Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот niki87 » 31 мар 2013 23:07

Цял ден се пишат глупости тука, ама никой не се сеща, че Ники Илиев, един от символите на Левски, има рожден ден ;)
http://www.dailymotion.com/video/xympd0 ... ViVSxfLTVx

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 апр 2013 02:34

Ай ЧРД! Беше ми любимеца навремето.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 апр 2013 13:24

Георги Иванов: Съчувствам на Левски

Георги Иванов стана героят на деня в мач срещу...Левски. За 1:1 във Варна треньорът на Черно море спечели тактическия дуел с колегата си Илиан Илиев, а можеше да спечели и победата срещу отбора на своето сърце. Гонзо го направи с футболисти с поне 5 пъти по-ниски заплати от “сините”. Логично след мача чу комплименти и от председателя на Левски Иво Тонев, и от треньора на Лудогорец Ивайло Петев, и от кого ли не. Ден по-късно Георги вече с лекота в душата прие да говори за “Труд”.

- С утихнали емоции кажете - доволен или недоволен сте от резултата и играта?
- Трябва да сме недоволни от точката. Имам предвид засадата при гола на Левски. Но ако трябва да преценяваме от друга гледна точка - отборът се справи добре. Защото все пак излезе срещу Левски и - подчертавам - след негативната серия от 3 поредни загуби, която няма как да не се отрази на играчите.

- Добре, а няма ли да признаете вече след мача - не ви ли беше жал малко да огорчите точно Левски?
- Не бих казал “жал”, не е това думата, тя е негативна всъщност. Но може би наистина, след като свърши мачът, в един момент... Думата е съчувствие. Или съпричастие. Понеже съм изпитал същите неща, които в момента се случват на “Герена”... Не питай старило, а патило... И знам след равния резултат какви проблеми ще се стоварят. Да, изпитах съчувствие към хората, които работят там. Защото много добре знам колко е трудно в Левски, особено когато не си победил. Но нашият отбор се нуждаеше наистина много от самочувствие. Не толкова от точката, колкото от самочувствието, която носи тя. И го получи. Затова съм особено доволен.

- Това ли е таванът на Черно море на този етап?
- Ясно е, отбор не се гради за 2-3 месеца. Някои неща се получиха, някои - не. За да искаме обаче един футболист да бъде концентриран и спокоен, да покаже пълните си възможности, трябва да има и спокойствие. А заради липсата на точки в Черно море за момента го няма.

- Какво ли не се очакваше покрай ваши стари “престрелки” с някои от Левски. Имаше ли закачки покрай терена?
- Не, не. Всичко мина нормално и професионално. Бих казал - приятелски. Преди мача се видяхме и говорихме с Константин Баждеков, с Иво Тонев, с Даниел Боримиров, с Илиан Илиев. Повтарям - нормално, приятелски. Всички бяхме на едно мнение - по-добрият да победи. Не сме малки деца все пак... Познаваме се много добре, в един занаят си вадим хляба... Извън терена не бива да има война, битката трябва да си остане за терена. И сега не стана нищо по-различно. Не изпитвам реваншизъм към Левски. Знаете моите чувства към клуба. И винаги ще бъда по някакъв начин с клуба. Имам прекрасни отношения и с хора, които работят там, и с футболисти. Пожелавам само успех на “Левски”. С изключение на един мач, разбира се - с Черно море.

- Над половината “сини” футболисти, които играха във Варна, бяха доведени от вас...
- А, не. Те са дошли в Левски, те са взети от Левски, не от Гонзо. Аз не определям нещата с израз като “доведени от мен” или от друг. Те са взети в Левски, защото имат качества. Не са нито на Гонзо, нито на Иво Тонев, нито на Илиан Илиев. Те са на Левски.

- Черно море се зарадва, но си остана сериозно заплашен от изпадане и до края всеки мач ще е като финал.
- С потенциала на футболистите, които има, Черно море не е за изпадане. Трябва обаче да бъдем максимално нащрек, защото разликата в точките между няколко застрашени отбора е много малка - въпрос на една грешка, на един мач. И не бива да делим противниците на лесни и трудни. Веднъж направихме такава грешка. В мача с Етър имахме много голови положения, а паднахме с 0:1 във Варна. Липсват ни точки, което не ни дава необходимото спокойствие да работим както искаме.

