Борбата за титлата
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
СИН_ИМПЕРАТОР
Re: Борбата за титлата
Всички говорят колко слаб бил Левски...но тъй като гледам, в турни за Купата ,Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Ботев(ПД) ги нема, а Левски си е в играта
..Та да не стане и в първенството същото- Левски да вземе титлата, а зелено-червено-жълто-оранжевите "грандове" да духат супата и жално-жално да гледат по телевизията награждаването на СИНИЯ ШАМПИОН! 
Show Must Go On написа:miro_rz написа:we are the champions написа:Левски и Лудогорец ги изкарахте Барса и Реал.... с какво Левски е по добър от Литекс с какво Лудогорец е по добър от ЦСКА ако някой ми даде адекватен отговор го признавам...
Според мен Левски е по слаб от Литекс , а Лудогорец и Цска са на едно ниво (слабо) , това е мое мнение ...... радвам се , че Стойчо се махна защото ни хвана цаката и мача на Армията беше предрешен.
Сега имаме трудни 2 мача , ако Цска ни бие има дори и по голям шанс и от Левски да е 1ви или 2ри, все пак ще имат и пряк двубой .... да не забравяме , че Левски имат по-тежка програма и има къде да сгрешат , кой ще е Шампион ще се реши в последния кръг
Несъмнено Левски и Лудогорец са фаворити заради точковата си преднина , какво щеше да е ако 5те отбора имаха равни точки ... инфарктни мачове и много здрави дербита:)
И все пак : 1Лудогорец
2Цска
3Левски
4Литекс
5Ботев
То ясно, че няма ние да станем шампиони, но интересно защо мача Ви с нас не го броиш??? Не си спомням да бяхте по добри в първият мач- дори напротив. Или просто си сигурен за съдията?
Просто мача с вас е доста далече , до него може и да сме аут за титлата или пък да сме Шампиони . То се знае , че ще изорете терена , но няма да ни оставите да ви победим
Отбора ви тая година е пълен въздух,при Костов стояхте по-добре на какви титли се надявате...само вижте по-какъв начин продължихте за купата,а в мача за първенство с Литекс трябва да нападате,а не да пазите резултат
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
СИН_ИМПЕРАТОР
lisynger написа:Отбора ви тая година е пълен въздух,при Костов стояхте по-добре на какви титли се надявате...само вижте по-какъв начин продължихте за купата,а в мача за първенство с Литекс трябва да нападате,а не да пазите резултат
не се знае дали ще тррябва да нападаме срещу Литекс.Може така да се завъртят нещата че и равенства срещу Литекс и ЦСКА да не са фатални, и да имаме финал за титлата срещу Лудогорец...и поо-скоро така ще стане, ще има римейк на миналия сезон- финал за титлата, но този път не в последния кръг а в прдпоследния, и не ЦСКА а Левски ше бъде опонент на Лудогорец..и ако се спази традицията, отбора домакин е догонващ, трябва му победа и я постига
Ботев успешно вървят към титлата.
Левски докато не си намерят стабилно ръководство добро не ги чака, наказват Пелето и го връщат след мач и за награда и капитанската лента му дават.
Левски докато не си намерят стабилно ръководство добро не ги чака, наказват Пелето и го връщат след мач и за награда и капитанската лента му дават.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
1.ЦСКА
2.Левски
3.Литекс
4.Лудогорец
5.Ботев
А най вероятно в обратен ред, но не бива да се дразним.
2.Левски
3.Литекс
4.Лудогорец
5.Ботев
А най вероятно в обратен ред, но не бива да се дразним.
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Много странна и практически излишна тема, която си избива на фенщина. Много е рано да се правят такива прогнози, а и скоро идва цикълът Сряда-Събота, ще има умора, контузии, ротации, наказания и каквото се сетите. Също така, вече се вижда, че отборите масово играят мач за мач, така че всякакви прогнози към сегашния момент са нереални.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
red_star написа:И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА
това на карти ли е или на хапване на близалки
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
red_star написа:И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА
...НЕ...
1.Левски
2.Ботев Пд
3.Литекс
4.Лудогорец
5.цска
2.Ботев Пд
3.Литекс
4.Лудогорец