Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 апр 2013 17:06
Добре де, Ботев толкова лесно стигаше до чисти контри и после НИ ЩО. Ако това беше по-опитен отбор, ЦСКА щеше да гризне поне още 2 гола. Все пак толкова са им силиците. Аз лично мисля, че при 2:3 Ботев се бяха уморили до дупка, но дузпата след центрирането ги накара да живнат до края на мача хх
ЦСКА на контрите и статичните положения пред вратата си много зле. Малко късмет и при 2 от головете. А се чудя друго: Всички плюете Присо и действително, тоя такива "шутове" праска, че жива гарга не остана. Но като гледам може да навърже по 2-3 защитника, има як спринт, защо вместо да го изтипосват да шутира и да трепа безброй гълъби над стадиона не го сложат да създава положения вместо да опитва да ги реализира. Подозирам, че би бил доста по-полезен на отбора.
Тая глупост на Платини не знам каква беше, следва и Ботев да получи малка глоба за тази бутилка от публиката.
Хубав мач, просто.. силиците на Ботев са толкова. А положението при първата дузпа за Ботев и спора имало ли е ЧК или не не коментирам, че изтървах ситуацията хх
Между другото.. поздравления и за ЦСКА. Този отбор няма навика когато му изравняват толкова пъти да играе до дупка, днес обаче не мирясаха докато не извоюваха 3 точки.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]