20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот Teo » 06 апр 2013 20:37

Доволен съм единствено от победата.... като гледам са репортажите от мача, не знам Тони Здравков къде вижда двоен стандарт... при едното положение Коце Менижеро не играе умишлено с топката, а нашето положение той просто си игра умишлено футболиста на Ботев.... стигаме до ''Господин Чичо Присо'', ако вкарваше положенията който прави то щеше отдавна да играе в някое от топ първенствата, плашили, треперили като му се открие възможност не знам, но определено кредита на доверие към него е незабавен билет за натам от където е дошъл, нямам нерви повече да го гледам, Йовов пасти да яде пред Чичо Присо.... Делев от както се завърна с нищо не показва че има място в отбора! Варела прави един силен и после един слаб мач, но чувствам че ще израсне при нас и трябва да му се дава шанс. Червения картон на Платини беше адската простотия... но такъв си му е характера на това момче.... и като за финал Коце Менижеро да си е*** ма*****!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 апр 2013 20:38

Червени_шампиони написа:
petko.h.markov написа:
msm написа:Според мен ситуациите за недадения червен картон на Стоянов и втората дузпа за Ботев, са от така наречените 50:50. Или по-точно, каквото реши съдията. Естествено е, че някой ще е недоволен, но реално и в двата случая съдията е на половината прав. Тук няма груба игра или задържане, а ситуации които се обосновават единствено на преценката на съдията.
Иначе, мачът в общи линии ми хареса с изключение на пропуските на Присо и неадекватните намеси на К.Стоянов.

Като сте издигнали такъв плакат как искате да играят спокойно.Големите грешки направи Апостол.Платини вкара
два гола-това го забравихте а за червения картон сте готови да го убиете.СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!

Оди си легай, че ЕГН-то си казва думата. Ти докога ще си мълчиш бе? Заради такива като теб сме в такава ситуация, 5 години тия пернишки мастии ни тъпчат и ***ват майката на отбора и все ще има малоумници, които да им пречи нещо. С мълчание няма да ги изгоните, разберете го, само с радикални действия може да се махнат тия помяри.

Като крещиш ползата каква е че не я виждам.Кой собственик ти угоди на теб специално.Ако си толкова
добър и в работата както тук цена нямаш.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 06 апр 2013 20:39

Tommi написа:На дузпа без картон съм написал, че е грешно, но не най-грешното. Тук съдията е преценил правилно, че трябва да се отсъди дузпа, но не е отчел, че предотвратява гол, което си е абсолютно явно.

А, не ти ли минава мисълта, че е отсъдена дузпа и жълт картон за игра с ръка в наказателното поле (играта с ръка на всякъде по терена е за жълт картон), без да е отчел че топката ще влезе във вратата ( не знам кой е абсалютно сигурен, че наистина тя щеше да влезе).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2013 20:41

Tommi написа:И никъде не съм писал, че се допуска тълкуване за тази ситуация. Това не е неумишлена игра с ръка.

Тия две изречения очевидно си противоречат изцяло и категорично! :) Хем не допускаш тълкуване на волна/неволна игра с ръка, хем в същия момент самият ти го правиш. Ако не го правеше, просто щеше да кажеш, че няма значение дали е умишлено или не.
Значи, аз не споря за това какво е трябвало да се отсъди. Пак казвам, че аз не знам дали в подобна ситуация правилата изобщо допускат тълкуване на това дали е умишлено или не. Ако правилата не правят разлика, значи си прав, но ако все пак се допуска да се прецени има или няма умисъл, тогава отсъждането е правилно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 апр 2013 20:45

Докато Присо и Стоянов са титуляри, Чочев и човекът с най-голям КПД - Сержиньо търкат пейката.

Дано накажат цигането от Бургас по запис, че ми писна Грънчов или Крачунов да остават на пейката заради тоя боклук.

Иначе какво да кажа за мача, Ботев бяха ощетени, но не напълно.. Винаги, когато играем срещу 10 (9 полеви) все едно сме срещу 30 човека. Назад сме трагедия благодарение на знаете кой, но Василев ми направи добро впечатление, направи асистенция, даде много добър пас на Присо (не, въобще няма да си правя труда да коментирам какво стана след това и какви епитети използвах в негова чест..) и като цяло се включваше добре в атака. Направи ми впечатление, че Венков в последните 3-4 мача има голямо желание да реализира и предполагам това скоро ще се случи, късмета на няколко пъти му изневери.

