20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот mistreated » 06 апр 2013 17:01

LevskiZavinagi написа:Каква компенсация бре сладурче? 1-спестен картон на Стоянов. Втората дузпа беше явна (същата като в мача на Лацио с Фенерите), само не се разбра защо не се даде втори жълт картон на Марсиньо за ръката. Нарушение при 4-тия ви гол... Хайде махни тези червени очила и гледай малко реално на нещата. По-добрият отбор на терена беше - Ботев.

Дузпа за удар от 50 см в ръката при положение, че защитникът е с гръб... Това само малоумници могат да решат, че е дузпа.
А глупостите относно 4-тия гол за ЦСКА даже и не искам да ги коментирам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 06 апр 2013 17:02

Drunken_Master написа:Аре стига сте се правили на пердета...да не сте г*веда ? Много добре знаете,че отбора не върви.Мъчим се с Ботев Враца,до там я докарахме.От 5 години не сме ставали шампиони и тази година няма да станем,да не се заблуждаваме.Стискам палци на Литекс да станат шампиони,понеже не искам отбор-еднодневка,като Ла*ногорец да стават пак,макар че съдиите са на друго мнение.

Тоя отбор не върви от 20 години, с изключение на няколко прекалено кратки периода. Титан са точно толкова виновни колкото Лупи, Черепа, Павлов и т.н.
Аз не помня да е имало момент, в който няколко пъти годишно да не ме е било срам, че съм цесекар. Такива мачове винаги ще има, този път поне излязохме сухи.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 06 апр 2013 17:02

mistreated написа:
LevskiZavinagi написа:Каква компенсация бре сладурче? 1-спестен картон на Стоянов. Втората дузпа беше явна (същата като в мача на Лацио с Фенерите), само не се разбра защо не се даде втори жълт картон на Марсиньо за ръката. Нарушение при 4-тия ви гол... Хайде махни тези червени очила и гледай малко реално на нещата. По-добрият отбор на терена беше - Ботев.

Дузпа за удар от 50 см в ръката при положение, че защитникът е с гръб... Това само малоумници могат да решат, че е дузпа.
А глупостите относно 4-тия гол за ЦСКА даже и не искам да ги коментирам.

Смешка :)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 17:03

Повечето ни съдии всеки мач са стресирани и не знаят къде се намират. Да ги заведат на психолог, пък ако и това не помогне значи са негодни и да ги махат.
Не знам защо прикриха ситуацията преди четвъртия гол. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 06 апр 2013 17:04

Много слаби са нашите, тоя Варела и Марсиньо много прехвалени, но бисера е Коцето Стоянов- значи Радукана ако мисли, че тоя е незаменим да си тръгват и 2 мата още сега

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 апр 2013 17:04

we are the champions написа:Честита победа Платини е един гаден долен продажник марш от ЦСКА Незабавно

Много лесно раздаваш присъди.Спокойно.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 06 апр 2013 17:05

Tommi написа:Повечето ни съдии всеки мач са стресирани и не знаят къде се намират. Да ги заведат на психолог, пък ако и това не помогне значи са негодни и да ги махат.

Ми учат се от Ахмед бе мойто момче, а при 4-тия гол тоя да се търкаля 5 метра и да получи фаул....ясна симулация

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 апр 2013 17:06

Добре де, Ботев толкова лесно стигаше до чисти контри и после НИ ЩО. Ако това беше по-опитен отбор, ЦСКА щеше да гризне поне още 2 гола. Все пак толкова са им силиците. Аз лично мисля, че при 2:3 Ботев се бяха уморили до дупка, но дузпата след центрирането ги накара да живнат до края на мача хх

ЦСКА на контрите и статичните положения пред вратата си много зле. Малко късмет и при 2 от головете. А се чудя друго: Всички плюете Присо и действително, тоя такива "шутове" праска, че жива гарга не остана. Но като гледам може да навърже по 2-3 защитника, има як спринт, защо вместо да го изтипосват да шутира и да трепа безброй гълъби над стадиона не го сложат да създава положения вместо да опитва да ги реализира. Подозирам, че би бил доста по-полезен на отбора.

Тая глупост на Платини не знам каква беше, следва и Ботев да получи малка глоба за тази бутилка от публиката.

Хубав мач, просто.. силиците на Ботев са толкова. А положението при първата дузпа за Ботев и спора имало ли е ЧК или не не коментирам, че изтървах ситуацията хх

Между другото.. поздравления и за ЦСКА. Този отбор няма навика когато му изравняват толкова пъти да играе до дупка, днес обаче не мирясаха докато не извоюваха 3 точки.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2013 17:08

Deluxx написа:
Tommi написа:Повечето ни съдии всеки мач са стресирани и не знаят къде се намират. Да ги заведат на психолог, пък ако и това не помогне значи са негодни и да ги махат.

Ми учат се от Ахмед бе мойто момче, а при 4-тия гол тоя да се търкаля 5 метра и да получи фаул....ясна симулация

Добре, доверявам се на зоркия ти поглед. :mrgreen: Аз не мога да видя, ама ти щом си го видял, значи няма нарушение. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 06 апр 2013 17:08

petko.h.markov написа:
we are the champions написа:Честита победа Платини е един гаден долен продажник марш от ЦСКА Незабавно

Много лесно раздаваш присъди.Спокойно.

Напълно нарочно си го изкара този червен картон какво раздавам лесно присъди ...

Върни се в “ЦСКА”