XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Мнениеот Parmalat » 08 апр 2013 05:25

Ивайло Лудогорец написа:Аз мога само да поздравя всички тези хора , които въпреки проливния дъжд бяха на стадиона , подгизнаха , но подкрепиха отбора ! Браво , не очаквах да сме повече от 100 тина луди да отидат в това време , но бройката беше доста прилична . 2-та отбора се раздадоха , ще повторя вечната реч на Петев - владеехме инициативата през по - голямата част от мача , дори и с 10 човека имахме 2-3 шанса да отбележим . Но нищо ... Аз лично нямам болно желание за титла и нищо друго . 2-та отбора , играещи най-качествен футбол спретнаха добър мач отново . Браво на Стоичков и младоците от Литекс. Може само да ни е яд , че времето беше такова . Успех на Литекс , пожелавам и 2-ро или 3-то място поне , а ние напред към традиционна победа над столичен отбор :) . Съдията се справи добре . Подяволите с В. Стоянов от много време не изтръпвам , когато топката лети към него :)

5 мача само 1 допуснат гол. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 09:23

BadBoy написа:
tsonpen написа:Напълно съм убеден, че вторият жълт картон за Минев би предизвикал ураган, ако бяха обърнати ролите. Но съдията е в правото си, макар и за мен да беше малко странно. Още повече, че съдията си промени мнението след реакцията на Стоичков. Казвам това, защото първо даде жълт картон на Пиргов за протест, изчака малко, тогава показа картоните на Минев, след което извика Пиргов да се помири с него.

Тук се изака на метеното, след малко ще изкараш, че Минев е изгонен неправомерно.

Въпреки изразните ти средства, ще ти отговоря. Съдията имаше право да покаже втори жълт картон на Минев, но мисля, че беше в някаква степен тенденциозно. Тенденциозно беше и прекратяването на мача. Това, което видях като явни грешки бяха едно недаване на ъглов (какъвто имаше) и едно даване на ъглов (какъвто нямаше). Първото в полза на Лудогорец, второто на Литекс. Така че, това за което може да му се търси отговорност е разпраделено по равно.
Но пак ще повторя, че ако Лудогорец беше от другата страна, сега всички да бяха луднали и този съдия да е вдигнат на балон.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 09:25

Parmalat написа:
Ивайло Лудогорец написа:Аз мога само да поздравя всички тези хора , които въпреки проливния дъжд бяха на стадиона , подгизнаха , но подкрепиха отбора ! Браво , не очаквах да сме повече от 100 тина луди да отидат в това време , но бройката беше доста прилична . 2-та отбора се раздадоха , ще повторя вечната реч на Петев - владеехме инициативата през по - голямата част от мача , дори и с 10 човека имахме 2-3 шанса да отбележим . Но нищо ... Аз лично нямам болно желание за титла и нищо друго . 2-та отбора , играещи най-качествен футбол спретнаха добър мач отново . Браво на Стоичков и младоците от Литекс. Може само да ни е яд , че времето беше такова . Успех на Литекс , пожелавам и 2-ро или 3-то място поне , а ние напред към традиционна победа над столичен отбор :) . Съдията се справи добре . Подяволите с В. Стоянов от много време не изтръпвам , когато топката лети към него :)

5 мача само 1 допуснат гол. ;)

Наистина стабилен, само ме беше яд (може би заради мократа топка), че поне 3 пъти изкарваше топката в тъч, когато я вкарваше в игра.
А единственият гол, който допусна, беше много късметлийски - през пръстите му, в гредата и оттам вътре.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 апр 2013 10:35

tsonpen написа:
BadBoy написа:
tsonpen написа:Напълно съм убеден, че вторият жълт картон за Минев би предизвикал ураган, ако бяха обърнати ролите. Но съдията е в правото си, макар и за мен да беше малко странно. Още повече, че съдията си промени мнението след реакцията на Стоичков. Казвам това, защото първо даде жълт картон на Пиргов за протест, изчака малко, тогава показа картоните на Минев, след което извика Пиргов да се помири с него.

Тук се изака на метеното, след малко ще изкараш, че Минев е изгонен неправомерно.

Въпреки изразните ти средства, ще ти отговоря. Съдията имаше право да покаже втори жълт картон на Минев, но мисля, че беше в някаква степен тенденциозно. Тенденциозно беше и прекратяването на мача. Това, което видях като явни грешки бяха едно недаване на ъглов (какъвто имаше) и едно даване на ъглов (какъвто нямаше). Първото в полза на Лудогорец, второто на Литекс. Така че, това за което може да му се търси отговорност е разпраделено по равно.
Но пак ще повторя, че ако Лудогорец беше от другата страна, сега всички да бяха луднали и този съдия да е вдигнат на балон.

