Мнениеот POPCORN » 06 апр 2013 15:55
Viktor4o_Rs написа:POPCORN написа:Като сте такива голями капацитети и само псувате ходете да свирите вие, да ви видим какво ще правите..сравнение с мача на Левски и мача на ЦСКА с Локо СФ съдията взе много адекватно решение.Не беше сигурен и даде жълт и дузпа какво повече искате..Още повече ЦСКА са толкова слаби,че не съдия ми и господ не може да им помогне !
В обратната ситуация Пуканке, щеше да виеш като линейка, а ГА да е вече с 2 статии наведнъж

А че нямаше дузпа за Локо е така, но там не съдията ви беше главният виновник за отпадането.
А Радуканов го мислех за по-умен човек, но явно не е така, щом си налага Коцето и Присо

А това как Сухия "изгони" съдията и после скъса червения картон заслужава да влезе в световния видеобмен

защо да не вия.Аз ЦСКА отдавна съм ги отписал и винаги съм бил за честна игра!Няма значение кой отбор играе!Аз също така бих свирил ситуацията , защото като гледам от записите за мене не играе нарочно.А че Стоянов е пълен смешник е ясно това.Още повече как мислите всички ли треньори са такива балъци за да го пускат или просто договора на тая маймуна е железен и има кой знае какви клаузи за игра и тн и тн
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !