Пирин ГД - Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: Пирин ГД - Левски София

Мнениеот Adrian Monk » 08 апр 2013 12:27

kambata написа:Тежък мач ще е, лош терен, затворен противник, напрежение => кюскане и ритане на посоки, центрирания излизащи в аут и евентуално 0:1 :evil:

Според мен хубавата новина е, че "Пирин" ГД са относително далеч от зоната на изпадащите и може и да не се напрягат много (освен ако не получат външен стимул под формата на финикийски знаци). Лошата е, че понастоящем коментираме и се опасяваме от евентуално възможния резултат от мача на "Левски" с отбор, за който до преди няколко години не знаехме, че съществува под слънцето. 8-)
Последна промяна от Adrian Monk на 08 апр 2013 12:32, променено общо 1 път.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 апр 2013 12:29

Значи преди доста години но все пак съм се занимавал с вратарство и мога да кажа
че това спасяване на Караджов е тотално тактически неграмотно и показва на какво ги учат, т.е. на нищо.
Всеки читав вратар тази топка я избива в корнер или така че да тръгне успоредно на аутлинията към тъча
но не я спира на дузпата за атакуващите играчи на противника, това е един класически вратарски гол.
Все едно директно подаде на нападател за да му вкара. За прогнозата що пък да не я пробвам
на кинта 1Х. Само не ме съветвай да залагам къщи и да се пенсионирам след това на Карибите. :lol:
Това е просто прогноза може и да стане може и да не стане.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 08 апр 2013 12:35

Pichichi написа:Значи преди доста години но все пак съм се занивал с вратарство и мога да кажа
че това спасяване на Караджов е тотално тактически неграмотно и показва на какво ги учат, т.е. на нищо.
Всеки читав вратар тази топка я избива в корнер или така че да тръгне успоредно на аутлинията към тъча
но не я спира на дузпата за атакуващите играчи на противника, това е един класически вратарски гол.
Все едно директно подаде на нападател за да му вкара. За прогнозата що пък да не я пробвам
на кинта 1Х. Само не ме съветвай да залагам къщи и да се пенсионирам след това на Карибите. :lol:
Това е просто прогноза може и да стане може и да не стане.

Некадърността на Караджов е пословична,само не виждам какво общо има Левски с нея? Имаше още 2-3 подобни ситуации и той реагира по същият начин като при гола. Сърдете се на треньорите ви в ДЮШ,че този български еквивалент на Оливер Кан показва такава класа и вършее по българските терени (и дискотеки).
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 апр 2013 12:37

0:3
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 апр 2013 12:43

Мачът може да завърши както 0-0 или 1-1, така и 0-5. По принцип срещу Пирин Блг винаги ни е било трудно като гости и нерядко сме губили точки, дори и когато сме били в добра форма. Ще видим как е с Гоце Делчев. Не вярвам да покажем феноменална игра, но победата ми изглежда много вероятна. Задължително трябва да бием, ако не искаме по-сериозни сътресения и искаме да сме в битката за титлата. Прогноза 0-2.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 апр 2013 12:46

Adrian Monk написа:
kambata написа:Тежък мач ще е, лош терен, затворен противник, напрежение => кюскане и ритане на посоки, центрирания излизащи в аут и евентуално 0:1 :evil:

Според мен хубавата новина е, че "Пирин" ГД са относително далеч от зоната на изпадащите и може и да не се напрягат много (освен ако не получат външен стимул под формата на финикийски знаци). Лошата е, че понастоящем коментираме и се опасяваме от евентуално възможния резултат от мача на "Левски" с отбор, за който до преди няколко години не знаехме, че съществува под слънцето. 8-)

Ако погледнеш програмата на Пирин,ще видиш,че има защо да се напрягат. :mrgreen:

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 08 апр 2013 12:51

най- лесния мач за отбора на Левски, не виждам защо се обсъжда, Пирин имат достатъчно точки и няма смисъл да се напъват

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 08 апр 2013 12:52

супер грозно направена тема,стадионът в гоце делчев има красив и кокетен изглед,снимката е преди ремонта,мача е от 16.00 и е по Канал 1,теренът ще се развали към 30 мин,заради мокрото време,а колкото до силата на пирин ще ви кажа че играчите нямат подготовка или по точно имат сбъркана подготовка,не могат да ходят след 30 мин....99% е 2 тоя мач,ако евентуално доидат пари от лудогорец тогава може да се измъчат левски
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 08 апр 2013 13:08

Син до гроб_ написа:Най-добре е Илиан да пусне титуляр Оставката и да го налага твърдо. С него имаме шанс да прокопсаме.

Мисля ,че след мача с Пирин ще му се наложи отново да я пусне...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 08 апр 2013 13:13

Отбора на Пирин реди някакви мачове от които само те си знаят дали са истински 0:0 с Лудогорец после 2:2 с Етър.....не виждам как Левски може да не спечели мача освен ако не направят глупоста на Лудогорец се пак 0:1

Върни се в “Архив”