BadBoy написа:Бодура, Йеленкович, Славчев и Иса ако бяха на линия, Ловеч щеше да качи Разград на разлика.
Когато си прав, си прав!
А оня с лафовете за очилцата , да си сложи своите,че скоро ги чака друга участ.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Бодура, Йеленкович, Славчев и Иса ако бяха на линия, Ловеч щеше да качи Разград на разлика.
allez_les_blues написа:айде другия кръг пак един самоубийствен хикс и с ЦСКА, и общо-взето титлата може преждевременно да я връчват на ЛЕВСКИ
BadBoy написа:allez_les_blues написа:айде другия кръг пак един самоубийствен хикс и с ЦСКА, и общо-взето титлата може преждевременно да я връчват на ЛЕВСКИ
Забравяш. че имате мач в Ловеч, мач който няма да вземете.
BadBoy написа:allez_les_blues написа:айде другия кръг пак един самоубийствен хикс и с ЦСКА, и общо-взето титлата може преждевременно да я връчват на ЛЕВСКИ
фифи перото написа:BadBoy написа:allez_les_blues написа:айде другия кръг пак един самоубийствен хикс и с ЦСКА, и общо-взето титлата може преждевременно да я връчват на ЛЕВСКИ
Левски няма да е шампион-А.
allez_les_blues написа:другият кръг един хубав,здрав хикс между ЦСКА и Лудогорец, и трябва да ви кажа че тези два отбора, плюс Ботев(ПД) и Литекс, ще могат да поздравят златният ТРЕБЪЛИСТ -ЛЕВСКИ, и да му козируват...особено за ЦСКА ми е много тегаво- вечните безтитленици и нулебълисти![]()
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
milka написа:Къде е Стопичков бе аха-ха![]()
не рипа ли като овен Стопичков против съдиите
BadBoy написа:фифи перото написа:BadBoy написа:allez_les_blues написа:айде другия кръг пак един самоубийствен хикс и с ЦСКА, и общо-взето титлата може преждевременно да я връчват на ЛЕВСКИ
Левски няма да е шампион-А.
Аз отдавна съм споделил, че шампион според мен ще е Ботев Пд, а Левски с купата, ако не направят някое осиране.
Левски играта им е много зле, според мен де, не че другите са перфектни, а имат мачове с Лудогорец, ЦСКА, Ловеч, Локо Пд, доста точки ще губят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта