XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

allez_les_blues
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа

Мнениеот allez_les_blues » 07 апр 2013 20:36

haha написа:
allez_les_blues написа:другият кръг един хубав,здрав хикс между ЦСКА и Лудогорец, и трябва да ви кажа че тези два отбора, плюс Ботев(ПД) и Литекс, ще могат да поздравят златният ТРЕБЪЛИСТ -ЛЕВСКИ, и да му козируват...особено за ЦСКА ми е много тегаво- вечните безтитленици и нулебълисти :( :o

Наказаха го Ахмед, какви 3 купи те гонят?

Четвърт век ЦСКА се мъчи с тежки заболявания- безтитленоза, остра трофейна недостатъчност, тройчофифилис, победофобия, глупавофеноза, лузърофилия...край нямат

Покажете съжеление, бъдете хора, евтаназия за грохналия средняк :(
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 апр 2013 20:37

BadBoy написа:
фифи перото написа:
BadBoy написа:
allez_les_blues написа:айде другия кръг пак един самоубийствен хикс и с ЦСКА, и общо-взето титлата може преждевременно да я връчват на ЛЕВСКИ :mrgreen:

Забравяш. че имате мач в Ловеч, мач който няма да вземете.

Левски няма да е шампион-А. ;)

Аз отдавна съм споделил, че шампион според мен ще е Ботев Пд, а Левски с купата, ако не направят някое осиране.
Левски играта им е много зле, според мен де, не че другите са перфектни, а имат мачове с Лудогорец, ЦСКА, Ловеч, Локо Пд, доста точки ще губят

При наличието на доста качествени футболисти , играта е зле НЕ заради тях.Има голяма рулетка, както винаги. ;) Българска рулетка. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 апр 2013 20:46

Между другото спестен червен картон на Моци
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

KellyB

Мнениеот KellyB » 07 апр 2013 20:53

BadBoy написа:Между другото спестен червен картон на Моци

И на Гулдан. Но все пак не може така рязко да се посяга на недосегаемите!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Мнениеот tsonpen » 07 апр 2013 21:23

Първо да питам: Защо не се коментира в достатъчна степен съдийството, както сред всеки мач на Лудогорец? ;)
Вторият картон на Данчо, даване на несъществуващ ъглов и прекъсване на последната контраатака на Лудогорец, след като в продължението почти не се игра. Не искам да придавам важност на тези неща, защото не мисля, че са същината на мача, но съм сигурен, че ако тези моменти бяха в полза на Лудогорец, а не в ущърб, тук щеше да се пее на многоглас са съдийските подпирания.
Според мен Лудогорец изпусна Литекс в този мач. Литекс играха много добре, но Лудогорец беше по-стабилният тим. Имаше моменти през първото полувреме и след изгонването на Данчо, когато играта на Лудогорец ми хареса. През други периоди като че ли го даваха лежерно и безидейно. Преди Лудогорец да остане с 10 човека, играта на Марселиньо не ми хареса, след това малко се поразигра.
За мен днес Лудогорец подари две точни на "Левски", но буквално утрепа сините с публика. От коментатора по радиото разбрах, че на Герена е имало около 700-800 човека. В Разград бяхме в пъти повече. Беше приятно да се види преди мача родители с дете, и тримата с дъждобрани да крачат към стадиона.
Като цяло съм по-скоро доволен от мача. Резултатът е справедлив, предвид положенията, които имаха двата отбора. Но за мен Лудогорец имаше повече потенциал, който можеше да разгърне.
Гостуваща агитка на Литекс нямаше. Стоичков може да бъде похвален, че след мача се обърна към публиката, която го апострофираше по време на мача и нещо си поговориха. А може би вече влиза в ролята на политик :mrgreen:
Да видим следващия мач! Там искам да няма прошка за червените! :twisted:
[center]Изображение[/center]

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 07 апр 2013 21:30

tsonpen написа:Първо да питам: Защо не се коментира в достатъчна степен съдийството, както сред всеки мач на Лудогорец? ;)
Вторият картон на Данчо, даване на несъществуващ ъглов и прекъсване на последната контраатака на Лудогорец, след като в продължението почти не се игра. Не искам да придавам важност на тези неща, защото не мисля, че са същината на мача, но съм сигурен, че ако тези моменти бяха в полза на Лудогорец, а не в ущърб, тук щеше да се пее на многоглас са съдийските подпирания.
Според мен Лудогорец изпусна Литекс в този мач. Литекс играха много добре, но Лудогорец беше по-стабилният тим. Имаше моменти през първото полувреме и след изгонването на Данчо, когато играта на Лудогорец ми хареса. През други периоди като че ли го даваха лежерно и безидейно. Преди Лудогорец да остане с 10 човека, играта на Марселиньо не ми хареса, след това малко се поразигра.
За мен днес Лудогорец подари две точни на "Левски", но буквално утрепа сините с публика. От коментатора по радиото разбрах, че на Герена е имало около 700-800 човека. В Разград бяхме в пъти повече. Беше приятно да се види преди мача родители с дете, и тримата с дъждобрани да крачат към стадиона.
Като цяло съм по-скоро доволен от мача. Резултатът е справедлив, предвид положенията, които имаха двата отбора. Но за мен Лудогорец имаше повече потенциал, който можеше да разгърне.
Гостуваща агитка на Литекс нямаше. Стоичков може да бъде похвален, че след мача се обърна към публиката, която го апострофираше по време на мача и нещо си поговориха. А може би вече влиза в ролята на политик :mrgreen:

Е няма такова изказване! Ти кой мач гледа бе, пич? Владо Стоянов цяла минута се чуди как да изпълни удар от вратата в 88-та минута, ти за контри ми говориш! Просто на Литекс не му достигна опит да ви сгъне яко в този мач... Честно!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 апр 2013 21:37

Dani Kiki написа:Е няма такова изказване! Ти кой мач гледа бе, пич? Владо Стоянов цяла минута се чуди как да изпълни удар от вратата в 88-та минута, ти за контри ми говориш! Просто на Литекс не му достигна опит да ви сгъне яко в този мач... Честно!

Аз мача го гледах от сектора до вратата на Лудогорец, второто полувреме. Едва ли има по-добра гледна точка. Говоря за последната контра на Лудогорец, която беше обещаваща и прекъсната в зародиш с даване край на мача, което предизвика негодуването на почти всички на стадиона. Това ли пропусна да видиш?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 апр 2013 21:39

tsonpen написа:Първо да питам: Защо не се коментира в достатъчна степен съдийството, както сред всеки мач на Лудогорец? ;)

като прибавим и оня тъч, дето средния подаде на левия , ама той беше обратен и върна му го. :lol:
Бе ти от футбол изобщо разбираш ли или си в подводница на БМФ? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 апр 2013 21:40

tsonpen написа:
Dani Kiki написа:Е няма такова изказване! Ти кой мач гледа бе, пич? Владо Стоянов цяла минута се чуди как да изпълни удар от вратата в 88-та минута, ти за контри ми говориш! Просто на Литекс не му достигна опит да ви сгъне яко в този мач... Честно!

Аз мача го гледах от сектора до вратата на Лудогорец, второто полувреме. Едва ли има по-добра гледна точка. Говоря за последната контра на Лудогорец, която беше обещаваща и прекъсната в зародиш с даване край на мача, което предизвика негодуването на почти всички на стадиона. Това ли пропусна да видиш?

Понякога се прави аборт и зародиша се изхвърля, щото може да е генно модифициран. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 апр 2013 21:40

tsonpen написа:

Според мен - преди това нямаше фаул срещу играча на Литекс и играта беше рамо в рамо.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”