Ливърпул- Уест Хям Юнайтед (07.04.13 г. ,, 15:30 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул- Уест Хям Юнайтед (07.04.13 г. ,, 15:30 ч.)

Мнениеот wolf » 07 апр 2013 22:36

john barnes написа:и кой ще дойде по средата на сезона,както искаш ти? и то със чужда селекция на предходния мениджър? ако ще се сменя,да са маха още лятото,ако ли не-чака ни поредния ялов и нулев сезон+неучастие във европейските турнири!!!

Челси е със селекция за постоянен шампион в Англия и любимия му нападател отпред е ти какво ще го оправдаваш?

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 апр 2013 23:26

wolf написа:
john barnes написа:и кой ще дойде по средата на сезона,както искаш ти? и то със чужда селекция на предходния мениджър? ако ще се сменя,да са маха още лятото,ако ли не-чака ни поредния ялов и нулев сезон+неучастие във европейските турнири!!!

Челси е със селекция за постоянен шампион в Англия и любимия му нападател отпред е ти какво ще го оправдаваш?

абе остави ги ти челси,те си вървят добре...щом имали селекция на постоянен шампион,защо ди матео не ги направи такива? не ми се влиза в излишни спорове за отбор,който не ме интересува. на всяко дете е ясно,че бенитес е на светлинни години пред проскубания лебед...това,че ти или някой друг не го иска обратно в отбора е отделен въпрос и не мисля,че янките ще се съобразят с твоето или моето мнение,било то за бенитес или за лебеда...ако на тебе ти е кеф да гледаш и догодина отбора извън турнирите,аз искам най-доброто за него.а това дали ще е бенитес или някой друг мениджър-само времето ще покаже!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 апр 2013 23:39

john barnes написа:
wolf написа:

абе остави ги ти челси,те си вървят добре...щом имали селекция на постоянен шампион,защо ди матео не ги направи такива? не ми се влиза в излишни спорове за отбор,който не ме интересува. на всяко дете е ясно,че бенитес е на светлинни години пред проскубания лебед...това,че ти или някой друг не го иска обратно в отбора е отделен въпрос и не мисля,че янките ще се съобразят с твоето или моето мнение,било то за бенитес или за лебеда...ако на тебе ти е кеф да гледаш и догодина отбора извън турнирите,аз искам най-доброто за него.а това дали ще е бенитес или някой друг мениджър-само времето ще покаже!

Мхм, в Интер те подкрепят - там отбор току що направил требъл и станал 5 пъти поред шампион на Италия изнемогваше около 7-10то място. Безтитлес е толкова добър че след това 2 години не си намери никаква работа! Наври си го тоя испански сервитьор там дето слънцето не огрява, само ти си влюбен в него от целия форум и през няколко месеца не ти спира устата за него.

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 апр 2013 23:42

да и затова за 4 месеца в интер взе 2 купи,а сега в челси е напът пак да вземе толкова...иначе,ти си величай ''титления'' лебед,никой не ти пречи. :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 апр 2013 23:46

john barnes написа:да и затова за 4 месеца в интер взе 2 купи,а сега в челси е напът пак да вземе толкова...иначе,ти си величай ''титления'' лебед,никой не ти пречи. :)

Кое взе? Я пак? Загуби от Атлетико оставения му на тепсия мач от Моуриньо за Суперкупата на Европа и със зверски клизми взе смешното СКК - ти май наистина не знаеш къде се намираш

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 апр 2013 23:53

wolf написа:
john barnes написа:да и затова за 4 месеца в интер взе 2 купи,а сега в челси е напът пак да вземе толкова...иначе,ти си величай ''титления'' лебед,никой не ти пречи. :)

Кое взе? Я пак? Загуби от Атлетико оставения му на тепсия мач от Моуриньо за Суперкупата на Европа и със зверски клизми взе смешното СКК - ти май наистина не знаеш къде се намираш

световната клубна титла и суперкупата на италия не се броят,така ли? взел бил със клизми,а на финала челси биха със 3-0...абе не ми се спори за бенитес,защото няма да се върне повече...лошото е,че пак ще има смяна на мениджър и той ще е някой като тоя средняк.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 апр 2013 00:01

john barnes написа:
wolf написа:

световната клубна титла и суперкупата на италия не се броят,така ли? взел бил със клизми,а на финала челси биха със 3-0...абе не ми се спори за бенитес,защото няма да се върне повече...лошото е,че пак ще има смяна на мениджър и той ще е някой като тоя средняк.

Аз какво му говоря той какви ги блещи - той ЗАГУБИ суперкупата, спри да повтаряш че я е спечелил след като беше разчленен на самия мач.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 апр 2013 00:04

абе ти въобще четеш ли какво съм писал? СПЕЧЕЛИ суперкупата на ИТАЛИЯ,не на ЕВРОПА...после СПЕЧЕЛИ и световното клубно първенство със 3-0 на финала.за 4 месеца взе 2 купи.като гледам сега как интер са цъфнали и вързали ме напушва луд смях,даже току що ги обърнаха от 1-3 до 4-3 аталанта... :) :) :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 апр 2013 00:43

john barnes написа:абе ти въобще четеш ли какво съм писал? СПЕЧЕЛИ суперкупата на ИТАЛИЯ,не на ЕВРОПА...после СПЕЧЕЛИ и световното клубно първенство със 3-0 на финала.за 4 месеца взе 2 купи.като гледам сега как интер са цъфнали и вързали ме напушва луд смях,даже току що ги обърнаха от 1-3 до 4-3 аталанта... :) :) :)

Говорим за отбора 3 години по-късно, колко може да си спрял? Суперкупата на Италия и СКК са купи, а Карлинг е мики маус къп и не се брои така ли? Пак те питам - като е толкова кадърен защо седя 2 години и половина без работа??

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 апр 2013 07:08

wolf написа:
john barnes написа:абе ти въобще четеш ли какво съм писал? СПЕЧЕЛИ суперкупата на ИТАЛИЯ,не на ЕВРОПА...после СПЕЧЕЛИ и световното клубно първенство със 3-0 на финала.за 4 месеца взе 2 купи.като гледам сега как интер са цъфнали и вързали ме напушва луд смях,даже току що ги обърнаха от 1-3 до 4-3 аталанта... :) :) :)

Говорим за отбора 3 години по-късно, колко може да си спрял? Суперкупата на Италия и СКК са купи, а Карлинг е мики маус къп и не се брои така ли? Пак те питам - като е толкова кадърен защо седя 2 години и половина без работа??

Ей сега,като си тръгне от Челси предстоят още 2 и половина без работа...Мислеше да издои царя на неустойките-Абрамович,ама не му се получи...Бенитез е изпята песен-това го знае всяко дете.Откога да биеш някви африканци за междуконтиненталната купа 2010 се води за велик успех? Ама тази година с-у бразилския Коринтианс май се поосра в класически негов стил,за резила с Атлетико 'кво да кажем.За какъв чеп ни е-пак да ореве света,че не му дават пари за селекция,че играчите не спазили тактическите указания, в интер му пречеше тежкия товар от успехите на Моуриньо,в Челси му пречат феновете...извинения,извинения,извинения.Да се връща във валенсия-май само оттам си тръгна обичан...

Върни се в “Ливърпул”