Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гара Дембеле е тъжен в Китай, иска да се маха от там
Когато Дембеле играеше в Левски , даваше аванс от 10 метра на защитник , настигаше го и минаваше с няколко метра пред него. Спомням си , когато взе топката от вратарското поле , прекоси целия терен и се отзова пред вратата на противника. Сега не се знае дали поне е останало нещо от тази бързина.Германците не му дадаха шанс за изява. Сисе , който премина в Нюкясъл го засенчваше.
Като гледам колко много е вкарал в Германия
Даже не можем ги преброим щото са цял 1 за 20 мача 

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- Drunken_Master
- Контакти:
sirius123 написа:Когато Дембеле играеше в Левски , даваше аванс от 10 метра на защитник , настигаше го и минаваше с няколко метра пред него. Спомням си , когато взе топката от вратарското поле , прекоси целия терен и се отзова пред вратата на противника. Сега не се знае дали поне е останало нещо от тази бързина.Германците не му дадаха шанс за изява. Сисе , който премина в Нюкясъл го засенчваше.
Глупости...Играл 20 мача през първия сезон и тотално разочарова.Абсолютно всички немски вестници го плюха.Толкова си може момчето...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Пред кого е завил, че е тъжен и иска да се върне в "Левски" не ми стана ясно, защото пред мен ми каза, че искал в Локо Пд да се връща?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Повечето мнения са на червени запалянковци...интересна заинтересованост към "слаб" футболист....
- Син до гроб_
- Контакти:
Drunken_Master написа:Син до гроб,ще ти дам един пример,за да разбереш какво имам в предвид:
Сезон 2007/08 голмайстор на А група стана Г.Христов или Жоро Метъла.Той вкара 19 гола за 30 мача с екипа на Ботев Пл.От тия 19 гола,5 от тях бяха от дузпи. Останалите голове бяха сам срещу вратаря.По-късно вие го откраднахте от Ботев и ви излезе през носа,защото си беше супер посредствен играч.
Абсолютно същото се случи и с Дембеле.Вкара 26 гола,3 от тях от дузпи.Я ми кажи колко от тия голове бяха от чисто игрови ситуации ? Говоря за играчи тип трекуартиста,а не Йовов и Тасевски да му я носят на тепсия.Абсолютно копие на Метъла.Сега в Китай няма нито един гол,а в Германия от 20 мача има само 1.
Това което направи Мораес беше впечатляващо,защото от един абсолютно посредствен отбор,той ни стана лидер и ни влачи цяла пролет.Ония от Разград не спряха да го ритат,в последния мач и пак беше най-добрия на терена.Стана голмайстор на първенството,при 50% играни мачове...Виж какво прави в Украйна.
Чакай малко,фен на Football Manager, извадил си някаква статистика,но не споменаваш ,че Гарата разпра Дъндолк,Калмар,АИК,Гент,Лил и Спортинг Лисабон в Европа. Не съм казал,че Дембеле е машината на Европа просто се примирете,че мачкаше здраво в слабото ни първенство. Мораес по същия начин ,макар неговата игра да не беше толкова експанзивна и динамична като на Дембеле,но и той се открояваше. А и защо сравняваш Украйна с Германия ?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
-
mor написа:Повечето мнения са на червени запалянковци...интересна заинтересованост към "слаб" футболист....
това е червената стратегия ,да оплюват всичко "синьо".това е директивата която ГА ГА и неговите комунистически другари са издигнали в култ.мисълта че идва "синя" доминация е побъркала до лудост червените талибани.
Adrian Monk написа:crap написа:Тоя вкара един стойностен гол в живота си и то с нарушение, което бе услужливо пропуснато от съдиите. Да не говорим за смешния процес, който се проведе срещу него, заради пиянските му изцепки. Сините отново не им пука за поведението на "звездите" им извън терена, те просто искат своя голаджия, какво като е пиянде и боклук.
Защото вашият идол Спасчо - левентът от село Ключ е пълен трезвеник и когато не тренира пее в църковния хор на храма "Син Сити".
Спас може да е всякакъв, но алкохол не пие.

YA GUNNERS YA
- Drunken_Master
- Контакти:
Син до гроб_ написа:Drunken_Master написа:Син до гроб,ще ти дам един пример,за да разбереш какво имам в предвид:
Сезон 2007/08 голмайстор на А група стана Г.Христов или Жоро Метъла.Той вкара 19 гола за 30 мача с екипа на Ботев Пл.От тия 19 гола,5 от тях бяха от дузпи. Останалите голове бяха сам срещу вратаря.По-късно вие го откраднахте от Ботев и ви излезе през носа,защото си беше супер посредствен играч.
Абсолютно същото се случи и с Дембеле.Вкара 26 гола,3 от тях от дузпи.Я ми кажи колко от тия голове бяха от чисто игрови ситуации ? Говоря за играчи тип трекуартиста,а не Йовов и Тасевски да му я носят на тепсия.Абсолютно копие на Метъла.Сега в Китай няма нито един гол,а в Германия от 20 мача има само 1.
Това което направи Мораес беше впечатляващо,защото от един абсолютно посредствен отбор,той ни стана лидер и ни влачи цяла пролет.Ония от Разград не спряха да го ритат,в последния мач и пак беше най-добрия на терена.Стана голмайстор на първенството,при 50% играни мачове...Виж какво прави в Украйна.
Чакай малко,фен на Football Manager, извадил си някаква статистика,но не споменаваш ,че Гарата разпра Дъндолк,Калмар,АИК,Гент,Лил и Спортинг Лисабон в Европа. Не съм казал,че Дембеле е машината на Европа просто се примирете,че мачкаше здраво в слабото ни първенство. Мораес по същия начин ,макар неговата игра да не беше толкова експанзивна и динамична като на Дембеле,но и той се открояваше. А и защо сравняваш Украйна с Германия ?
Тия отбори дето ги посочваш са тотални европейски колоси...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Син до гроб_
- Контакти:
Drunken_Master написа:Син до гроб_ написа:Drunken_Master написа:Син до гроб,ще ти дам един пример,за да разбереш какво имам в предвид:
Тия отбори дето ги посочваш са тотални европейски колоси...
В момента с изключение на Дъндолк,другите сигурно са с една идея по-силни от всеки български отбор. Да не говорим за Лил,които станаха шампиони на Франция същата година. Помисли малко преди да пишеш.
Нашата сила обединява победители !