Tommi написа:vaskonti написа:Да, явно съм глупав, след като смятам, че не е нужно едно нарушение да е умишлено за да се свири нарушение... Явно ти повече знаеш, след като за теб само умишлените действия следва да се наказват...

Не съм казал, че си глупав. Правиш се на такъв, защото и сам виждаш, че нямаш никакви стойностни доводи, за да си защитиш тезата. В единия случай се хващаш за думичката "умишлена" от правилника, а в другия случай нямало значение дали е умишлена, въпреки че в правилника пак фигурира думичката "умишлена"...

Извинявай, ама точно аз през цялото време казвам, че ИМА значение дали играта с ръка е умишлена! Дори това, което самият ти цитираш от правилника, всъщност те опровергава! Пак казвам - на практика цялата твоя теза се гради на твоето лично субективно мнение, че това е умишлена игра с ръка, като в същото време отказваш да обясниш защо така смяташ! Но пропускаш факта, че някой друг, например съдията, може да прецени ситуацията като неволна игра с ръка, а в цитата от правилата, който ти сам посочваш пише, че червен картон се дава само ако това е умишлено. Така че това, което е отсъдил съдията е най-меко казано правилно, да не казвам, че направо ощетява ЦСКА...