Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013

Мнениеот GGMU_forever » 07 апр 2013 15:36

old_traff написа:
MuFc1878 написа:
smoothc написа:+Централен защитник и класен вътрешен халф :)

+ Още едно крило освен Заха ;)

Джеймс Родригез :?
Верати :?
Гарай :?
Алкантара :?

От тези които изброи, най-вече Родригез и Алкантара, но без Гарай. А за Верати не знам. Някой да го е гледал какво специално има в него, че не съм го наблюдавал. :?
Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 апр 2013 17:48

От гореизброените най-много ми допада Тиаго Алкантара,в него наистина има огромен потенциал и класа,но Барселона трудно ще се разделят с него,докато останалите са ми леко прехвалени,започвайки от Родригес и колосалната сума,която искат за него....Гарай също е много лансиран,но не мисля че е нещо кой знае какво...а относно Верати-какво специално виждате у него,аз просто не знам!!
Разбира се това е мое мнение и никого не ангажирам с него.
Аз бих предложил едно малко бижу(и в прекия и преносен смисъл),което за мен лично,бие по почти всички показатели примерно един Родригес:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4aTENOX8VRM[/youtube]
Голям талант,просто е истинска наслада да го гледаш :)
Просто си представям как ще раздвижи цялостно играта и в халфовата линия, и в нападението,наистина ако не той,то просто ни трябва подобен тип играч-бърз,техничен,с умение да комбинира и организира играта.
Ериксен също е една страхотна опция и може би това лято,е време да се направи нещо по-сериозно относно евентуалното му привличане ;)
Клевърли-Кагава-Карик(Инсине,Ериксен),наистина ще оформят една страхотна вариативност и потенциал в халфовата линия ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 апр 2013 17:54

Неистово ни трябва смяна на караула по крилата.... в момента там ситуацията е трагична. Дано младото момчето, което купихме зимата има потенциал да се наложи.... а от тези имена, които виждам май само каталунеца става.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 апр 2013 22:19

Манчестър Юнайтед спечели титлата още преди сезонът да е почнал
Утре от 22 часа един срещу друг изли­зат Манчестър Юнайтед срещу Манчестър Сити в дербито на "Олд Трафорд". Изглежда ка­то прецедент, но наистина се оказа, че „червените дяволи” са си осигурили тит­лата още преди сезонът да е започнал. Миналото лято, когато спечелиха бит­ката с опонента си за подписа на Ван Перси, вече бе пределно ясно, че Юнай­тед ще бъде шампион. Нямаше какво друго да се случи. Знаех го, преди кампа­нията да е започнала - Ван Перси избра Юнайтед пред Сити и това се оказа най-определящият момент в спора за първото място.

Наистина Ван Перси не бележи много напоследък, но в началото на кампания­та вкара достатъчно голове, които оформиха тази разлика от 15 точки. Но не е важна само бройката попадения. Никой не го интересува дали ще вкараш 2 или 3 пъти при победа с 5:0. Далеч по- стойностно е да умееш да се разписваш в най-важните мачове, когато това на­истина има значение. Ван Перси си свър­ши работата точно в ключовите мо­менти и това прави разликата между Сити и Юнайтед. „Гражданите” със сигур­ност съжаляват, че не са били по-на­стоятелни в опитите си да вземат хо­ландеца. Или пък той просто е бил твър­до решен да избере Юнайтед независи­мо от другата оферта. Няма значение каква е причината - в крайна сметка Си­ти понесе фатален удар още преди се­зонът да е започнал.

Всички знаят, че „сините” имат много пари. Затова селекцията им винаги се гледа под лупа. След като спечелиха титлата през миналия сезон, те тряб­ваше да осъществят нужното надграж­дане върху този успех. Манчини искаше да привлече едни играчи, но ръковод­ството така и не му ги осигури. Така още преди началото на сезона се наста­ни скептицизъм, който нямаше как да не окаже влияние. Съществуваха вътрешни боричкания, които не останаха скрити. Ранното отпадане от Европа също ги разклати, те нямаха нужния игрови по­тенциал, за да запазят постоянство и в същото време да играят в една от най-трудните групи в ШЛ. Селекцията им миналото лято е провал и сега виждаме резултатите. Ако Манчини беше взел тези, които искаше, може би щеше да е различно...

Кени Далглиш за "Мирър"

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 07 апр 2013 22:29

Все още нищо не е спечелено.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 07 апр 2013 22:29

Стягате ли се за бой,дайрета? 8-)

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 апр 2013 23:07

от smoothc на 22 Окт 2011 22:12
Този мач ще се помни дълго време,помнете ми думата! Манчестър Сити ги очаква нещо,за което дори не са и сънували!
"Олд Трафорд" ще бъде Ада за Сити!

Резултат:1-6

Сега ще кажа следното:Този мач ще се помни дълго време,помнете ми думата! Манчестър Сити ги очаква нещо,за което дори не са и сънували!
"Олд Трафорд" ще бъде Рая за Сити!
Резултат:?

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 08 апр 2013 15:54

Genius. написа:Стягате ли се за бой,дайрета? 8-)

Can't hear you from the top of the table.. :|

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 апр 2013 16:16

Aйдеее не остана многоооо :twisted: :twisted:

Върни се в “Манчестър Ю”