Трябва да приемаш неуспехите на отбора с малко повече достойнство,съвет от мен.Лудогорец направи поредния си слаб мач,това е факт.Да се опитваш да вменяваш някаква вина от съдийско естество е смешно.Как си обясняваш десетките безсмислени центрирания от фланговете към нападател висок 1,60 :?: Какво стана с бързите пробиви с по едно докосване и ниските центрирания по земя,със заучените изпълнения при статични положения,с постоянното движение и преса по целия терен и т. н. :?: Според мен всичко това вече липсва и само заради безумно слабия Левски сте все още на първо място и ако нещо не се промени в играта на Лудогорец в следващите кръгове ви очаква истинско падение.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 11:02

hd29 написа:
tsonpen написа:
BadBoy написа:

Трябва да приемаш неуспехите на отбора с малко повече достойнство,съвет от мен.Лудогорец направи поредния си слаб мач,това е факт.Да се опитваш да вменяваш някаква вина от съдийско естество е смешно.Как си обясняваш десетките безсмислени центрирания от фланговете към нападател висок 1,60 :?: Какво стана с бързите пробиви с по едно докосване и ниските центрирания по земя,със заучените изпълнения при статични положения,с постоянното движение и преса по целия терен и т. н. :?: Според мен всичко това вече липсва и само заради безумно слабия Левски сте все още на първо място и ако нещо не се промени в играта на Лудогорец в следващите кръгове ви очаква истинско падение.

Ако четеш внимателно, ще видиш, че не оправдавам неуспеха на отбора със съдийството. Само мисля, че този мач е подходящият момент да се обърне внимание, че когато съдиите покажат тенденциозност срещу Лудогорец, за това не се говори. А когато вземат решение в полза на Лудогорец, това се критикува и често необосновано. Дори и не бих повдигнал въпроса, ако нямаше тенденциозно отношение срещу Лудогорец в коментарите. Свикнахме да говорим за съдиите след всеки мач на Лудогорец, да говорим и сега ;)
Вчера условията бяха такива, че не е реално да очакваме фантастична игра. Следващите кръгове ще покажат ситуацията, нека ги изгледаме. Сега няма смисъл да спорим. Фактически погледнато, миналата година нещата не бяха по-различни, като изключим може би един по-мотивиран Марселиньо и един Иван Стоянов в по-добра форма. И пак имаше домакинско равенство с Литекс.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа

Мнениеот RedeviL » 08 апр 2013 11:09

BadBoy написа:
фифи перото написа:
BadBoy написа:
allez_les_blues написа:айде другия кръг пак един самоубийствен хикс и с ЦСКА, и общо-взето титлата може преждевременно да я връчват на ЛЕВСКИ :mrgreen:

Забравяш. че имате мач в Ловеч, мач който няма да вземете.

Левски няма да е шампион-А. ;)

Аз отдавна съм споделил, че шампион според мен ще е Ботев Пд, а Левски с купата, ако не направят някое осиране.
Левски играта им е много зле, според мен де, не че другите са перфектни, а имат мачове с Лудогорец, ЦСКА, Ловеч, Локо Пд, доста точки ще губят

Не беше ли казал, че ЦСКА ще е шампион... или може би се бъркам? :?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 апр 2013 11:31

tsonpen написа:Съдията имаше право да покаже втори жълт картон на Минев, но мисля, че беше в някаква степен тенденциозно. Тенденциозно беше и прекратяването на мача.

Какво тенденциозно има в два класически фала направени от Минев, за които получи жълти картони?
Прекратяване на мача няма, а има свирене на неговия край и същото беше сторено по правилата, а даденото минимално продължения от съдията отдавна беше изтекло.
Радвайте се, че бяхме с толкова много кадрови проблеми, защото тогава резултата нямаше да бъде 0:0.
Лудогорец играят добре, но много по-слабо спрямо миналата година, което въобще не говори добре за работата в клуба от спортно-техническо естество.
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 08 апр 2013 13:02

" Съдията се справи добре ."
Да вярно "рецидивистът" Йорданов се справи добре според стандартите на Лудогорец .Казано с други думи не ви остави да загубите,а така също беше пестелив по отношение на картоните за домакините защото следващият кръг имат отговорен мач...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 14:23

PFC Litex написа:
tsonpen написа:Съдията имаше право да покаже втори жълт картон на Минев, но мисля, че беше в някаква степен тенденциозно. Тенденциозно беше и прекратяването на мача.

Какво тенденциозно има в два класически фала направени от Минев, за които получи жълти картони?
Прекратяване на мача няма, а има свирене на неговия край и същото беше сторено по правилата, а даденото минимално продължения от съдията отдавна беше изтекло.
Радвайте се, че бяхме с толкова много кадрови проблеми, защото тогава резултата нямаше да бъде 0:0.
Лудогорец играят добре, но много по-слабо спрямо миналата година, което въобще не говори добре за работата в клуба от спортно-техническо естество.

Като изключим двата ъглови, за които писах, действията на съдията бяха според правилата, но тези правила му позволяват да взема решения субективно. В публиката и футболистите на Лудогорец остана усещането, че има тенденциозност. Естествено, Минев можеше и да не прави нарушения, а Лудогорец да си изиграят атаките в редовното време.
Миналата година пак бяхте с кадрови проблеми. Тогава обаче мачът беше на много по-високи обороти заради хубавото време.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 апр 2013 14:27

plamen_ch написа:" Съдията се справи добре ."
Да вярно "рецидивистът" Йорданов се справи добре според стандартите на Лудогорец .Казано с други думи не ви остави да загубите,а така също беше пестелив по отношение на картоните за домакините защото следващият кръг имат отговорен мач...

Да, бе! ЦСКА сигурно не са и мечтали Лудогорец да им дойде на гостуване без двамата си титулярни крайни защитници! Що пишеш глупости? Действията на съдията в този мач са в изгода на ЦСКА (с което не твърдя, че е нарочно, но и равният резултат и картоните са идеални за червените).

Върни се в “Лудогорец”