Не знам какво гледате в тия мачове, но единствените положения ги прави именно Присо! Категорично е най-комплексният играч в А група, а как се изстрелва като ракета най-много ме кефи. За съжаление типична черта за африканските играчи е неуменията им пред гола- ще го псуваме и тва е, ама момчето е лъв и лее пот докрай. Трябваше да стане все пак лекоатлет и да бие рекорда на Майкъл Джонсън на 400 м.

Но е истина и че заради пропуските му губим много точки и си заминахме от купата. Аз бих му простил пропуските и скъсяването на нервите, ако в най-важния мач направи един хеттрик!

Имам едно усещане, че може да избухне, когато най-малко очакваме. Мисля, че трябва да получи оскар във футбола! Уникален, само хлапето на Челси може да му е конкурент, той ония е по-зле и от нашия.

Обаче ще ни скъси нервите, ама поне има тръпка с него, а Спас кво прави не знам. Според мен Радуканов няма алтернатива на Присо, каквото и да си говорим. Обаче Марсиньо е приличен футболист сякаш, лошото при него е, че ще свърши първенството докато го вкара Милен във форма. Мисля, че сме много слаби в тактическо отношение или просто не се получава. Ще се види най-добре с отбори, с които ще трябва да се надиграваме. Да видим как ще завършат мачовете днес! Може някой да сбърка, Литекс не бие ли остава извън тройката, а може и извън Европа!

Дузпи дали може да вкарва се чудя или там му е зор?
[offtopic]Армандо Ваюши е вече българин![/offtopic]