Българските агитки.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Българските агитки.

Мнениеот Teo » 05 апр 2013 19:17

Без име написа:
ЦСКА-р написа:Без име, и откъм хореографии и откъм пеене сме с класи над вас.

Ако някой някога разбере какво пеете "на площад сан бабила", човек, който не ви знае цялата песен, евала ще му кажа. АБСОЛЮТНО никакъв синхрон нямате, факт е и че много хора не ви знаят песните, ядрото ви е от 200 човека, като в мачове с/у Етър, Монтана и подобни ходите само тези.

В София по-сериозни са ЦСКА-рите, и това е факт. (откъм бройка, активност...) И много ваши, са ми го казвали в очите, че сме с класи над вас откъм агитки. Хора от сектора ви, при това.

То се вижда на дербито, кой има по-добра хореография(или кой няма въобще) !
А за синхрона си прав, че е много лош, но още си спомням как срещу Лил 3 СЕКТОРА пяха в синхрон "Да запеем дружно песента..."

поредната копи/пейс песен от нас. да не изреждам и останалите...
Последна промяна от Teo на 05 апр 2013 19:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 апр 2013 19:18

Без име написа:

Ако някой някога разбере какво пеете "на площад сан бабила", човек, който не ви знае цялата песен, евала ще му кажа. АБСОЛЮТНО никакъв синхрон нямате, факт е и че много хора не ви знаят песните, ядрото ви е от 200 човека, като в мачове с/у Етър, Монтана и подобни ходите само тези.

В София по-сериозни са ЦСКА-рите, и това е факт. (откъм бройка, активност...) И много ваши, са ми го казвали в очите, че сме с класи над вас откъм агитки. Хора от сектора ви, при това.

А за синхрона си прав, че е много лош, но още си спомням как срещу Лил 3 СЕКТОРА пяха в синхрон "Да запеем дружно песента..."

Да, стига да ни позволят да си вкараме хореографията.. То ще се види на следващото дерби..

Обаче да не надувате пак балони и да мятате тоалетна хартия, че това се изтърка, а и това повече подхожда за рожден ден на 3 годишно дете.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 19:18

Teo написа:
Без име написа:

поредната копи/пейс песен от нас. да не изреждам и останали...

Много се знае кой от кой копира, стига сте се лаяли на тая тъпа тема. Важното е песните да се пеят от всички и както трябва.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Re: Нивото на Българските агитки.

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 05 апр 2013 19:19

samatoranaga написа: Имам познат левскар от Троян и пича + неговите приятели повече няма да идат да гледат Левски. Отвратен е от публиката. Не е нормално единственото скандиране и вкъщи и навън да е "умрете селяни" :shock: . Ами така ще отвратите и малкото останали хора в провинцията, които ви подкрепят. Та нали точно с това се гордетете, че имате фенове навсякъде.

Ей това ни е голям проблем между другото, а заради тези хора и сектор Б остана с 200 човека.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 05 апр 2013 19:19

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a58gcWdK108[/youtube]
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 19:20

Е те тва е, обичам такава активност от червени фенове! За жалост, аз трябва да ставам... :| . Приятен ден, САМО ЦСКА!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 05 апр 2013 19:20

Според мен първо са пловдивските агитки, после са тези на Берое и Миньор и чак тогава са софийските на Левски и ЦСКА. :)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 апр 2013 19:20

Смачкал си ми бастуна.
Тук ли ни смачкахте:
[rimg]http://gong.bg/uploads/images/IMG_7940.jpg[/rimg]
или тука:
Изображение
:?:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 апр 2013 19:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mqst-L1KUg4[/youtube]

В интернет може и да сте най-силни :lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 апр 2013 19:21

ЦСКА-р написа:Е те тва е, обичам такава активност от червени фенове! За жалост, аз трябва да ставам... :| . Приятен ден, САМО ЦСКА!

ае и утре във Враца дето гарга не каца 8-)

Върни се в “Футбол - България”