Единственото сигурно след този мач е, че в темата ще налазят провокатори, независимо как завърши срещата.

Ако паднем, ще злобеят, че сме загубили, а ако бием или направим Х, ще се подиграват, че сме помогнали на "Левски". Мен "Левски" не ме интересуват - ако искаме да постигем
собствените си цели, в този мач ще играем за победа.
Иначе е пределно ясно, че ако не бъдат направени промени в центъра на защитата, ще берем големи ядове. Попов и Стоянов в последните 2 мача бяха много колебливи, така че е добре поне единият (по-скоро Стоянов) да бъде заменен от Грънчов или Крачунов (по-добре Грънчов, защото Крачунов имаше и комоцио и не е играл много мачове напоследък). Бандаловски се връща в игра, но не съм убеден, че това е непременно за добро - в такъв напрегнат мач е много вероятно да си изпусне нервите и да направи някоя глупост, а и Василев беше един от малкото ни адекватни играчи в отсъствието на Бандата. Не знам кой ще играе на мястото на Платини, но определено мисля, че не трябва да е Делев, който явно така и не е навлязъл във форма след дългия период извън игра. Камбуров е по-добър вариант, а аз лично много бих се радвал да започне Нюаджи, но силно ме съмнява, като знам навиците на Радуканов.
За нас е добре, че Минев пропуска мача след изгонването си срещу "Литекс". Моци вчера получи някаква контузия в рамото и ще видим дали и той ще е на линия. Доколкото разбрах, Барт и Шоко също имат някакви здравословни проблеми. Ако някои от тези играчи пропуснат срещата, шансовете ни се увеличават, но не знам какво им е състоянието.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...