Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Biris Norte » 07 апр 2013 22:21

[quote="vaskonti"]
Народът бил помъдрял? :lol: Народът ако е помъдрял, отдавна БСП щяха да са миманса, ако въобще съществуваха. Нищо не пречи на тяхно място да се появи нормална лява партия, но БСП са всичко друго, но не и такава партия. А ти им вярваш защото...били обещавали чудни неща :shock: А това какво са правели преди няма значение, така ли?
Интересно какво не им достигаше през последните 25 години за да си реализират обещанията? Какво не им достигна през 2008г., когато благодарение на тях изгубихме 500млн. евро?

Че , БСП ако я нямаше какво щеше да се промени ? При положение ,че всички други партии са и дъщерни -НИЩО ! Страшно глупаво мнение за мен !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 апр 2013 22:22

South_Park написа:
dunavfc написа:
South_Park написа:Атака няма да прави коалиция с никой

Басче хващаш ли ?

Да , ако направи, публично ще обява отказа си от нея ;)

Съгласен,а ако не направи,аз ще ти се извиня публично ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 апр 2013 22:39

doktora25 написа:
dunavfc написа:И кое ти хареса толкова от тройната коалиция ? Наистина питам от любопитство,може да съм пропуснал нещо,покрай спрените еврофондове и далаверите с заменки...Кой сектор беше поддържан добре по времето на тройните измекяри ?

Хареса ми успешната и гъвкава външна политика, балансираща между Изтока и Запада, позицията им по ключови за страната въпроси и проекти, но най-вече че за разлика от ГЕРБ не претърпяха пълен провал в социалната политика и енергетиката, нямаха безумни идеи в образованието, каквито имат ГЕРБ, не показаха пълна безпомощност да се справят с проблемите в здравеопазването, каквато показа ГЕРБ, имат значително по-подготвени и уважавани в Европа кадри, не бе съпътствана всяка тяхна номинация за някакъв пост със скандали и т.н.

Външната ни политика е на много високо ниво от доста години насам и не виждам,да се е влошила и при това правителство,напротив,търси се баланса,както трябва да бъде.Ако ти виждаш някакви наченки за провал във външната ни политика,заради някой отказани проекти от Русия,аз не виждам.По енергетиката не искам да взимам никакво отношение,защото това една сфера,която може да бъде коментирана и анализирана от много ограничен брой хора.Аз лично не се чувствам изобщо способен да говоря на тази тема.За социалната политика,съм склонен горе-долу да се съглася,че не беше проведена по най-добрият начин от ГЕРБ за сметка на финансовата ни стабилност.И въпреки това,правителството на ГЕРБ вдигна минималната работна заплата от 240 на 310 лв. във време на убийствена криза,докато в момента,когато бяхме най-добре икономически тройната коалиция ги вдигна от 150 до 240 лв. малко повече от ГЕРБ,но пак повтарям,ситуацията при двете правителства беше от земята до небето...Пенсиите бяха бутнати символично,което е огромна грешка,защото стабилност,стабилност,но възрастните хора,едвам оцеляват,по тоя показател,Дянков заслужава *** в гъза.

Аз се чудя,как обаче можеш да подкрепяш коалиция,която ни спря един от най-важните начини за повдигането на нашият стандарт,а именно еврофондовете ! Само заради това,трябваше тия да бъдат разстреляни !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 апр 2013 23:05

dunavfc написа:Аз се чудя,как обаче можеш да подкрепяш коалиция,която ни спря един от най-важните начини за повдигането на нашият стандарт,а именно еврофондовете ! Само заради това,трябваше тия да бъдат разстреляни !

Специално за злоупотребите довели до спирането на еврофондовете основната вина според мен имат общините. (Между другото местните избори през 2007 в немалко от големите градове бяха спечелени от ГЕРБ). Факт е че БСП не можа да овладее възникналия проблем с кражбите, и другата грешка е че не проведоха достатъчно сериозна информационна кампания как редовите граждани могат да се възползват от тези проекти (и ГЕРБ не са по-добре в това отношение). Но все пак не бива да се подценява и пренебрегва приносът на тройната коалиция и особено на правителството на НДСВ за самото членство в ЕС, довело до достъпа до тези фондове.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Laetitia
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Laetitia » 07 апр 2013 23:09

Тая анкета всеки ден ли се обновява?
И пак - ДСБ, ДСБ и ДСБ!
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 апр 2013 23:18

Анкетата се сменя,защото политиката е динамично понятие и всяка седмица се случват всякакви неща,които могат да доведат до промяна на настроенията на хората ;)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 07 апр 2013 23:18

Хем мрънкате против ББ, ама за него ще гласувате.После да не мрънкате шо така ,шо онака :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 апр 2013 23:19

doktora25 написа:Но все пак не бива да се подценява и пренебрегва приносът на тройната коалиция и особено на правителството на НДСВ за самото членство в ЕС, довело до достъпа до тези фондове.

Единствена заслуга има НДСВ !! БСП и ДПС нямат абсолютно никакво позитивно влияние върху това събитие ! Ратифицирането на договорът беше през лятото на 2005 ;)

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 07 апр 2013 23:22

Ето и моето мнение.Аз ще гласувам за ГЕРБ,за да наруша плана на БСП.А той е управлявай 4 години и подготви следващото правителство да се провали.От както сме в преход това е единствената цел на тази партия.4 год. управление и после 4 год. опозиция.Само в един случай това се наруши(НДСВ спечели след СДС) Но и там бяха пипалата на БСП.Ако сега изберем БСП ще има 4 години подготовка за някой друг.Ако обаче изберем ГЕРБ ще станем свидетели на края на тази партия или най - малкото разделение.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 07 апр 2013 23:25

Аз ще гласувам за Атака защото В Габон пенсията е 194 евро, да не сме по-глупави от племето банту?

Огромното число българи разчита на заплати и пенсии, заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Минималната пенсия в Салвадор, която е една от най-бедните в Латинска Америка, е близо два пъти по-висока от България - 115 евро. В африканската държава Габон пенсията е 194 евро.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Архив”