Видя се колко е ценен Саша в центъра, донесе победата ни, направи ми впечатление, че се опитваше да играе само на двоен със съотборниците му (Платини най-вече), които до края на мача така и не схванаха какво трябва да направят, може би само Василев се сети какво трябва да направи.

Марсиньо влезе ли напълно във форма ще е много добре за нас. И в друга тема го казах, този човек ще се окаже решаващият ни коз, ако играта му провърви, ще имаме шанс за титлата. Това обаче не стане ли, ще се молим на победа, когато сме получили 3 гола от изпадащ отбор, който за 20 мача има само 9 вкарани.

Определено смятам, че Лорес и Присо трябва да си починат малко. (Вторият не толкова малко..) По крилата малко разнообразие, Сержиньо, Марсиньо, Делев дори, Чочев също може да се пробва.

Като цяло съм доволен от победата, радвам се, че вкарахме 4 гола, но това, че допуснахме 3.. Иначе на нас адски много ни се озъбват, но на конкурентите ни се надпреварват кой да се надупи пръв.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 апр 2013 20:47

Какъв е тоя че ще раздава правосъдие в съблекалнята и ще казва кой ще играе, Милен ако е мъж ще го изгони от отбора, де** и ман**** мръсен!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 06 апр 2013 20:50

Янис Зику написа:Докато Присо и Стоянов са титуляри, Чочев и човекът с най-голям КПД - Сержиньо търкат пейката.

Дано накажат цигането от Бургас по запис, че ми писна Грънчов или Крачунов да остават на пейката заради тоя боклук.

Иначе какво да кажа за мача, Ботев бяха ощетени, но не напълно.. Винаги, когато играем срещу 10 (9 полеви) все едно сме срещу 30 човека. Назад сме трагедия благодарение на знаете кой, но Василев ми направи добро впечатление, направи асистенция, даде много добър пас на Присо (не, въобще няма да си правя труда да коментирам какво стана след това и какви епитети използвах в негова чест..) и като цяло се включваше добре в атака. Направи ми впечатление, че Венков в последните 3-4 мача има голямо желание да реализира и предполагам това скоро ще се случи, късмета на няколко пъти му изневери.

Видя се колко е ценен Саша в центъра, донесе победата ни, направи ми впечатление, че се опитваше да играе само на двоен със съотборниците му (Платини най-вече), които до края на мача така и не схванаха какво трябва да направят, може би само Василев се сети какво трябва да направи.

Марсиньо влезе ли напълно във форма ще е много добре за нас. И в друга тема го казах, този човек ще се окаже решаващият ни коз, ако играта му провърви, ще имаме шанс за титлата. Това обаче не стане ли, ще се молим на победа, когато сме получили 3 гола от изпадащ отбор, който за 20 мача има само 9 вкарани.

Определено смятам, че Лорес и Присо трябва да си починат малко. (Вторият не толкова малко..) По крилата малко разнообразие, Сержиньо, Марсиньо, Делев дори, Чочев също може да се пробва.

Като цяло съм доволен от победата, радвам се, че вкарахме 4 гола, но това, че допуснахме 3.. Иначе на нас адски много ни се озъбват, но на конкурентите ни се надпреварват кой да се надупи пръв.

Особено Монтана и Пирин (ГД) как се надупиха... всичко става много завързано в първенството. Утре "левски" греши и сме над точка/две зад тях, т.е. следващия кръг бием ли Лудогорец (да се надяваме, че и те ще загубят утре), ставаме на 2 точки зад първия :).
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2013 20:51

ЦСКА-р написа:
Янис Зику написа:Докато Присо и Стоянов са титуляри, Чочев и човекът с най-голям КПД - Сержиньо търкат пейката.

Особено Монтана и Пирин (ГД) как се надупиха... всичко става много завързано в първенството. Утре "левски" греши и сме над точка/две зад тях, т.е. следващия кръг бием ли Лудогорец (да се надяваме, че и те ще загубят утре), ставаме на 2 точки зад първия :).

Да, а в тия 2 точки ще са 5 отбора! :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 апр 2013 20:52

да, ама спрете бирите тая вечер
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 апр 2013 21:01

Teo написа:Какъв е тоя че ще раздава правосъдие в съблекалнята и ще казва кой ще играе, Милен ако е мъж ще го изгони от отбора, де** и ман**** мръсен!

Тео не го нарочвайте .Добър футболист е.Нямаме по-бърз от него.За дузпата е виновен Апостол-сгреши с паса и се получи контраатака.Апостол посмъртно не можеше да го стигне.

Върни се в “ЦСКА”