Българските агитки.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Re: Българските агитки.

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 19:02

Без име, и откъм хореографии и откъм пеене сме с класи над вас.

Ако някой някога разбере какво пеете "на площад сан бабила", човек, който не ви знае цялата песен, евала ще му кажа. АБСОЛЮТНО никакъв синхрон нямате, факт е и че много хора не ви знаят песните, ядрото ви е от 200 човека, като в мачове с/у Етър, Монтана и подобни ходите само тези.

В София по-сериозни са ЦСКА-рите, и това е факт. (откъм бройка, активност...) И много ваши, са ми го казвали в очите, че сме с класи над вас откъм агитки. Хора от сектора ви, при това.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 05 апр 2013 19:02

Teo написа:без име, вашата маса идва заради името на Апостола което носите, виж са ако се казвахте Витошка щяхте да сте нивото на Славия и Локото ;)

А вие ако не се казвахте ЦСКА нямаше да съществувате. Айде стига с тва ако, че замириса.

samatoranaga
Контакти:

Re: Нивото на Българските агитки.

Мнениеот samatoranaga » 05 апр 2013 19:02

zlatan написа:
ЦСКА-р написа:
zlatan написа:
velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.

толкова си жалък че сам си се обиждаш.
Да ти припомням ли мачове бе малоумник-Левски не е София тъп смърф.
Левски е половин България.
Ти никога няма да видиш 50хил черно бели накуп-вервай ми докато си жив.

Именно, затова и няма да стигнем нивото на Ботев и Локо. Защото тя пълнят гостуващите сектори в цяла България (предимно Ботев ги пълни) само с хора от Пловдив и може би околните села, докато ние от ЦЯЛА България неможем да напълним един стадион за 22 000 човека, или 25 000 (колкото беше вашия).

Да съгласен съм че тази година канарчетата са най многолюдни ,но това си има причини.

Не е само тази година 8-) И във В група имахме по добра посещаемост от всеки един отбор в А група и това никой не го е правил. Просто хората си обичат отбора, а при вас гледате само титлите. Това различава ПУБЛИКА от публика. Не е нормално Левски например в мач в който може да оглави класирането да е подкрепян от ТРИЦИФРЕНО :idea: :!: :!: :?: число публика както мача с Монтана например. Тези статистики доказват, че не си обичате отбора и гледате само лъскавото (титлите). Шепата хора публика говори и затова колко са истински титлите щом никой не ги уважава с присъствие на стадиона.
Публиката на Ботев израстна страшно много последните години и това привлича и ще привлече все повече привърженици, докато синята например запада и деградира тотално. Имам познат левскар от Троян и пича + неговите приятели повече няма да идат да гледат Левски. Отвратен е от публиката. Не е нормално единственото скандиране и вкъщи и навън да е "умрете селяни" :shock: . Ами така ще отвратите и малкото останали хора в провинцията, които ви подкрепят. Та нали точно с това се гордетете, че имате фенове навсякъде.
Най смешно е да се изтъкват мачове в Евротурнирите, защото и Марек например си е пълнил стадиона в такива мачове. И Ботев са събирали 50000 в такива мачове и Локото пълнят стадиона в Бургас на 300км като са играли в Европа. Колко са фенове едни фенове си личи в първенството както в съседските ни държави, където и в зоната на изпадане тези които се имат за големи ходят по много, а не като тук да се тупат с един-два мача в Европа и после само лаене по форуми колко са големи, а на стадиона 1000 човека.
ЦСКА според мен ако поемат по нашия път ще съберат повече хора отколкото сега им ходят, а и ще се изчистят от грандоманството.
Само след година Ботев ще има и нов стадион и тези цифри ще се вдигнат дори.

samatoranaga
Контакти:

Re: Нивото на Българските агитки.

Мнениеот samatoranaga » 05 апр 2013 19:02

zlatan написа:
ЦСКА-р написа:
zlatan написа:
velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.

толкова си жалък че сам си се обиждаш.
Да ти припомням ли мачове бе малоумник-Левски не е София тъп смърф.
Левски е половин България.
Ти никога няма да видиш 50хил черно бели накуп-вервай ми докато си жив.

