Пирин ГД - Левски София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Пирин ГД - Левски София
Левски бие , лошо бие олеле олеле
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
Дано мачът е истински и двата отбора се раздадат на 100% , съдията да бъде обективен и по-добрият да победи! Моята прогноза е 1:1 ако мачът е истински!
В добавка искам да кажа, че българският футбол в името на някакви измислени тенекиени титли само ГУБИ от приятелски мачове, защото в Европа си личи дали си силен или слаб!Такива подарени победи за който и да е отбор са мечешка услуга за отбора победител!Какво като станеш шампион , след като в Европа се дъниш и играеш слабо?Какъв е смисълът?
Когато престане да се залага на чужденци със съмнителни качества и започне да се залага повече на ДЮШ по примера на Литекс и спре да се робува на титли и купи, тогава ще има прогрес в българския футбол!
В добавка искам да кажа, че българският футбол в името на някакви измислени тенекиени титли само ГУБИ от приятелски мачове, защото в Европа си личи дали си силен или слаб!Такива подарени победи за който и да е отбор са мечешка услуга за отбора победител!Какво като станеш шампион , след като в Европа се дъниш и играеш слабо?Какъв е смисълът?
Когато престане да се залага на чужденци със съмнителни качества и започне да се залага повече на ДЮШ по примера на Литекс и спре да се робува на титли и купи, тогава ще има прогрес в българския футбол!
Последна промяна от Гочето1913 на 08 апр 2013 13:59, променено общо 1 път.
- Red thunderstorm
dickinson написа:най- лесния мач за отбора на Левски, не виждам защо се обсъжда, Пирин имат достатъчно точки и няма смисъл да се напъват
Типичното българско мислене! Нямало за какво да се напъват, какъв бил смисъла...дрън-дрън! Ако имат чест и достойнство ще се "напъват" за името на клуба си! Точно наличието на достатъчно точки трябва да ги накара да играят освободено и без напрежение! Обратното, над Левски ще тегне мисълта за задължителни три точки! Но всичко зависи от това, как ще тръгне мачът и кой с каква настройка е влязъл в него!
Наистина ли мислите, че Пирин, за който това е първо участие в А група, няма да се напъва срещу Левски на своя стадион?!?!?! (ако мачът е чист, а не като тези 5-0, които правиха Пирин с ЦСКА и нз си кой още).
Все пак мисля, че Левски ще играят с много желание и хъс (и малко технически качества), което точно на стадиона в Гоце Делчев ще е успешна тактика. Видя се и с Лудогорец, че Пирин допускат фрапантни грешки и като се играе 60-70 мин пред тяхната врата, ще падат голове, та... 0 - 3 ми е прогнозата : )
btw, може би, Пирин е отборът в А група, който играе с най-много свои юноши и заслужават да се споменава във всяка тема в тоя форум, за да се види разликата с измислени състави като Етър, които не е ясно защо въобще съществуват!
Все пак мисля, че Левски ще играят с много желание и хъс (и малко технически качества), което точно на стадиона в Гоце Делчев ще е успешна тактика. Видя се и с Лудогорец, че Пирин допускат фрапантни грешки и като се играе 60-70 мин пред тяхната врата, ще падат голове, та... 0 - 3 ми е прогнозата : )
btw, може би, Пирин е отборът в А група, който играе с най-много свои юноши и заслужават да се споменава във всяка тема в тоя форум, за да се види разликата с измислени състави като Етър, които не е ясно защо въобще съществуват!
[center]
[/center]

Гочето1913 написа:Дано мачът е истински и двата отбора се раздадат на 100% , съдията да бъде обективен и по-добрият да победи! Моята прогноза е 1:1 ако мачът е истински!
сега ако ми кажеш какво значи истински ще се разберем.
Ако съдията примерно сбърка два пъти в полза на Левски и Левски вкара-истински ли е мача.
Ако играчите на Пирин са изморени и не им се играе-и допуснат фатални грешки мача истински ли е.
LEVSKI_FOREVER
-
zlatan написа:Гочето1913 написа:Дано мачът е истински и двата отбора се раздадат на 100% , съдията да бъде обективен и по-добрият да победи! Моята прогноза е 1:1 ако мачът е истински!
Ако съдията примерно сбърка два пъти в полза на Левски и Левски вкара-истински ли е мача.
Ако играчите на Пирин са изморени и не им се играе-и допуснат фатални грешки мача истински ли е.
Много често съм гледал "приятелски" мачове особено с Беласица! Футбол следя поне от 12 години! Пак казвам че докато се робува на титли и не се заложи на ДЮШ по примера Литекс(Това се отнася за всички отбори) и се залага на чужденци със съмнителни качества, българския футбол няма да прогресира!
old_traff написа:0-3
Гадното е, че ще съм на даскало по време на мача.
Ако си истински фен винаги може да избягаш от някой час и да го гледаш в къщи или да отидеш на мач

Гочето1913 написа:zlatan написа:Гочето1913 написа:Дано мачът е истински и двата отбора се раздадат на 100% , съдията да бъде обективен и по-добрият да победи! Моята прогноза е 1:1 ако мачът е истински!
Много често съм гледал "приятелски" мачове особено с Беласица! Футбол следя поне от 12 години! Пак казвам че докато се робува на титли и не се заложи на ДЮШ по примера Литекс(Това се отнася за всички отбори) и се залага на чужденци със съмнителни качества, българския футбол няма да прогресира!
мислиш ли че мен ме топлят победи като тези срещу Берое и другите.Аз искам и моя Левски да е Български,но докато държавата ни не се промени не очаквайте и футбола ни да се промени.Колкото до Литекс ,да политиката им е успешна ,но там никой не иска титли купи та така нататък.В 30хил град кво искаш човече-тези пичове мислят само за футбол и се молят някой да ги забележи и веднага да се махнат от Ловеч.Академията им е номер едно,но вервай ми първата оферта и всички ще биват шиткани,но не на Запад-повярвай ми.Ето сега дори Миланов не могат да продадат-запитване официално само от ЦСКА Москва.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Alex написа:Наистина ли мислите, че Пирин, за който това е първо участие в А група, няма да се напъва срещу Левски на своя стадион?!?!?! (ако мачът е чист, а не като тези 5-0, които правиха Пирин с ЦСКА и нз си кой още).
да уточним все пак,играчите на пирин не са юноши на пирин,а са само родом от гоце делчев и околията което е също голямо постижение,от титулярите над 90% са такива,но де факто те са юноши на пирин бл,левски,локо пл и др...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
1-3 за Левски