ogrizko написа:1. Жоро Илиев - капитана е отново тук... дай Боже само да се опази от контуиии.. мисля, че навлиза във форма в най-важната част от шампионата.
2. Жоро Божилов - при Гонзо си личи, че се старае много и се влага и се мъчи да направи нещо.
3. Райков - не игра особено активно сякаш, но пък вкара гола. Т.е. единствения ни гол от игра пролетта.
1. Бергонси - много разсеян и нетипично много грешки.
2. Миро Манолов - никаква ефективност общо взето.
3. Живко Атанасов - допусна грешки, но пък му липсва игрова практика и сработване, затова е на 3 място. Все пак не мисля, че е за гонене без да играе поне 4-5 мача като титуляр и тогава да се види как ще изглежда.
Според мен първата тройка е
1.Божилов
2.Илиев
3.Райков-заради гола.Интересното с Райков е че не игра нищо до момента в който мина от дясно.Тогава играта му тръгна и малко след това вкара и гола.Изкараха според мен заради контузиите които имаше и най вероятно заради свеж играч в лицето на Инканго.За новата придобивка искам да повторя Стрелеца-лъха класа от този играч.Типично дясно крило/мисля си че няма да има проблеми да играе и в ляво/комбинативен,добър пас.Трябва му време да се опознае с играчите и да си свикнат на мурафетите.А и сякаш му трябва време да влезе в ритъм.С така показаното до ден днешен,си мисля че състава ще има следният завършен вид.
Китанов
Емилов Александров Колев Комел
Инканго Бергонси Камазола Райков
Илиев
Божилов
С тези играчи ще имаме и скорост и класа.Комел показа за какво е взет при нас.Много добър защитник.А как го оплюха някои колеги...Но Живко определено е НЕ-ДО-РА-ЗУ-МЕ-НИЕ!Може и да стане някога приличен защитник,но не сега и не в Черно море.Имаме Георги Радев,който определено е класа,подобна на тази на Китанов.Но определено трябва още един класен защитник като Сашо Шерифа.Вижда се какво става като липсва един от двамата ЦЗ.
На смяна-Миро,Идалго,Паломино,Бекир Расим,К.Янев-Разбира се при различни противници ще има и различни варианти за стартова 11-ка.Но вече имаме класа и на пейката.А това е нещото от което страдахме последните години и се нагледахме на недоразумения,незнайно как попаднали в Черно море.Мисля си че Гонзо лека полека сглоби отбор,който да изглежда повече от добре при нормална ситуация с точките.За догодина,с още малко свежа кръв,ще имаме отново боеспособен отбор.Но трябва време,а Гонзо и Черно море вече нямат такова за съжаление.