20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април
а другия кръг Левски гостува на Пирин (ТОТО Делчев), и там к'ви голеади ше бъдат-нема ви обяснявам, ако не завърши мача 5:7 за ЛЕВСКИ-ей ма на къде съм 

-
Императоре,нищо не разбираш ти от "Спектакуите на Венци"! 

Tommi написа:Адски лаишко изказване![]()
Това ще да е милиционерски "аргумент" .

Дай цитати от документи , зарежи тълкуванията на кръчмарски специалисти.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
-
Враца да не са решили да стават българския Рединг
...те ония все такива резултати по едно време редяха- 3:4, 3:3, 5:7 (обрат от 4:0)...

Тези дето твърдят ,че Стоянов е трябвало да бъде изгонен изпадат в положението на "компетентните" коментатори на мача по ТВ 7
Коментарът му бе "Стоянов без умисъл докосна топката ,но това няма значение и трябваше да бъде изгонен...."
Много любопитно "няма значение".Колкото до Сухия той се прояви като типичен представител на вида "Хомо Гереникус".За мача в Гоце Делчев например твърдеше ,че отсъждането на червен картон на негов състезател е неправилно защото страничния рефер е сигнализирал на главния !? Само дето забрави да спомене ,че ако и другия страничен съдия бе стриктен както първия помощник то играч на Ботев трябваше да бъде изгонен още през първото полувреме също за удар без топка.
Коментарът му бе "Стоянов без умисъл докосна топката ,но това няма значение и трябваше да бъде изгонен...."
Много любопитно "няма значение".Колкото до Сухия той се прояви като типичен представител на вида "Хомо Гереникус".За мача в Гоце Делчев например твърдеше ,че отсъждането на червен картон на негов състезател е неправилно защото страничния рефер е сигнализирал на главния !? Само дето забрави да спомене ,че ако и другия страничен съдия бе стриктен както първия помощник то играч на Ботев трябваше да бъде изгонен още през първото полувреме също за удар без топка.
Интересно как ли ще коментира Сухия двата фаула за Ботев,от които станаха 2-рия и 3=тия гол за тях,отделно ми се иска да видя и повторения на втория гол,почти съм сигурен ,че е от засада!Интересно защо има коментатори на мача.като не знаят какво и как да коментират!
СИН_ИМПЕРАТОР написа:а другия кръг Левски гостува на Пирин (ТОТО Делчев), и там к'ви голеади ше бъдат-нема ви обяснявам, ако не завърши мача 5:7 за ЛЕВСКИ-ей ма на къде съм
Любопитно колко мача на Пирин си гледал?
Иначе ти обещавам ,че мача в Гоцето няма никак да е лек за Евроидиотите. Иначе те ще вкарат 5 гола ако им дадат 7-8 дузпи ,но не съм сигурен ,че ще стъпят в наказателното поле на Пирин толкова пъти.
vaskonti написа:Аз лично не знам какво казват съдийските правила за неволната игра с ръка в подобна ситуация. Ти ако знаеш, ок, ама знаеш ли със сигурност?
Питането ти не е коректно и не мога да ти отговоря точно.
Ще го напиша по следния начин, специално за тази ситуация:
Дузпа и червен картон - правилното решение
Няма нарушение (респективно няма и картон) - най-малко грешното
Дузпа без картон - грешно, но не най-грешното
Дузпа и жълт картон - най-грешното решение.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
cska - maina написа:колкото и да го критикуват съдията, абсолютно правилно реагира в ситуациите. ;
първо, за неумишлена игра с ръка, дузпа и жълт картон, да не говорим, че ситуацията е в началото на мача, не че има значение, когато има правила, но влияе на решението на гл. съдия
при дузпата на Марсиньо, пак е прав, когато ръцете не са прибрани до тялото.
Аз съм доволен от мача, като цяло. Само лекето ме дразни, че играе, но ще е така при Милен, за съжаление
КАРТОНА ЗА СТОЯНОВ ТРЯБВА ДА Е С ЧЕРВЕН ЦВЯТ! Правилото е за предотвратяване на ОЧЕВИДНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГОЛ! Няма такова нещо, като: "Аз не исках..."!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
До вчера плюхте по "синичките", днеска се вижда, че вие не сте по-различни. Две съдийски отборчета.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.