- А в следващия кръг срещате Ботев с вашите съратници от Левски Станимир Стоилов, Цанко Цветанов, Александър Александров и пак с футболисти, играли под ваше ръководство. И пак ще ви питаме за “сантименти”...
- Сантименти към никого. Когато си човек, който най-вече иска да побеждава, не може да допускаш сантименти. Приятели - да, но извън терена, преди и след мача. Футболът е спорт - без да слагаме етикети “война” или “на живот и смърт” - в който всеки иска да победи, независимо какво му е на сърцето. Ако имаш само миг колебание дали да победиш, не си спортист и човек, достоен за уважение. Това е смисълът на спорта.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 апр 2013 13:17

Коловати за Тонев: Директорчето само говори нахакано, но резултати няма

"Спуснаха го с парашут и дори той не знае как се приземи на Герена",

Бившият национален бранител и играч на Левски Илиян Стоянов не спести критики към изпълнителния директор Иво Тонев за състоянието на Левски в момента. Според него Тонев само говори нахакано, но резултати няма. Коловати сподели, че в момента сините не са страшилище дори за провинциалните отбори, което не е нормално.

"Без топки в Левски не става! Директорчето, дето го спуснаха с парашут, и той не знае как се е приземил на Герена. Уж говори, но действия и резултати няма", заяви Стоянов.

"Щом си в Левски, трябва да имаш характе на биткаджия и лидер. Ние респектирахме съперниците, които на Герена идваха уплашени и падаха с по 3-4-5 гола. В отборите ни имаше 6-7 лидери. Такива, които са готови да се нагърбят, да поведат другите. А сега няма нито един такъв отбора"

"Не съм против чужденците. Просто тези, които идват, трябва да бъдат по-добри от българските играчи. През годините съм играл с много чужденци в Левски и с ръка на сърцето мога да заявя, че единствено трима човека заслужават уважение измежду тези, с които аз съм играл. Саша Симонович, Пантелич и Головской, това са тримата, които заслужават да играят в Левски. Те вдигаха класата на отбора. Сега никой не вярва на юношите. Трябва да има треньор, който да налага тези млади футболисти. Взимаш играчите, имаш подготовка. Колко месеца се готвиш?! Ти за тези пет месеца, ако не ги подготвиш да играят, те не могат в една подготовка да станат готови, нали трябва да играяъ и мачове, и то не само приятелски. Значи в такъв случай е объркана школата", анализира за Тема Спорт бранителят.

Той сподели и любопитен факт около престоя си в ЦСКА и дали е симпатизирал на армейците."Навремето като малък щях да се отказвам и ми се обади Иво Михайлов, който беше в ЦСКА и ме покани там. На мача, който ги бихме със 7-1, бях в публиката на Левски, макар че тренирах в ЦСКА", призна Илиян Стоянов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 апр 2013 13:17

Илиян Стоянов: Наско Сираков липсва страшно много на Левски

"Отборът на Станимир Стоилов беше явление и остава в историята", сподели Коловати

Бившият защитник на Левски Илиян Стоянов призна, че според него Наско Сираков лиспва много на сините в момента. Според него именно той е човекът, който може да начертае дългосрочен план за развитие на клуба и го е доказал с успехите си.

"Според мен много неща се объркаха. Като започнем от ръководството и стигнем до футболистите. В момента Левски няма стил на игра, не се налагат юноши, няма план за развитие на отбора. Това са неща, които са много сбъркани. Другият проблем е, че няма такъв човек като Наско Сираков, който да е вся и всьо в Левски. Няма я силната ръка в момента в отбора. Дори да станем шампиони, феновете няма да приемат Иво Тонев като свои. Той сам зо е казал и аз го казвам сега. Липсва Наско Сираков. Той липсва страшно много на Левски."

