20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот zuekaa » 06 апр 2013 17:14

Drunken_Master написа:Радукана скоро ще лапа рукана...ми са струва

Айде да видим, колко треньори ще смените за сезон 2012 -2013 ще има ли някакъв своеобразен световен рекорд :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 апр 2013 17:14

Добър мач, в който и двата отбора показаха много хубава игра, но реферът пак реши да бъде главно лице... :evil: Аз лично просто не мога да се израдвам на така победа :cry: - и аз да бях съдия, К. Стоянов щях да го изгоня, защото спира голов удар, пък дори да е неволно, което също не е сигурно. Оттам нататък нямаше сериозни грешки - само някои пресилени фаулове, сбъркани тъчове и т.н. Втората дузпа за "Ботев" също си я има, но е абсурд да се иска втори жълт за Марсиньо. При победния ни гол също мисля, че няма фаул - по-скоро Саша чисто изби топката от защитник на домакините. Изгонването на Платини също е заслужено - за бурна реакция към рефер - 1 картон, за провокация към публиката и ритане на предмети - още 1. И все пак имаме достатъчно добри играчи, които да компенсират липсата му срещу "Лудогорец".
Относно играта, Присо пак се справяше с отиграванията, освен най-важните - да уцели вратата. :lol: Венци Василев много фенове май не го харесват, но мисля, че направи много силен мач днес - честно казано не изглеждаше да ни липсва Бандата. Марсиньо също е един много грамотен футболист - за дузпата не бих го винил особено. К. Стоянов просто трябва да се остави без коментар - радващо е, че беше заменен, но дано в следващите мачове да седи на пейката.
Бих обърнал специално внимание на Ал. Якимов от "Ботев", който изнесе изключителен двубой, но докато беше в ЦСКА, Ст. Младенов с прословутия си инат така и не му даде шанс. :evil: Въобще само добри думи за целия отбор на домакините, който можеше да ни сгъне и с човек по-малко. И миналия, и този сезон срещите с този съперник са ни едни от най-тежките.
И на последно място пак не мога да не изтъкна отчаянието си от реферите - онзи ден на нас ни го набиха (не, че не можеше и иначе да паднем), а днес им го набиха на "Ботев" (не, че и с 10 души не можеха да ни бият :mrgreen:)... :x
Последна промяна от Udoji90 на 06 апр 2013 17:24, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2013 17:16

Drunken_Master написа:За пореден път ще попитам: ОТКОГА ЖЕНА ЩЕ ДАВА АКЪЛ ЗА ФУТБОЛ !

Зададох въпрос, ама ок, явно ти е драго отбора ти да се мъчи срещу такъв, който не се знае дали ще остане в А група. Преди отборите, които са играли срещу ЦСКА и Левски, са се предавали само като видели табелата София ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 06 апр 2013 17:16

айде другата седмица един самоубийствен хикс с "крейзи форест", и Левски с дубъл- яко ааа? :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 апр 2013 17:18

ralka_levskarka написа:
Drunken_Master написа:За пореден път ще попитам: ОТКОГА ЖЕНА ЩЕ ДАВА АКЪЛ ЗА ФУТБОЛ !

Зададох въпрос, ама ок, явно ти е драго отбора ти да се мъчи срещу такъв, който не се знае дали ще остане в А група. Преди отборите, които са играли срещу ЦСКА и Левски, са се предавали само като видели табелата София ;)

Живей в настоящето,а не в миналото ;) :*
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 06 апр 2013 17:19

Udoji90 написа:Добър мач, в който и двата отбора показаха много хубава игра, но реферът пак реши да бъде главно лице... :evil: Аз лично просто не мога да се израдвам на така победа :cry: - и аз да бях съдия, К. Стоянов щях да го изгоня, защото спира голов удар, пък дори да е неволно, което също не е сигурно. Оттам нататък нямаше сериозни грешки - само някои пресилени фаулове, сбъркани тъчове и т.н. Втората дузпа за "Ботев" също си я има, но е абсурд да се иска втори жълт за Марсиньо. При победния ни гол също мисля, че няма фаул - по-скоро Саша чисто изби топката от защитник на домакините. Изгонването на Платини също е заслужено - за бурна реакция към рефер - 1 картон, за провокация към публиката и ритане на предмети - още 1. И все пак имаме достатъчно добри играчи, които да компенсират липсата му срещу "Лудогорец".
Относно играта, Присо пак се справяше с отиграванията, освен най-важните - да уцели вратата. :lol: Венци Василев много фенове май не го харесват, но мисля, че направи много силен мач днес - честно казано не изглеждаше да ни липсва Бандата. Марсиньо също е един много грамотен футболист - за дузпата не бих го винил особено. К. Стоянов просто трябва да се остави без коментар - радващо е, че беше заменен, но дано в следващите мачове да седи на пейката.
Бих обърнал специално внимание на Ал. Якимов от "Ботев", който изнесе изключителен двубой, но докато беше в ЦСКА, Ст. Младенов с прословутия си инат така и не му даде шанс. :evil: Въобще само добри думи за целия отбор на домакините, който можеше да ни сгъне и с човек по-малко. И миналия, и този сезон срещите с този съперник са ни едни от най-тежките.
И на последно място пак не мога да не изтъкна отчаянието си от реферите - озни ден на нас ни го набиха (не, че не можеше и иначе да паднем), а днес им го набиха на "Ботев" (не, че и с 10 души не можеха да ни бият :mrgreen:)... :x

+1, само с едно не съм съгласен Коцето няма място и на резервната скамейка; относно Якимов нека споменем и Станислав Костов и въобще много млади момчета миналата година за малко да станат шампиони ако не беше пропуска на Джонго в Разград
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2013 17:20

Drunken_Master написа:
ralka_levskarka написа:

Живей в настоящето,а не в миналото ;) :*

По принцип е така, но това, което се случва с футбола е пълна подигравка с феновете ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 апр 2013 17:21

ralka_levskarka написа:
AnalBreaker написа:
ralka_levskarka написа:Радуканов: това е най- трудния мач в кариерата ми :shock:

А не беше ли ?

Откога най- трудния мач на така наречените ни грандове е срещу изпадащите тимове?

П.С. за потребителя по- горе- гледах му интервюто :?

Какво значение има срещу кой отбор играеш ? Човека си каза, че досега не е водил отбора си в по-труден двубой. Какъв ти е проблема с това изказване ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 17:23

cska - maina написа:колкото и да го критикуват съдията, абсолютно правилно реагира в ситуациите. ;
първо, за неумишлена игра с ръка, дузпа и жълт картон, да не говорим, че ситуацията е в началото на мача, не че има значение, когато има правила, но влияе на решението на гл. съдия
при дузпата на Марсиньо, пак е прав, когато ръцете не са прибрани до тялото.

При първото, дузпа и жълт картон е възможно най-грешното решение, което можеше да вземе. :mrgreen:
При третата дузпа, не трябваше да свири нищо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 апр 2013 17:24

Ралке това може да ни радва , ставаме като в Англия , 1-вия да прави Х с последния и водещ с такъв в края на класирането ... кво по - хубаво . Кво да гледам като знам че се предават на табелата "София" . :lol:

Върни се в “ЦСКА”