Именно, затова и няма да стигнем нивото на Ботев и Локо. Защото тя пълнят гостуващите сектори в цяла България (предимно Ботев ги пълни) само с хора от Пловдив и може би околните села, докато ние от ЦЯЛА България неможем да напълним един стадион за 22 000 човека, или 25 000 (колкото беше вашия).

Да съгласен съм че тази година канарчетата са най многолюдни ,но това си има причини.

Не е само тази година 8-) И във В група имахме по добра посещаемост от всеки един отбор в А група и това никой не го е правил. Просто хората си обичат отбора, а при вас гледате само титлите. Това различава ПУБЛИКА от публика. Не е нормално Левски например в мач в който може да оглави класирането да е подкрепян от ТРИЦИФРЕНО :idea: :!: :!: :?: число публика както мача с Монтана например. Тези статистики доказват, че не си обичате отбора и гледате само лъскавото (титлите). Шепата хора публика говори и затова колко са истински титлите щом никой не ги уважава с присъствие на стадиона.
Публиката на Ботев израстна страшно много последните години и това привлича и ще привлече все повече привърженици, докато синята например запада и деградира тотално. Имам познат левскар от Троян и пича + неговите приятели повече няма да идат да гледат Левски. Отвратен е от публиката. Не е нормално единственото скандиране и вкъщи и навън да е "умрете селяни" :shock: . Ами така ще отвратите и малкото останали хора в провинцията, които ви подкрепят. Та нали точно с това се гордетете, че имате фенове навсякъде.
Най смешно е да се изтъкват мачове в Евротурнирите, защото и Марек например си е пълнил стадиона в такива мачове. И Ботев са събирали 50000 в такива мачове и Локото пълнят стадиона в Бургас на 300км като са играли в Европа. Колко са фенове едни фенове си личи в първенството както в съседските ни държави, където и в зоната на изпадане тези които се имат за големи ходят по много, а не като тук да се тупат с един-два мача в Европа и после само лаене по форуми колко са големи, а на стадиона 1000 човека.
ЦСКА според мен ако поемат по нашия път ще съберат повече хора отколкото сега им ходят, а и ще се изчистят от грандоманството.
Само след година Ботев ще има и нов стадион и тези цифри ще се вдигнат дори.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 апр 2013 19:03

Всеки един отбор който носи име на национален герой винаги има повече фенове, но не и истински :!:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 апр 2013 19:03

Teo написа:без име, вашата маса идва заради името на Апостола което носите, виж са ако се казвахте Витошка щяхте да сте нивото на Славия и Локото ;)

А вашата маса откъде идва, бре?
От вярност към Българската армия ли?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 19:03

Без име написа:
favaca8888 написа:1-во място Ботев пд.
Независимо бият, падат , но ходят - респект!
2-ри Левски, реално при тях също има прогрес.
3-ти Цска като там се забелязва лек спад.
4-ти Локо пд, които държат ниво.
После всички останали.

Темата е за агитките, не за публика ;)
300 души агитка не е никак малко. :arrow: 99-та си спомням на Надежда с Литекс имаше 15 000 и тогава викаха, че били левскари, но следващия мач с Нафтата имаше 10 000.Това за тези дето ни подиграват.Иначе агитката ни е около 150 човека, които подкрепят нон стоп .

Като цяло сцената в България е на доста слабо ниво.

Фаваца, срещу Литекс 1500 човека при ВИДИМО и ПРИЗНАТО слабата игра на отбора! Срещу Берое съм сигурен, че също ще има поне 5000 човека.

В Ловеч каквото и да става сектора ако не е пълен на макс, то ще е почти пълен. А и Стоичков ви е дразнител - факт. С/у Берое сте не повече от 2000.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 05 апр 2013 19:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1XOkigDaiCE[/youtube]
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 05 апр 2013 19:04

Смешник :lol: :lol: :lol: Левски за кратко е носил и това има, но стадиона пак е бил пълен, а публиката е скандирала "Левски", "Левски". Само за сравнение вие винаги сте скандирали това, което партията - майка ви е давала като име без значение цдна, цфка, средец...

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 05 апр 2013 19:05

Аз като ида на мач на ЦСКА 3 дни нямам глас за себе си мога да кажа че подкрепям до край ;)

Върни се в “Футбол - България”