1.Лудогорец
2.Литекс
3.Ботев
Купата: Берое
-------------------------------
Локо Софийски -out/едно зло по-малко/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sole написа:Истината е една: Софийските отбори нямат място повече в Европа, заради вечната им нагла подкрепа от държавата, съдиите и БФС. Колкото по-малко отбори от София в А група,толкова по-добре за Българския футбол![]()
1.Лудогорец
2.Литекс
3.Ботев
Купата: Берое
-------------------------------
Локо Софийски -out/едно зло по-малко/
Гочето1913 написа:Sole написа:Днес ще гледаме гастрола на Цирк "Балкански" на двете синьо-червени подлоги. Славия ще е в ролята на полегнала е Тодорка, а за финал циркаджията Венци ще обвини тримата чернодешковци от цирковата трупа. /ОчевАден е фактът,че съдиите отдавна изпълняват "Софийско-окръжно" за спасяване на евробоеца "Локодузпа",за сметка на Ч.море/
Ако утре не бием Монтана съм казал - НИКАКВИ ОПРАВДАНИЯ! Ако утре не спечелим и този мач, по добре да отиваме в Б група! Или ще играем някаква РОЛЯ в елита , ще се борим за медали и евротурнири, ще мачкаме и ще всяваме респект или няма какво да търсим в тъй наречения елит!Аз не съм олимпиец по душа да ни пердашат всякакви отбори и да ставаме за посмешище! Утре ПОБЕДА и нищо друго!Оправдания , психологически проблеми и т.н. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ! Да сме си взели 6-7 точки още и сега щяхме да сме си спокойни , а не да се оправдаваме с другите!
Sole написа:Днес ще гледаме гастрола на Цирк "Балкански" на двете синьо-червени подлоги. Славия ще е в ролята на полегнала е Тодорка, а за финал циркаджията Венци ще обвини тримата чернодешковци от цирковата трупа. /ОчевАден е фактът,че съдиите отдавна изпълняват "Софийско-окръжно" за спасяване на евробоеца "Локодузпа",за сметка на Ч.море/
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта