Интервю на Кривия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Интервю на Кривия

Мнениеот more » 24 сеп 2009 13:37

- Сашо, здрав ли сте вече?
- На 90% съм излекуван. Не съм напълно здрав, но се чувствам определено по-добре.
- Каква бе точно контузията ви?
- На последната тренировка преди мача с ПСВ Айндховен ме удариха отзад в глезена доста неприятно. Удари ме Дани Георгиев, който ми влезе по-остро отзад в краката. Мина време, помислих че всичко е отшумяло, почнах да тренирам, но в продължение на три седмици лекувах травмата и не съумях да се възстановя напълно. Затова и участието ми в мачовете на Черно море бе за малко минути. Наложи се да ми се направи допълнителен преглед, който установи, че има някакво натъртване на глезена. Затова починах 10 дни и сега вече мога да участвам в мачовете на отбора.
- Колко са верни информациите, че вие стоите зад смяната на треньора Никола Спасов?
- Реално мислещ човек няма просто да ми забърква името в такива неща. Същото важи и за всеки, който ме познава. Не давам аз парите в Черно море, нито участвам в управлението на клуба. Не назначавам аз треньорите. Само болни мозъци могат да твърдят подобни неща.
- В какви отношения сте с Никола Спасов?
- В добри, нямам проблеми с него. Винаги е имало уважение между нас.
- Трябваше ли Спасов да бъде сменен като треньор на Черно море?
- Не съм аз човекът, който трябваше да решава това. Има си ръководство, което преценява кое е правилно за клуба и кое не е. Има хора, които го изкараха, че заради мен смениха треньора. В това няма и грам истина.
- Какво мислите за назначения на мястото на Спасов Велизар Попов?
- Той е млад специалист. От три години е в клуба. Познава добре футболистите. Щом на този етап са преценили, че трябва да е той, това е правилното решение за ръководството на клуба. На него му се работи, ще му се даде шанс да покаже възможностите си. Той познава най-добре футболистите и това е предимство.
- На повечето места се смята, че треньорската смяна е за добро. Важи ли това и за Черно море?
- Времето ще покаже.
- Ако трябва вие да избирате треньор, кой ще назначите - някой опитен или млад специалист като Велизар Попов?-
-Не съм в ръководството на клуба, за да говоря. Предимството на Велизар е, че познава добре обстановката в клуба, качествата на играчите. Дано да заиграем така, както той иска, и това да донесе успех на Черно море.
- Черно море не стартира добре в шампионата. Изпуснахте ли шансовете за ново участие в Европа?
- Още е много рано да се говори това. Истина е, че не играем, както трябва.
- Каква е причината?
- Комплексна е. Вина имаме всички и ние футболистите, и треньорите. Всеки трябва да поеме отговорност, че Черно море се представя по-този начин.
- Имате ли конфликт с някого от съотборниците си?
- Не. С никого.
- Лятото бяхте на крачка от трансфер в Левски. Какво се случи всъщност?
- Нищо особено. От Черно море не ме пуснаха.
- Защо в крайна сметка не стана трансферът ви?
- Ами двете ръководства трябва да кажат. Не бива мен да питате. Не съм наясно.
- Докога ще сте в отбора?
- Ще видим.
- Готов ли сте да смените отбора?
- Не зная. Нека мине първият полусезон, тогава ще мисля. Имам договор до лятото. От зимата спокойно мога да водя разговори за смяна на клуба. Засега не го правя, но може и това да се случи.
- Нова оферта от Левски ще приемете ли?
- И да има, и да няма, не мога да коментирам. Ще кажа нещо, ще започне да се спекулира. Затова по-добре да си мълча.
- Да не се притеснявате от нещо, ако говорите сега?
- Не, няма от какво. Не съм първа младост, за да се притеснявам.
- В какви отношения сте с хората от клуба - фенове, футболисти, ръководство, ветерани?
- Ако кажа, че съм в прекрасни, ще ви излъжа. Мисля, че феновете ме уважават. Не мога да се харесам на всички, а и няма такъв, който да е харесван от всички. Моята работа е на терена. Смятам, че в цялата ми кариера, която е повече от 20 г., съм показал кой съм и какво съм. Продължавам да играя. Сега не съм в тази форма, която трябва да бъда, но вярвам, че трябва скоро ще бъда.
- Личен конфликт с някого от съотборниците си имате ли?
- Нямам аз към никого, но може би те имат към мен. В един отбор винаги ще има проблеми или претенции. Гледам да не обръщам внимание, не съм на 20 г.
- Вярно ли е, че имало сериозен личен конфликт в съблекалнята между вас и Ради Бачев. Размяна на удари?
- Не, няма такова нещо. Няма причина. Не зная откъде излизат тези информации. С никой от съблекалнята на Черно море няма какво да деля. Ако някой има да дели с мен нещо, нека го каже. Те да говорят.
- Ако трябва да избирате, ще отидете ли в Левски и там да приключите кариерата си?
- Трябва да ме поискат, за да ви отговоря на въпроса. Не искам да се спекулира с това. Не крия, че Левски ми е на сърцето.
- Какво мислите за случилото се в дербито с ЦСКА?
- От доста години Левски не игра с хъс срещу ЦСКА. Може би и това бе причината за загубата.
- Кой е фаворит за титлата?
- Има още много мачове, нищо не е ясно.
- Къде ще е мястото на Черно море?
- В челото, трябва да се съвземем и покажем истинските си възможности.
- Изпълнима ли е целта участие в Европа?
- Разбира се. И първата година, идвайки във Варна, Черно море бе доста назад, но постепенно наваксахме точките и стигнахме доста напред. И сега има мачове, всичко е възможно.
- Как ви се вижда първенството до момента?
- Нивото не е голямо, но има интересни мачове, обрати. Дано стане по-добро с по-добър футбол.
- Левски и ЦСКА дебютираха в Лига Европа. Какво видяхте като представяне?
- Не съм аз човекът, който трябва да коментира тези отбори. Хубаво е, че са в Лига Европа, за да се види нивото на нашия футбол. Колкото се може повече отбори да играят в Европа, толкова по-добре ще е.
- Кой ще е шампион?
- Трудно е да прогнозирам.
- И все пак?
- Първите пет отбора могат да станат шампион. В това число и Черно море, не ни отписвайте, за да не сбъркате.
- Имате ли сили за титлата?
- Защо да нямаме. Черно море има отбор за титлата, трябва ни малко късмет и постоянство.
- Докога ще играете футбол, няма ли да спирате вече?
- Ще съм на терена, докато изпитвам удоволствие. Като гледам младите, ще поиграя още 2-3 години. И това е жалко за младите. Във водещите отбори по-добрите състезатели са тези, които са на възраст.
- Пловдивчанин сте. Това, което става с отборите под тепетата, не ви ли вълнува?
- Много съм далеч от тази тема. Интересува ме само Марица. Сега сме при аматьорите, но се надявам, че скоро ще се върнем.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

