Българските агитки.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Re: Българските агитки.

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 18:51

red_star написа:
ЦСКА-р написа:Само като видиш сръбските, гръцките... (турските същи са с класи над нас, колкото и да ми е гадно и да ме е срам от този факт) ти става ясно КАКВИ СМЕШНИЦИ СМЕ НИЕ!

Вижте звездашите как викат, после вижте българските "агитки". Ше ви стане тъжно направо...

Абе кавал срам ме е от такива ЦСКАри като теб не мисля че един пълен Сектор Г отстъпва на звезда или пратизан ;)

Един пълен СТАДИОН неможе да настигне Делиjе, само тва ше ти кажа. И да се срамуваш тва е истината, при нас при пълен "Г" пеят 60-70%, а подуенци да се имат за най-добрата агитка в България е адски нагло и смешно.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 18:53

zuekaa написа:
red_star написа:
ЦСКА-р написа:Само като видиш сръбските, гръцките... (турските същи са с класи над нас, колкото и да ми е гадно и да ме е срам от този факт) ти става ясно КАКВИ СМЕШНИЦИ СМЕ НИЕ!

Вижте звездашите как викат, после вижте българските "агитки". Ше ви стане тъжно направо...

Абе кавал срам ме е от такива ЦСКАри като теб не мисля че един пълен Сектор Г отстъпва на звезда или пратизан ;)

Маххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха аМаххаха аххаах ахахха ахахха ха а

ТИ ЧУПИШ ТЪПОМЕРА БРАТО ..вие да сте конкуренция да ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН аххаха ахаха ха НЕ МОГА ДА СЕ СПРА ДА СЕ СМЕЯ

На гробарите нивото значително падна, може би можем да се мерим с тях, но не и с Звезда.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 апр 2013 18:54

ЦСКА-р написа:
red_star написа:

Един пълен СТАДИОН неможе да настигне Делиjе, само тва ше ти кажа. И да се срамуваш тва е истината, при нас при пълен "Г" пеят 60-70%, а подуенци да се имат за най-добрата агитка в България е адски нагло и смешно.

те половината от феновете им не знаят песните, щото като дойде дерби и 1500 човека са нови в сектора :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 05 апр 2013 18:54

Агитка на Ботев ПД :lol: :lol: :lol: Тия книжни тигри години наред бяха живи само по форуми сега пък били N1 :o :shock: :o . Другото което ми е чудно как всички зрители на мач на Ботев Пд ги водите "агитка" и давате после сравнение със сектор Б или Г :o . Като фенска маса Ботев Пд е на 3то място, а организационно са и след Локо Пд. Ако ще говорим за посещаемост, то в цялата история на "А" група това е вторият сезон, в който Левски не е на първо място. Предишният път е сезон 2009/2010, когато Берое както и сега Ботев Пд първо влизат от Б в А , а в последствие печелят и купата на България.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 05 апр 2013 18:55

Личното ми мнение е, че в България има следното разслоение на агитките:
1. Най-добрите - Ботев и Левски. Канарите тази година слагат всички в малкия си джоб, но имат още да се учат - не можеш да кажеш 'ми вижте вие колко бяхте с Монтана, а ние колко бяхме', защото феновете на Левски и ЦСКА са свикнали да играят всяка година в Европа с големи отбори и за тях Ботев в последните 15 години не е никакъв дразнител. Това в никакъв случай не е добре и трябва да се промени.
2. ЦСКА - самички в подножието на този своеобразен връх. Червените определено отстъпиха сериозно в последните години.
3. Локо Пловдив и Берое отстъпват като бройка на тези пред тях. Със слабото представяне на Левски и ЦСКА, те сериозно се доближават, но никога няма да достигнат организацията и хореографиите.
4. Всички останали,които имат агитки - Локо Сф, Славия, Миньор, Морето, Нафтата, Асеновец, Спартак Плевен. Всеки да си попълни списъка. Това са отбори, които имат агитки, но много малко като бройка на фона на големите.

Общо взето обаче никой, ама никой от нашите отбори и публики не може да се конкурира с еквивалентните си отбори в съседните ни държави, а какво остава за цяла Европа.
Последна промяна от Corwin на 05 апр 2013 18:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 18:56

Teo написа:
ЦСКА-р написа:
red_star написа:

те половината от феновете им не знаят песните, щото като дойде дерби и 1500 човека са нови в сектора :lol: :lol: :lol:

Да, щото наща е страшна... на мен ми се реве като ида на мач и вида хора които не знаят песните или не спазват синхрон или пляскат когато им е кеф...

ТРЯБВА ДА СЕ ПЕЕ С ГОРДОСТ, ОБИЧ И МОТИВАЦИЯ! Ние не пеем с нито едното, може би с/у "левски" с мотивация, само това.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 апр 2013 18:56

1-во място Ботев пд.
Независимо бият, падат , но ходят - респект!
2-ри Левски, реално при тях също има прогрес.
3-ти Цска като там се забелязва лек спад.
4-ти Локо пд, които държат ниво.
После всички останали.

Темата е за агитките, не за публика ;)
300 души агитка не е никак малко. :arrow: 99-та си спомням на Надежда с Литекс имаше 15 000 и тогава викаха, че били левскари, но следващия мач с Нафтата имаше 10 000.Това за тези дето ни подиграват.Иначе агитката ни е около 150 човека, които подкрепят нон стоп .

Като цяло сцената в България е на доста слабо ниво.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 апр 2013 18:58

Teo написа:
ЦСКА-р написа:
red_star написа:

Ти да не си идвал в Сектора, бе? Ще посереш гащите още преди да кажеш К.. от малоумната ви песничка.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 апр 2013 19:00

favaca8888 написа:1-во място Ботев пд.
Независимо бият, падат , но ходят - респект!
2-ри Левски, реално при тях също има прогрес.
3-ти Цска като там се забелязва лек спад.
4-ти Локо пд, които държат ниво.
После всички останали.

Темата е за агитките, не за публика ;)
300 души агитка не е никак малко. :arrow: 99-та си спомням на Надежда с Литекс имаше 15 000 и тогава викаха, че били левскари, но следващия мач с Нафтата имаше 10 000.Това за тези дето ни подиграват.Иначе агитката ни е около 150 човека, които подкрепят нон стоп .

Като цяло сцената в България е на доста слабо ниво.

Фаваца, срещу Литекс 1500 човека при ВИДИМО и ПРИЗНАТО слабата игра на отбора! Срещу Берое съм сигурен, че също ще има поне 5000 човека.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 апр 2013 19:00

без име, вашата маса идва заради името на Апостола което носите, виж са ако се казвахте Витошка щяхте да сте нивото на Славия и Локото ;)

Върни се в “Футбол - България”