Първо да питам: Защо не се коментира в достатъчна степен съдийството, както сред всеки мач на Лудогорец?

Вторият картон на Данчо, даване на несъществуващ ъглов и прекъсване на последната контраатака на Лудогорец, след като в продължението почти не се игра. Не искам да придавам важност на тези неща, защото не мисля, че са същината на мача, но съм сигурен, че ако тези моменти бяха в полза на Лудогорец, а не в ущърб, тук щеше да се пее на многоглас са съдийските подпирания.
Според мен Лудогорец изпусна Литекс в този мач. Литекс играха много добре, но Лудогорец беше по-стабилният тим. Имаше моменти през първото полувреме и след изгонването на Данчо, когато играта на Лудогорец ми хареса. През други периоди като че ли го даваха лежерно и безидейно. Преди Лудогорец да остане с 10 човека, играта на Марселиньо не ми хареса, след това малко се поразигра.
За мен днес Лудогорец подари две точни на "Левски", но буквално утрепа сините с публика. От коментатора по радиото разбрах, че на Герена е имало около 700-800 човека. В Разград бяхме в пъти повече. Беше приятно да се види преди мача родители с дете, и тримата с дъждобрани да крачат към стадиона.
Като цяло съм по-скоро доволен от мача. Резултатът е справедлив, предвид положенията, които имаха двата отбора. Но за мен Лудогорец имаше повече потенциал, който можеше да разгърне.
Гостуваща агитка на Литекс нямаше. Стоичков може да бъде похвален, че след мача се обърна към публиката, която го апострофираше по време на мача и нещо си поговориха. А може би вече влиза в ролята на политик
Да видим следващия мач! Там искам да няма прошка за червените!