Коловати сподели, че според него за последно отборът е има стил на игра при Станимир Стоилов, а преди години е било грешка, че е бил уволнен и Славолюб Муслин."Горе-долу от времето на Станимир Стоилов Левски няма почерк. Ама какво горе-долу?! Този отбор беше явление и остава в историята. Оттогава насам общо взето играта е мъка. По онова време беше грешка, че уволниха Славолюб Муслин. С него щяхме да направим суперотбор. Мисля, че играехме по-красиво от отбора на Мъри. Като го няма Наско Сираков, кой да начертае план за развитие ? Сега се кърпи. Всичко е ден за ден, а времето си минава. Трябва да се тропне по масата и да се направи стратегия за много време напред. Но затова трябва да имаш топки", каза още пред Тема Спорт Стоянов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 апр 2013 13:18

Стоянов: Илиан няма вяра в себе си, но на Герена никой не те чака

"Преди отборите сваляха гащи след табелката "София", сега играят като равни - не е нормално", ядосва се Илиян

Един от най-сърцатите и железни защитници на Левски Илиян Стоянов отправи сериозни упреци към Илиан Илиев за изказванията му, че духът се върнал в отбора. Коловати сподели, че според него самият Илиан няма вяра в себе си и не е нормално да говори по този начин.

"За мен това е ненормално, даже ми е смешно. Според мен не е нормално един треньор да говори за подобно нещо. За какъв дух, за какъв характер говорим?! Ти си футболист на Левски. Когато излезнеш със синята фланелка, трябва да изринеш стадиона. Все пак това е Левски. Отборите преди години сваляха гащите само като минеха покрай табелката "София". Сега в момента играят като равен с равен на Герена. Това за мен не е нормално. Това да оставиш един провинциален отбор да си подава топката, а да играеш с един нападател, не е нормално."

"Според мен Илиан Илиев няма вяра в себе си. А и това е Герена и никой не чака - тук се искат успехи, примесени с хубава игра. Левски понякога е ставал шампион и с грозна игра. И това е важно. Левски, ако води пред ЦСКА и Лудогорец с пет-шест точки, сега никой няма да го упреква. Но това е мъка голяма. Вместо Илиан да се обижда на журналистите, нека си взима поуки. Така се изгражда един футболист, а и един треньор", каза Илиан пред Тема Спорт.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2013 14:10

Колко е прав, когато един треньор не си вярва, нямам как и футболистите му да повярват , както в него, така и в себе си ;) , иначе са не лоши играчи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Мнениеот Ibrik4iq » 07 апр 2013 11:22

ralka_levskarka написа:Колко е прав, когато един треньор не си вярва, нямам как и футболистите му да повярват , както в него, така и в себе си ;) , иначе са не лоши играчи.

А Мариян Огнянов като си вярва веднага да бъде върнат в отбора, той е нашия символ и идол на Сектор Б

pepshal
Контакти:

Гара Дембеле е тъжен в Китай, иска да се маха от там

Мнениеот pepshal » 07 апр 2013 13:37

Бившият голмайстор на Левски иска да се върне да играе в Европа
Любимецът на всички левскари - Гара Дембеле не може да се аклиматизира в Китай и е все по-често съжалява, че се съгласи да играе в местния Уахан Цал.

Французинът от малийски произход записа 90 минути при загубата с 0-1 у дома от Далиен Аербин. Изявите му обаче са били много слаби, защото няма настроение да играе в толкова слаб отбор. Тимът му е регистрирал 4 поредни поражения от първите четири мача в първенството!

Таранът все още е собственост на германския Фрайбург. Немците oбявиха, че нямат нужда от тъмнокожия голаджия и го преостъпиха на Уахан Цал до края на сезона. През лятото обаче Дембеле със сигурност ще си търси нов отбор. Желанието на бившия нападател на Левски е да се завърне да играе в Европа :P :P :P

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Гара Дембеле е тъжен в Китай, иска да се маха от там

Мнениеот Neron » 07 апр 2013 13:41

Нашите естествено си бъркат по дупките и не искат да дадат едни 400-500К евра за играча който вкара 40 гола за един сезон а дадоха толкова за дървото Силва което играе 1 път на 3 мача. Просто управлението на отбора е потресаващо клонящо към аматьорско.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”