Muscarin написа:ogrizko!
Нищо не разбираш от футбол за това по-добре мълчи. Похвалих отбора ви, че общо взето показа наченки на футболна игра, но да твърдиш, че Ботев не са нищо особено граничи с малоумие! Имаш ли си изобщо представа, че днес Ботев игра с 60 % от възможностите си и въпреки това ви отнесе с 3:1 на мач без публика? Мислех да си трая, ама заради такива като теб ще бъда гаден. Днес без много усилия ви се демонстрира как се играе "правилен" футбол.Хубаво спарингче се получи.Пък ти си мисли, че имаш някакъв отбор.
брех... чета сега коментарите и ми се струва, че аз и Готвача казваме едно и също общо взето... само дето той повече четки ви удря и неговото мнение обективно, а аз нищо не разбирам
първо, не ме вълнува особено как играе ботев ...не ги гледах срещу левски, но се радвам, че бихте... гледам днес как играхте и смея да твърдя, че нищо особено не показахте! ако можеш да мислиш ..ще се сетиш, че говоря за тоя мач, а не като цяло... и това дали сте показали 10 или 100% няма значение - не показхте нищо особено! ако бяхте показали 100% можеше и да си променя мнението и да кажа, че сте показали някаква страхотна игра и сте ни смачкали. не ме интересува на колко процента сте играли, но в днешния мач какво толкова впечатляващо показахте?! единствено ме впечатли втория гол и до там

топката ли владяхте толкова много?! изключително много голови положения ли създадохте ...кое точно те впечатли толкова теб?! или че бихте без толкова усилия ?! мен повече щяхте да ме впечатлите да контролирате играта целия мач, да имате 10 чисти голови ситуации и да ни биете 5:0

или трябва да ме впечатлява това, че играчите на ботев ги мързи да играят, щото видиш ли нямало публика?! обаче аз пак твърдя, че не е там причината... защото вие се борите за евротурнири... и имаше достатъчно публика дето викаше край стадиона - това са фактите! лошото при нас е, че сме на нетипична позиция в класирането и действаме напрегнато, допускаме по-лесно тъпи грешки, а днеска специално и поради някои промени в титулярите... а вашите играят спокойно и освободено, защото не са им поставени някакви задължителни цели и нормално да изглеждат класа над нашите поради спокойствието и увереността в играта, затова не допускат толкова груби грешки и си реализират положенията. но реално ако бяхме с еднакви точки и не бяхме притиснати до стената, трудно щяхме да го загубим този мач
единствения отбор, който наистина ме впечатлява с играта си е този на литекс... другите са един дол дренки ..и все пак дано ботев да свърши пред левски и цска