gpp1981
Контакти:

Re: Интервю на Кривия

Мнениеот gpp1981 » 24 сеп 2009 13:49

Няма място за него в ЛЕВСКИ стига с пенсионерите .

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 24 сеп 2009 14:06

... но е факт, че Морето ако иска някакво бъдеще то няма как да е с Милен Петков и Кривия на терена. Дадоха много, но вече нямат място

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 24 сеп 2009 14:15

След това интервю,вече всичко за отношенията между Алекс и отбора е ясно.Личи си,че няма никаква мотивация,и че много много не му пука за отбора ,а за феновете да не говорим.Няма да се очудя,ако зимата стане някаква размяна на футболисти между Левски и Черно море.Логичният въпрос обаче е,защо въобще той дойде на Тича,при положение,че играе мотивирано единствено с/у Цска и определено все още не е заобичал отбора.Радвам се,че последния мач се раздаде и не беше постоянно с топката,но явно ще трябва да си търсим нова ''звезда''.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 24 сеп 2009 14:30

Да отива където го води сърцето все пак благодарности за това което помогна на Черно море.Но и на мен ми се струва ще още малко ще го гледаме вече и в думите му личи ще не му пука много за отбора.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

kolovati
Контакти:

Мнениеот kolovati » 24 сеп 2009 14:33

Да си го зимаме в Левски щом в Черно Море не го уценяват. Такъв фудболист в Варна няма да видат следващите 50 години.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 14:41

gpp1981 написа:Няма място за него в ЛЕВСКИ стига с пенсионерите .

споко Баткво има слабост към тях, ще го вземете няма проблеми, това ще е новият бардак :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 24 сеп 2009 14:44

POPCORN написа:
gpp1981 написа:Няма място за него в ЛЕВСКИ стига с пенсионерите .

споко Баткво има слабост към тях, ще го вземете няма проблеми, това ще е новият бардак :lol: :lol:

Винаги се изказваш неподготвен, супар. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 сеп 2009 14:52

Значи... аз казах наскоро, че искам Кривия да си тръгне възможно най-бързо... още зимата, ако е възможно. Като нямам предвид това, че Кривия няма качества... или, че в сърцето му е Левски... или че няма какво повече да даде на отбора :) Причината поради която искам да си тръгне е, че вече няколко месеца се създава напрежение.... и във всичко е замесено името на Кривия. Кривия това, Кривия онова.... Кривия нареждал отбора, Кривия носел отбора на гърба си, Кривия се скарал с Кольо Спасов... Кривия не искал Мишо Лазаров, половината отбор ненавиждал Кривия, Кривия ще си ходи, Кривия няма да си ходи... Кривия е прав, Кривия е крив.... Кривия е контузен, Кривия не е контузен... Кривия ще играе, Кривия няма да играе. Не знам, но на мен поне лично ми писна вече. В смисъл, че явно прекалено много напрежение се създава напоследък около Кривия.... и ако искаме отбора да се съвзема и да се върне нормалната атмосфера в съблекалнята, явно ще трябва да се разделим с него. Пък и не можем да разчитаме на Кривия докато стане на 40 години, така и така сега сме тръгнали нещо надолу и вероятно този сезон няма да го завършим както трябва.... би било добре да се намери някакъв заместник на Кривия и да се налага той, за да може отбора да върви напред следващите години. И така :)
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 24 сеп 2009 19:15

Стига глупости.Кривия трябва да остане,не знам каде в интервюто видяхте че не му пука за отбора.Винаги си е признавал,че обича Левски, но е играл с желание и е измъквал отбора.Пак ще е мотора на отбора ще видите.
Първите пет отбора могат да станат шампион. В това число и Черно море, не ни отписвайте, за да не сбъркате.
- Имате ли сили за титлата?
- Защо да нямаме. Черно море има отбор за титлата, трябва ни малко късмет и постоянство.

И аз съм на същото мнение.

Върни се в “Черно море”