21ви кръг 11ти април ЦСКА - Лудогорец 19:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

21ви кръг 11ти април ЦСКА - Лудогорец 19:00

Мнениеот emi_cska » 05 апр 2013 19:33

[center] Нюз 7 Футболно първенство представя[/center]
[center]Изображение[/center]

[center]11ти април четвъртък 19:00 часа[/center]

[center]Изображение vs. Изображение[/center]

[center]Стадион: Българска Армия
Изображение[/center]

[center]Пряко по ТВ7
Изображение[/center]

[center]Съдийските назначения - Георги Йорданов, Крум Стоилов, Георги Славов, 4-ти Стефан Спасов[/center]

[center]Милен Радуканов определи група от 19 играчи за двубоя на ЦСКА София срещу Лудогорец Разград:

12. Томас Черни, 85. Божидар Стойчев, 4. Михаил Венков, 6. Пламен Крачунов, 7. Спас Делев, 8. Лукас Саша, 9. Марсиньо, 10. Сержиньо, 11. Иван Бандаловски, 14. Серж Нюаджи, 17. Анисе, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 20. Богомил Христов, 21. Венцислав Василев, 22. Мартин Камбуров, 25. Ангел Грънчов, 70. Игнасио Лорес, 99. Нджонго Присо
[/center]

[center]Цени за билетите
Сектор А - 15лева
Сектор Б - гости 10лева
Сектор В - 10 лева[/center]
Последна промяна от emi_cska на 10 апр 2013 20:41, променено общо 2 пъти.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: 21ви кръг 11ти април ЦСКА - Лудогорец 19:00

Мнениеот vaskonti » 08 апр 2013 08:43

Тегав мач, но...3:1 8-)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 апр 2013 08:58

Да тегав мач но една победа вкарва отбора в борба за 1-вото място. Колкото и да не ни се вярваше
ето че идва мач който ако ЦСКА спечели вече футболистите ще имат правото да кажат че се борят за титлата.
Лошото е че дори и да вземем 3-те дербита с Лудогорец,Левски и Ботев наще са толкова непостоянни (слаби)
че съвсем спокойно може да изпуснат точки с/у Локо Сф,Славия и Монтана примерно.
Прогноза -> 2 : 0.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 апр 2013 10:34

Абе аз съм към близу, а не хващам Нюз 7. При другите абонати на близу дали е така, защото доколкото знам го има в пакета с програми???? ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 апр 2013 10:44

Единственото сигурно след този мач е, че в темата ще налазят провокатори, независимо как завърши срещата. ;) Ако паднем, ще злобеят, че сме загубили, а ако бием или направим Х, ще се подиграват, че сме помогнали на "Левски". Мен "Левски" не ме интересуват - ако искаме да постигем собствените си цели, в този мач ще играем за победа.
Иначе е пределно ясно, че ако не бъдат направени промени в центъра на защитата, ще берем големи ядове. Попов и Стоянов в последните 2 мача бяха много колебливи, така че е добре поне единият (по-скоро Стоянов) да бъде заменен от Грънчов или Крачунов (по-добре Грънчов, защото Крачунов имаше и комоцио и не е играл много мачове напоследък). Бандаловски се връща в игра, но не съм убеден, че това е непременно за добро - в такъв напрегнат мач е много вероятно да си изпусне нервите и да направи някоя глупост, а и Василев беше един от малкото ни адекватни играчи в отсъствието на Бандата. Не знам кой ще играе на мястото на Платини, но определено мисля, че не трябва да е Делев, който явно така и не е навлязъл във форма след дългия период извън игра. Камбуров е по-добър вариант, а аз лично много бих се радвал да започне Нюаджи, но силно ме съмнява, като знам навиците на Радуканов.
За нас е добре, че Минев пропуска мача след изгонването си срещу "Литекс". Моци вчера получи някаква контузия в рамото и ще видим дали и той ще е на линия. Доколкото разбрах, Барт и Шоко също имат някакви здравословни проблеми. Ако някои от тези играчи пропуснат срещата, шансовете ни се увеличават, но не знам какво им е състоянието.
Последна промяна от Udoji90 на 08 апр 2013 11:04, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 10:49

danko_sot написа:Абе аз съм към близу, а не хващам Нюз 7. При другите абонати на близу дали е така, защото доколкото знам го има в пакета с програми???? ;)

Има ги и двата ДПС каналав мрежата на Близу. Явно проблемът е в твоя телевизор.
За мача - предимство за ЦСКА ще е отсъствието на Минев и Кейсара. Лудогорец идва без двамата си титулярни крайни бранители и с един ден по-малко за възстановяване. Но мисля, че Лудогорец с този мач ще си върне самочувствието с една победа ;)

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 апр 2013 10:51

Иначе за състава, на мен ми се иска да е този. Но все още не сме видяли къде е по голямата сила на Чочев- в центъра или зад нападателя, но все пак се надявам на такъв състав:

Изображение
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 апр 2013 10:55

tsonpen написа:За мача - предимство за ЦСКА ще е отсъствието на Минев и Кейсара. Лудогорец идва без двамата си титулярни крайни бранители и с един ден по-малко за възстановяване. Но мисля, че Лудогорец с този мач ще си върне самочувствието с една победа ;)

Кейсара защо няма да играе - да не би да му стават 5 картона с вчерашния? :? А какво е положението с Моци, Барт и Шоко?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 апр 2013 11:00

Udoji90 написа:
tsonpen написа:За мача - предимство за ЦСКА ще е отсъствието на Минев и Кейсара. Лудогорец идва без двамата си титулярни крайни бранители и с един ден по-малко за възстановяване. Но мисля, че Лудогорец с този мач ще си върне самочувствието с една победа ;)

Кейсара защо няма да играе - да не би да му стават 5 картона с вчерашния? :? А какво е положението с Моци, Барт и Шоко?

Да, 5-ти жълт картон. Тоя мач е задължителен за нас. Нещо като мачът на сезона. Колкото повече гледам нашият състав, толкова повече се убеждавам, че имаме най-добрите играчи. Всичко е въпрос до организация, ръководство, дисциплина и умение да се изберат точните 11- от там идват проблемите. До момента Радуканов не може да налучка верният състав, за това се надявам някои хора от по-горните етажи да му подскажат. Направи ли го и бием ли Лудогорец шансовете ни за титлата се възвръщат, но в същото време може накрая да се окаже че сме помогнали на Левски те да вземат титлата. Но и на мен не ми пука. И така да стане- майната му, важното е да бием в четвъртък. А после да не забравяме, че имаме директен мач и с Левски, така че всичко си зависи от нас. И при една победа и в него вече спокойно ще можем да мечтаем.. ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 11:08

Udoji90 написа:

Както каза danko_sot, натрупани картони. За Моци не знам нищо, дано играе. Барт напоследък не е в сметките за титуляри, още след издънката от миналия полусезон след мача с "Левски". Но напоследък той като че ли се опитва да си стъпи на краката. А може и да има контузия, защото не пътува до Своге в предишен мач. Но на неговия пост си има и друг добър заместник - Мантула. Шоко имаше някаква много досадна и дълга контузия по време на подготовката и дори не помня игра ли в някой официален мач през този полусезон.

Върни се в “ЦСКА”