по въпроса?
Гледаш си живота и се надяваш евреите да изпростеят достатъчно , че да нападнат Иран
- South_Park
tzvetan_22 написа:Добре и какво правим по въпроса?
Засега просто разучи фактите и ги приеми , ако ти отърва
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Темата е доста интерестна и поради това много хора я експоатират безогледно. То не са книги, статии, филми и т.н. повечето скроени доста плитко (като това писание). Досега обаче не съм попадал на материал, който да ме убеди, че тази теза е вярна. Частично може би да, но опита ли се някой да покаже цялостната картина става голяма боза. Или почват да се изкривяват фактите или се изпускат неудобните такива. .... но пък в някой случай стават много интерестни и завладяващи истории за свободното време.
- tzvetan_22
- Контакти:
Oskron написа:Темата е доста интерестна и поради това много хора я експоатират безогледно. То не са книги, статии, филми и т.н. повечето скроени доста плитко (като това писание). Досега обаче не съм попадал на материал, който да ме убеди, че тази теза е вярна. Частично може би да, но опита ли се някой да покаже цялостната картина става голяма боза. Или почват да се изкривяват фактите или се изпускат неудобните такива. .... но пък в някой случай стават много интерестни и завладяващи истории за свободното време.
съгласен
Вместо да киснете по цял ден по форуми вземете създайте и вие една империя и определяйте какво да се случва по света. Докато някои бачкат упорито и са си извоювали правото да въртят света на пръста си останалите 90 % от света мрънкат.
Госпоода конспиратори, илюминани, рептили или извънземни ни управляват? Вземте решете най-накрая.
Госпоода конспиратори, илюминани, рептили или извънземни ни управляват? Вземте решете най-накрая.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- South_Park
stn написа:Вместо да киснете по цял ден по форуми вземете създайте и вие една империя и определяйте какво да се случва по света. Докато някои бачкат упорито и са си извоювали правото да въртят света на пръста си останалите 90 % от света мрънкат.
Дай личен пример и спри да си губиш времето по форуми из интернет
[/quote]
South_Park написа:stn написа:Вместо да киснете по цял ден по форуми вземете създайте и вие една империя и определяйте какво да се случва по света. Докато някои бачкат упорито и са си извоювали правото да въртят света на пръста си останалите 90 % от света мрънкат.
Дай личен пример и спри да си губиш времето по форуми из интернет
На мен животът ми е хубав и не се оплаквам и ми дреме кой ме управлява. С тях и без тях ще живея по един и същ начин и ще се забавлявам до края на живота си, защото не съм мрънкало и ми е през к*ра за всичко и всички.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
-
bez_pravo_na_mnenie
- Контакти:
1939 – на 2 август еврейския учен Алберт Айнщайн, станал известен с присвояването си на „Теория на относителността”, в мирно време пише писмо до Рузвелт, в което описва силата на потенциалната атомна бомба. За да го обеди в необходимостта от атомната бомба, той лъже, че Германия, вече разработва атомно оръжие.
Ако вместо Германия сложим Иран , Ирак или Корея нещата изглеждат същите като днес , дано историята не се повтори.