KategorieC написа:Бах мааму, щом някакъв селяндур, пеещ негърска чалга успява да надърви Ралка, смятай колко е пропаднало обществото!
Ти не разбираш-той е от Тъч даун-това е нещо велико
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KategorieC написа:Бах мааму, щом някакъв селяндур, пеещ негърска чалга успява да надърви Ралка, смятай колко е пропаднало обществото!
KategorieC написа:MCMXIII написа:Негърската чалга е по- модерна бре. По- западно звучи сякаш името и
Ми то хубаво по-западно звучи името, ама ... тез техните мангали още по-вакли от нашто сиган беИначе нивото е едно и също. И едните живеят в гета, и другите живеят в гета. И едните са престъпници (90% от тях), и другите са така. Ква е разликата ?
Кашчей написа:KategorieC написа:Бах мааму, щом някакъв селяндур, пеещ негърска чалга успява да надърви Ралка, смятай колко е пропаднало обществото!
MCMXIII написа:
П.П. Винаги съм се чудел истинските гангстери, какво си мислят за хип- хоп изпълнителите
KategorieC написа:Кашчей написа:KategorieC написа:Бах мааму, щом някакъв селяндур, пеещ негърска чалга успява да надърви Ралка, смятай колко е пропаднало обществото!
Тъч даун ? 8 точки май беше това. Бе не ви разбирам аз. Не ми и трябва, отивам да си гледам филма, който ми доскучава и май ще захващам на Кисинджър творенията, докато стане време за мача.
modor написа:На вън пука яко дъжд да го ева. Иначе и на мен ми се ходеше

Groucho написа:modor написа:На вън пука яко дъжд да го ева. Иначе и на мен ми се ходеше
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта