Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2013 20:12

doktora25 написа:
vaskonti написа:Ясно, за теб е важно кой какво предлага, а не какво е превил не само 25г., ами повече от 100...
А и щом те устройва повече коалиция с турците, вместо такава с ГЕРБ, значи...тоя народ си заслужава съдбата, за пореден път се убеждавам.

Най ме устройва коалиция на БСП с Атака, за да могат и двете партии да реализират максимална част от платформите, правейки минимум компромиси в името на коалицията. Но смятам също така че народът вече е достатъчно помъдрял и не може да бъде манипулиран с анти-дпс приказки (да се гласува и за дявола едва ли не ако е обещал че няма да се коалира с турците).

Народът бил помъдрял? :lol: Народът ако е помъдрял, отдавна БСП щяха да са миманса, ако въобще съществуваха. Нищо не пречи на тяхно място да се появи нормална лява партия, но БСП са всичко друго, но не и такава партия. А ти им вярваш защото...били обещавали чудни неща :shock: А това какво са правели преди няма значение, така ли?
Интересно какво не им достигаше през последните 25 години за да си реализират обещанията? Какво не им достигна през 2008г., когато благодарение на тях изгубихме 500млн. евро?
И в крайна сметка ти реалистично как виждаш нещата - БСП в коалиция с Атака или с турците? Не те питам какво ти се иска, питам те какво ще стане според теб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 апр 2013 20:41

vaskonti написа:Народът бил помъдрял? :lol: Народът ако е помъдрял, отдавна БСП щяха да са миманса, ако въобще съществуваха. Нищо не пречи на тяхно място да се появи нормална лява партия, но БСП са всичко друго, но не и такава партия. А ти им вярваш защото...били обещавали чудни неща :shock: А това какво са правели преди няма значение, така ли?
Интересно какво не им достигаше през последните 25 години за да си реализират обещанията? Какво не им достигна през 2008г., когато благодарение на тях изгубихме 500млн. евро?
И в крайна сметка ти реалистично как виждаш нещата - БСП в коалиция с Атака или с турците? Не те питам какво ти се иска, питам те какво ще стане според теб?

Според мен ще има тройна коалиция, която ще бъде сформирана от 3 от партиите: ГЕРБ, БСП, Атака, ДПС и България на гражданите. Изключвайки възможността за коалиция между ГЕРБ и БСП, която според мен няма да се състои, никоя друга двойка партии няма да може да мине 50%. Затова коалицията ще е тройна и всякакви комбинации според мен са възможни. Факт е че ако в управляващата коалиция участва БСП, ДПС е много вероятен коалиционен партньор, но той не би бил достатъчен, независимо дали БСП са първа или втора сила. (поне според резултатите от стъкмистиките, които ни ги предоставят) Така че според мен най-възможна изглежда коалиция между БСП, ДПС и България на гражданите, много екзотичен вариант, но с най-голямо сближаване на програмите представлява БСП-ДПС-Атака и най-желан от мен е БСП-Атака-България на гражданите. Вариантите с тройна коалиция около ГЕРБ са също толкова вероятни, така че топката е в полето на Кунева и Волен.
Все пак ако БСП е първа сила с поне 7-8% преднина пред ГЕРБ, нещо на което силно се надявам един коалиционен партньор може би ще е достатъчен. Ако БСП+Атака е повече от 50%, а БСП+ДПС е по-малко защо да не е възможен вариант за коалиция между БСП и Атака? Всичко зависи от изборните резултати.
Последна промяна от doktora25 на 07 апр 2013 20:48, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2013 20:45

БСП-ДПС-Кунева...
Едва ли е възможно да се уцели по-пагубен вариант.
А интересно как си представяш коалиция Атака-ДПС + БСП? :lol:

За мен въпреки последната година, най-реална е отново коалиция ГЕРБ-Атака + Костов, ако влязат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 апр 2013 20:58

vaskonti написа:БСП-ДПС-Кунева...
Едва ли е възможно да се уцели по-пагубен вариант.
А интересно как си представяш коалиция Атака-ДПС + БСП? :lol:
За мен въпреки последната година, най-реална е отново коалиция ГЕРБ-Атака + Костов, ако влязат.

Споделял съм неведнъж, че за мен управлението на тройната коалиция бе в пъти по-успешно от герберското, така че вариантът съвсем не ми изглежда пагубен. Дали Костов ще влезе не знам, но ако не - ГЕРБ+Атака в никакъв случай няма да минат 50%. А и този вариант ще разочарова много техни избиратели, дори повече отколкото коалиция БСП+ДПС+Атака, най-вече защото търсят в Атака алтернатива на ГЕРБ, а и как ще се разберат за АЕЦ-а? БСП+ДПС+Атака е много много екзотичен вариант, но БСП показа в последно време желание за сътрудничество и с двете партии (до скоро БСП нямаше такова с Атака), програмите са им сравнително близки, въпреки че ДПС са либерали, а Атака-антилиберали, много е труден за реализиране, но се надявам че не е невъзможен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 апр 2013 21:36

И кое ти хареса толкова от тройната коалиция ? Наистина питам от любопитство,може да съм пропуснал нещо,покрай спрените еврофондове и далаверите с заменки...Кой сектор беше поддържан добре по времето на тройните измекяри ?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 апр 2013 21:47

Атака няма да прави коалиция с никой
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 апр 2013 21:54

South_Park написа:Атака няма да прави коалиция с никой

Басче хващаш ли ?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 апр 2013 22:02

dunavfc написа:
South_Park написа:Атака няма да прави коалиция с никой

Басче хващаш ли ?

Да , ако направи, публично ще обява отказа си от нея ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 апр 2013 22:07

dunavfc написа:И кое ти хареса толкова от тройната коалиция ? Наистина питам от любопитство,може да съм пропуснал нещо,покрай спрените еврофондове и далаверите с заменки...Кой сектор беше поддържан добре по времето на тройните измекяри ?

Хареса ми успешната и гъвкава външна политика, балансираща между Изтока и Запада, позицията им по ключови за страната въпроси и проекти, но най-вече че за разлика от ГЕРБ не претърпяха пълен провал в социалната политика и енергетиката, нямаха безумни идеи в образованието, каквито имат ГЕРБ, не показаха пълна безпомощност да се справят с проблемите в здравеопазването, каквато показа ГЕРБ, имат значително по-подготвени и уважавани в Европа кадри, не бе съпътствана всяка тяхна номинация за някакъв пост със скандали и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 07 апр 2013 22:11

South_Park написа:Да , ако направи, публично ще обява отказа си от нея ;)

Целта на Атака е да подпомага мутренския модел на партия гроб ако не си го разбрал значи нищо не си разбрал ! Затова и герберчето е толкова сигурно !Гласувайте за ПП Глас народен аз ще направя същото !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Върни се в “Архив”