Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Мнениеот ogrizko » 06 апр 2013 21:15

показахме добра игра, стабилно владение на топката и т.н. проблемите отзад се дължат на липсата на синхрон и е напълно нормално да станат подобни грешки срещу отбор като ботев пд, който има класни играчи като за нашето първенство в предни позиции :roll: според мен бергонси беше големия проблем, никаква концентрация в него.... можеше да вземем точка в мача, ако не беше чернодрешкото да затвори мача с някакъв измислен фал.... за вас имаше ли фал, защото аз не видях :shock: лошото е, че ни режат абсолютно всеки мач общо взето :!: при 2:1 не се знаеше дали нямаше да вземем нещо, но с това 3:1 нещата доста се промениха... брус инканго много ми хареса, има доста хляб в него.. пролича си, че знае как да пипа топката, така че с него класата ни се вдига, което е добре... необходими му бяха тия минути, все пак трябва да свикне с реална обстановка и срещу монтана титуляр :idea: единствено като стана 3:1 по-добре според мен бекир расим да беше влезнал в игра вместо паломино... при 2:1 паломино, ама при 3:1 вече няма смисъл беше ясно, че мача е свършил :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 06 апр 2013 21:51

БОТЕВ победи с лекота и с не-повече от 70% от възможностите си. Канарчетата са две класи над този грубиянски отбор от Варна. Ч.Море впечатлиха основно с грубия си футбол , силово ряпкане на топката , никаква интелигентност в градивен план... Личи си "почерка" на Гонзо. ;) Може и да се спасят от изпадане /ТИМ ще им купят някоя точица/ , но честно казано ,ако изпаднат в "Б" няма да ни липсват особено...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 апр 2013 21:53

Perroquet написа:БОТЕВ победи с лекота и с не-повече от 70% от възможностите си. Канарчетата са две класи над този грубиянски отбор от Варна. Ч.Море впечатлиха основно с грубия си футбол , силово ряпкане на топката , никаква интелигентност в градивен план... Личи си "почерка" на Гонзо. ;) Може и да се спасят от изпадане /ТИМ ще им купят някоя точица/ , но честно казано ,ако изпаднат в "Б" няма да ни липсват особено...

нямаш право да коментираш мача без да си го гледал. или явно коментираш наизуст без да мислиш. конкретно в този мач ботев пд беше по-грубия отбор... вярно, че бяхме по-слабия щом загубихме, но по-груби влизания имаше от ботев пд, ние се мъчихме да играем футбол и така :idea: гледай мача и тогава коментирай другия път, успех!!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 06 апр 2013 22:04

ogrizko написа:
Perroquet написа:БОТЕВ победи с лекота и с не-повече от 70% от възможностите си. Канарчетата са две класи над този грубиянски отбор от Варна. Ч.Море впечатлиха основно с грубия си футбол , силово ряпкане на топката , никаква интелигентност в градивен план... Личи си "почерка" на Гонзо. ;) Може и да се спасят от изпадане /ТИМ ще им купят някоя точица/ , но честно казано ,ако изпаднат в "Б" няма да ни липсват особено...

нямаш право да коментираш мача без да си го гледал. или явно коментираш наизуст без да мислиш. конкретно в този мач ботев пд беше по-грубия отбор... вярно, че бяхме по-слабия щом загубихме, но по-груби влизания имаше от ботев пд, ние се мъчихме да играем футбол и така :idea: гледай мача и тогава коментирай другия път, успех!!

Мога да кажа че беше като на тренировка,без много зор.Ако имаше и публика отивахте на 5ца :roll: Така че тихо :!:

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 06 апр 2013 22:08

ogrizko написа:

Що пък смяташ че не съм гледал мача , след като го даваха по ТВ ? :shock: Гледах го най-внимателно , и това е моето мнение. Сравнено с мача им с Левски /2-0/ сега жълто-черните не се напъваха на макс, а Ч.Море тичаха като за световно ! И щом при това положение резултата е 3-1 , значи БОТЕВ са поне две класи по-добри. Имаха много повече положения , всяка втора контраатака заплашваше с голова ситуация. Варна не впечатлиха с никакви футболни достойнства. Хаотична защита , неточни пасове , опасни влизания , един абсолютно случаен гол на Райков , след който той , кой знае защо /нямаше публика !!!/ почна да прави някакви жестове и да си бара ушите... :roll: Селска работа.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 апр 2013 22:13

ivan40 написа:Мога да кажа че беше като на тренировка,без много зор.Ако имаше и публика отивахте на 5ца :roll: Така че тихо :!:

ами успех тогава на големия отбор.... аз пък ако не беше смешния първи гол дето сами си вкарахме... не виждам как щяхме да отидем и на 1-ца със "страхотната" игра на ботев :lol: :lol: след гола нормално да се изнесем по-напред и по-лесно да създавате ситуации ...и въпреки че сте много големи, съдията и той трябваше да ви помогне за 3:1 с онова малоумно измислено нарушение дето дори и страничния не го видя дето беше на 2 метра от ситуацията :shock:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 апр 2013 22:22

Perroquet написа:Що пък смяташ че не съм гледал мача , след като го даваха по ТВ ? :shock: Гледах го най-внимателно , и това е моето мнение. Сравнено с мача им с Левски /2-0/ сега жълто-черните не се напъваха на макс, а Ч.Море тичаха като за световно ! И щом при това положение резултата е 3-1 , значи БОТЕВ са поне две класи по-добри. Имаха много повече положения , всяка втора контраатака заплашваше с голова ситуация. Варна не впечатлиха с никакви футболни достойнства. Хаотична защита , неточни пасове , опасни влизания , един абсолютно случаен гол на Райков , след който той , кой знае защо /нямаше публика !!!/ почна да прави някакви жестове и да си бара ушите... :roll: Селска работа.

