Борбата за титлата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Борбата за титлата

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 06 апр 2013 11:46

Всички говорят колко слаб бил Левски...но тъй като гледам, в турни за Купата ,Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Ботев(ПД) ги нема, а Левски си е в играта :lol: ..Та да не стане и в първенството същото- Левски да вземе титлата, а зелено-червено-жълто-оранжевите "грандове" да духат супата и жално-жално да гледат по телевизията награждаването на СИНИЯ ШАМПИОН! :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 апр 2013 12:05

Show Must Go On написа:
miro_rz написа:
we are the champions написа:Левски и Лудогорец ги изкарахте Барса и Реал.... с какво Левски е по добър от Литекс с какво Лудогорец е по добър от ЦСКА ако някой ми даде адекватен отговор го признавам...

Според мен Левски е по слаб от Литекс , а Лудогорец и Цска са на едно ниво (слабо) , това е мое мнение ...... радвам се , че Стойчо се махна защото ни хвана цаката и мача на Армията беше предрешен.
Сега имаме трудни 2 мача , ако Цска ни бие има дори и по голям шанс и от Левски да е 1ви или 2ри, все пак ще имат и пряк двубой .... да не забравяме , че Левски имат по-тежка програма и има къде да сгрешат , кой ще е Шампион ще се реши в последния кръг :)
Несъмнено Левски и Лудогорец са фаворити заради точковата си преднина , какво щеше да е ако 5те отбора имаха равни точки ... инфарктни мачове и много здрави дербита:)
И все пак : 1Лудогорец
2Цска
3Левски
4Литекс
5Ботев

То ясно, че няма ние да станем шампиони, но интересно защо мача Ви с нас не го броиш??? Не си спомням да бяхте по добри в първият мач- дори напротив. Или просто си сигурен за съдията?

Просто мача с вас е доста далече , до него може и да сме аут за титлата или пък да сме Шампиони . То се знае , че ще изорете терена , но няма да ни оставите да ви победим :) ...... аз ако знам ,че ще ви победим на 100% ще заложа къщата да изкарам някой лев , но знае ли се ??
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 апр 2013 12:20

Отбора ви тая година е пълен въздух,при Костов стояхте по-добре на какви титли се надявате...само вижте по-какъв начин продължихте за купата,а в мача за първенство с Литекс трябва да нападате,а не да пазите резултат
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 06 апр 2013 18:29

lisynger написа:Отбора ви тая година е пълен въздух,при Костов стояхте по-добре на какви титли се надявате...само вижте по-какъв начин продължихте за купата,а в мача за първенство с Литекс трябва да нападате,а не да пазите резултат

не се знае дали ще тррябва да нападаме срещу Литекс.Може така да се завъртят нещата че и равенства срещу Литекс и ЦСКА да не са фатални, и да имаме финал за титлата срещу Лудогорец...и поо-скоро така ще стане, ще има римейк на миналия сезон- финал за титлата, но този път не в последния кръг а в прдпоследния, и не ЦСКА а Левски ше бъде опонент на Лудогорец..и ако се спази традицията, отбора домакин е догонващ, трябва му победа и я постига :lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 апр 2013 19:05

Ботев успешно вървят към титлата.
Левски докато не си намерят стабилно ръководство добро не ги чака, наказват Пелето и го връщат след мач и за награда и капитанската лента му дават.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 06 апр 2013 20:51

1.ЦСКА
2.Левски
3.Литекс
4.Лудогорец
5.Ботев

А най вероятно в обратен ред, но не бива да се дразним.:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2013 21:21

Много странна и практически излишна тема, която си избива на фенщина. Много е рано да се правят такива прогнози, а и скоро идва цикълът Сряда-Събота, ще има умора, контузии, ротации, наказания и каквото се сетите. Също така, вече се вижда, че отборите масово играят мач за мач, така че всякакви прогнози към сегашния момент са нереални.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 07 апр 2013 01:32

red_star написа:И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА :twisted:

това на карти ли е или на хапване на близалки
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

pitar4444
Контакти:

Мнениеот pitar4444 » 07 апр 2013 17:17

red_star написа:И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА :twisted:

...НЕ...

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 07 апр 2013 23:44

1.Левски
2.Ботев Пд