Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Борат пред Канал 3 : Излязох Иванушка Глупака

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 10:02

Има прогрес тоя път си призна, мислих че пак ще излъже нещо :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Батков каза колко пари е чакал (излъга)

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 10:04

sedem_!_dva написа:Батков излъга за още доста работи при Бареков... например, че е гонил измамника и затова не е бил на дербито, излъга, че е е говорил с УЕФА и те са му казали, че са дали правото на Рубин да картотекира футболисти, пълни глупости... обаждал му се някакъв да го заплашва по телефона... :lol: Абе доста смешно интервю при Бареков с един куп лъжи и глупости... :evil:

най-голямата лъжа , е че знае кои са и ще ги накаже според мене!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Батков каза колко пари е чакал (излъга)

Мнениеот soilwork » 24 сеп 2009 10:06

Батков обяви, че той лично и мениджър са проверили в УЕФА и Русия историята за болните от свински грип футболисти на Рубин. Според Батков европейската централа била дала разрешение за трансфери, но това си го знае само той, тъй като никой друг не потвърди свинската епидемия. Да не говорим, че с официално становище ръководството на Рубин отхвърли всички изнесени "доказателства" по комичната история. Не знам тоя или е полудял(изглеждаше наред поне в студиото) или лъже нагло за всичко!

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Re: Статията на Томислав Русев

Мнениеот bako » 24 сеп 2009 10:08

Русия съм,в Русия съм.........
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 24 сеп 2009 10:16

СНУКСАААААААА

Тоя измисли ново животно. Три ии четири пъти повтори СНУКСА. Явно изобщо не е чувал за Скункс. Ще умра от смях.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 10:22

Carpy написа:СНУКСАААААААА

Тоя измисли ново животно. Три ии четири пъти повтори СНУКСА. Явно изобщо не е чувал за Скункс. Ще умра от смях.

:lol: :lol: :lol: той колко нови неща измисли още да беше само това :lol: :lol: :lol: :!:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

XARHTNA
Контакти:

Re: Достанич се сети за юношите?

Мнениеот XARHTNA » 24 сеп 2009 10:26

Проблемът на юношите е, че реално те не са достатъчно добре подготвени според мен! Ми колкото и да се биеме в гърдите колко са ни яки юношите се оказва, че всички до един са на ниво средно за А група! Ми ето един Хичо - уж най-големия талант в школата, а се вижда, че момчето е за ниво малко под това на Левски! Би бил основен футболист примерно в Локо Мездра, но за Левски НЕ СТАВА! От т.нар. юноши единствено Балтанов според мен става, всмисъл...не е феноменален, но е приличен футболист и би могъл да се наложи в Левски! Цачев също! Той за общо 50 минути игра вкара повече голове от рок звездата за цял сезон- Е ЗА КВО Е ПОД НАЕМ?!?! Дали е чак толкова добър като футболист не съм сигурен,но и дори няма значение! Когато един играч вкарва го пускаш постоянно, а не го даваш на Пирин, че да вкарва за тях!После проблеми в атаката! Ми с тоя измислен Георги Христов! Нищо против момчето, но той е футболист за отбор от дъното на таблицата! Това важи и за Ортега, а и за Еньо! Лично на мен Еньо ми е симпатичен, ама няма класа за Левски! С две думи слаби са ни играчите...Затова вече от доста време отбора не върви! Кокала беше един човек, който успя да измъкне максимума от играчите, които имаше! Пускаше момчета като Генев, Милиев, Балтанов и не го бещше страх да го прави! Затова лично на мен ми е много тъпо, че го махнахме! Направихме треньорска и ръководна смяна и сега сме затънали до шия! И всички вие дето плюехте с месеци кокала СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ???? Тъпаци!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Достанич се сети за юношите?

Мнениеот messi7 » 24 сеп 2009 10:35

^^
Много правилно е горното мнение. И аз много пъти се дразнех на Кокала, но той разчиташе на юношите, на всички играчи, нямае 3 мача поред с един и същ състав при него. Вижте в официалния сайт на Левски. Не е кой знае какъв тактик и спец Кокала, ама наистина изтискваше футболистите докрай. Издразниме след Жилина или Бате, дето нарече сините фенове "наркомани". Беше мишка, но е левскар до мозъка на костите си. А не като треньора с голям стаж Ратко... Навсякъде се е провалял сърбина и нас ни проваля. :roll: И не вярвам да почне да налага юноши, освен Балтанов в най-добрия случай. И все още разчита на най-голямото недоразумение Ортега, не разбра ли че това не е никакъв играч :?: :!: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Ultra_zara
Контакти:

Re: Кой има повече привърженици - ЛЕВСКИ или ЦСКА?

Мнениеот Ultra_zara » 24 сеп 2009 10:36

Ахаааа АЗ съм БЕРОЕЦ но за мен ЦСКА са поече апак и говедарската чета са слаби таз година :) :lol: :lol: :lol:
PFC BEROE 1916 !!!!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 сеп 2009 10:43

Снукса се води златен може би ще го пласира някъде :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,