20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2013 17:38

Удоджи,Ботев Вр. са си за изпадане,ние направихме всичко възможно да не спечелим мача,а тия пак загубиха.И пак казвам,това че не изгониха Менажеро беше в наш ущърб и в полза на Ботев. :twisted:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2013 17:39

гражданин от село написа:Удоджи,Ботев Вр. са си за изпадане,ние направихме всичко възможно да не спечелим мача,а тия пак загубиха.И пак казвам,това че не изгониха Менажеро беше в наш ущърб и в полза на Ботев. :twisted:

Викаш, съдията ни ощети, а? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2013 17:41

Няма такъв подъл съдия. :lol:

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 06 апр 2013 17:42

vaskonti написа:
гражданин от село написа:Удоджи,Ботев Вр. са си за изпадане,ние направихме всичко възможно да не спечелим мача,а тия пак загубиха.И пак казвам,това че не изгониха Менажеро беше в наш ущърб и в полза на Ботев. :twisted:

Викаш, съдията ни ощети, а? :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 17:42

joro65 написа:
Tommi написа:
cska - maina написа:колкото и да го критикуват съдията, абсолютно правилно реагира в ситуациите. ;
първо, за неумишлена игра с ръка, дузпа и жълт картон, да не говорим, че ситуацията е в началото на мача, не че има значение, когато има правила, но влияе на решението на гл. съдия
при дузпата на Марсиньо, пак е прав, когато ръцете не са прибрани до тялото.

При първото, дузпа и жълт картон е възможно най-грешното решение, което можеше да вземе. :mrgreen:
При третата дузпа, не трябваше да свири нищо.

Пак проговори синьото в теб.....правилни или не,все пак решенията му имат някаква логика и съм сигурен ,че този съдия няма да бъде наказан.

Нека си имат, ама е грешна тази логика :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2013 17:44

Няма такъв подъл съдия!Уж сме с човек повече,а то обратното - ние с човек по-малко,а Ботев с един атакуващ(уж наш защитник)играч повече. :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2013 17:45

Tommi написа:
joro65 написа:
Tommi написа:При първото, дузпа и жълт картон е възможно най-грешното решение, което можеше да вземе. :mrgreen:
При третата дузпа, не трябваше да свири нищо.

Пак проговори синьото в теб.....правилни или не,все пак решенията му имат някаква логика и съм сигурен ,че този съдия няма да бъде наказан.

Нека си имат, ама е грешна тази логика :mrgreen:

Аз лично не знам какво казват съдийските правила за неволната игра с ръка в подобна ситуация. Ти ако знаеш, ок, ама знаеш ли със сигурност?
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 17:45

kolokolo написа:
Udoji90 написа: и аз да бях съдия, К. Стоянов щях да го изгоня, защото спира голов удар, пък дори да е неволно, което също не е сигурно.

Да беше милиционер или евроидиот иди-дойди . Ама уж Ентелегент а плещиш простотии . Искам да ми намериш къде точно в Правилата на футбола (Laws of the Game) и в официалното им тълкуване пише че отсъждането зависи от това накъде се движи топката . Единственото от значение в този случай е дали футболиста играе УМИШЛЕНО с топката с ръка или не .
Ако трябва да сме дребнави , дори нямаше дузпа . Играча на Ботев очевадно изби топката с ръка , случая беше съвсем друг .

Това е според правилника на ФИФА :
Or commits any the following offences:
Holds an opponent
Spits at an opponent
Handles the ball deliberately (except for the goalkeeper within his own penalty area).

Адски лаишко изказване :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 06 апр 2013 17:45

тото мач от всякъде-за точен резултат.ЦСКА принципно трудно допуска голове, и изведнъж-цели три парцала от Враца, и то с човек по малко.От друга страна, и защитата на Враца игра подозрително хазартно-три от четирите гола в тяхната врата бяха някакви страшни подаръци...абе порняк,и журналята се прехласват-страааашен мач :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2013 17:49

СИН_ИМПЕРАТОР написа:тото мач от всякъде-за точен резултат.ЦСКА принципно трудно допуска голове, и изведнъж-цели три парцала от Враца, и то с човек по малко.От друга страна, и защитата на Враца игра подозрително хазартно-три от четирите гола в тяхната врата бяха някакви страшни подаръци...абе порняк,и журналята се прехласват-страааашен мач :lol:

Ами то "другите начини" явно се отнасят не само до печелене на титлата, ами и до връзване на бюджета - наистина си прав, че напоследък районът на Враца/Монтана показват чудеса от храброст във футбола, както и виртуозни тото-попадения!
[/center]

Върни се в “ЦСКА”