Смятам, че не си гледал мача, защото то не е само да гледаш мача ....ами и да виждаш... или с други думи - трябва и акъл :idea:

Щото ако беше гледал мача нямаше да твърдиш, че сме играли грубо. Това може да твърдиш, ако не влагаш и грам мозък... ами коментираш само въз основа на това дето разни разбирачи пишат по форумите и се предава наизуст от уста на уста... демек ей такива като теб го превръщат в истина. И понеже си гледал мача и си много в час.... кажи ми кои точно бяха грубостите от страна на Черно море понеже аз нещо не се сещам извинявай?! :oops:

И понеже си особено обективен... наистина... няма как да сравняваме нашия случаен гол..... с брилянтните разигравания на Ботев при първия гол, при който нямаше нищо случайно. На мен пък ми е интересно и ние ако можехме да вкараме такъв брилянтен неслучаен гол като вашия (ако си всъщност привърженик на ботев де) за 0:1 как ли щеше да се развие тогава мача :roll: и също ако не беше абсолютно неслучайното подухване на пастата в свирката му да отсъди поредната наша грубост като фал и оттам да стане 3:1.... абе просто нямам думи, голем отбор, да ви дават титлата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 06 апр 2013 23:05

ogrizko написа:
Perroquet написа:Що пък смяташ че не съм гледал мача , след като го даваха по ТВ ? :shock: Гледах го най-внимателно , и това е моето мнение. Сравнено с мача им с Левски /2-0/ сега жълто-черните не се напъваха на макс, а Ч.Море тичаха като за световно ! И щом при това положение резултата е 3-1 , значи БОТЕВ са поне две класи по-добри. Имаха много повече положения , всяка втора контраатака заплашваше с голова ситуация. Варна не впечатлиха с никакви футболни достойнства. Хаотична защита , неточни пасове , опасни влизания , един абсолютно случаен гол на Райков , след който той , кой знае защо /нямаше публика !!!/ почна да прави някакви жестове и да си бара ушите... :roll: Селска работа.

Смятам, че не си гледал мача, защото то не е само да гледаш мача ....ами и да виждаш... или с други думи - трябва и акъл :idea:

Щото ако беше гледал мача нямаше да твърдиш, че сме играли грубо. Това може да твърдиш, ако не влагаш и грам мозък... ами коментираш само въз основа на това дето разни разбирачи пишат по форумите и се предава наизуст от уста на уста... демек ей такива като теб го превръщат в истина. И понеже си гледал мача и си много в час.... кажи ми кои точно бяха грубостите от страна на Черно море понеже аз нещо не се сещам извинявай?! :oops:

И понеже си особено обективен... наистина... няма как да сравняваме нашия случаен гол..... с брилянтните разигравания на Ботев при първия гол, при който нямаше нищо случайно. На мен пък ми е интересно и ние ако можехме да вкараме такъв брилянтен неслучаен гол като вашия (ако си всъщност привърженик на ботев де) за 0:1 как ли щеше да се развие тогава мача :roll: и също ако не беше абсолютно неслучайното подухване на пастата в свирката му да отсъди поредната наша грубост като фал и оттам да стане 3:1.... абе просто нямам думи, голем отбор, да ви дават титлата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не знам що ни подценяваш победата,пастата не ни е помагал-даже ми се стори че бая фалчета ви даде пред нашето нак.поле.Манолчо бая се буташе и симулираше ама.. айде.И накрая :arrow: http://youtu.be/EZpM0kYTLNA

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 апр 2013 23:18

ivan40 написа:Не знам що ни подценяваш победата,пастата не ни е помагал-даже ми се стори че бая фалчета ви даде пред нашето нак.поле.Манолчо бая се буташе и симулираше ама.. айде.И накрая :arrow: http://youtu.be/EZpM0kYTLNA

Какво подценявам?! Гледам си реално... имате повече класа напред и спечелихте заслужено. Но не видях нещо особено да показват Ботев Пд и ако не беше баламския първи гол не се знае как щеше да се развие мача :roll: Не мисля, че стояхте по-добре на терена като присъствие. Вкарахте си 2-3те положения дето имахте. Даже си мисля, че резервата дето пуснахте по-добре се представи от Неделев и създаваше опасности, накрая точно благодарение на него имахте още 2-3 опасности. Ние стояхме добре на терена като присъствие и игра, но направихме няколко груби грешки в следствие неразбирателството покрай липсата на единия ни титулярен централен защитник и логично бихте сравнително лесно.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 апр 2013 23:23

Perroquet написа:
ogrizko написа:

Що пък смяташ че не съм гледал мача , след като го даваха по ТВ ? :shock: Гледах го най-внимателно , и това е моето мнение. Сравнено с мача им с Левски /2-0/ сега жълто-черните не се напъваха на макс, а Ч.Море тичаха като за световно ! И щом при това положение резултата е 3-1 , значи БОТЕВ са поне две класи по-добри. Имаха много повече положения , всяка втора контраатака заплашваше с голова ситуация. Варна не впечатлиха с никакви футболни достойнства. Хаотична защита , неточни пасове , опасни влизания , един абсолютно случаен гол на Райков , след който той , кой знае защо /нямаше публика !!!/ почна да прави някакви жестове и да си бара ушите... :roll: Селска работа.

Ти изобщо не си в час! "Черно море тичали като за световно" ама спейки. Гледа ли мача на моряците с Левски? Тогава имаше горе-долу тичане. Днес буквално си ходеха по терена.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”