Levskar_90 написа:ОТБОРА НА НАРОДА ЛЕВСКИ има най добрата агитка.
Филмар...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Levskar_90 написа:ОТБОРА НА НАРОДА ЛЕВСКИ има най добрата агитка.
zlatan написа:velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.
толкова си жалък че сам си се обиждаш.
Да ти припомням ли мачове бе малоумник-Левски не е София тъп смърф.
Левски е половин България.
Ти никога няма да видиш 50хил черно бели накуп-вервай ми докато си жив.
velito написа:zlatan написа:velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.
и не ми се прави колко сте велики Цска са с 3 класи над вас а пък за мачове в Европа да не говоря където и да играят Цска винаги си пълнят гостуващия сектор сега на момента се сещам за мача с Рома когато вие закарате толкова говеда яла звънни
velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.
Янис Зику написа:Искам да направим подобна тема, след като ТИТАН се махнат от ЦСКА.
ЦСКА-р написа:zlatan написа:velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.
Именно, затова и няма да стигнем нивото на Ботев и Локо. Защото тя пълнят гостуващите сектори в цяла България (предимно Ботев ги пълни) само с хора от Пловдив и може би околните села, докато ние от ЦЯЛА България неможем да напълним един стадион за 22 000 човека, или 25 000 (колкото беше вашия).
zlatan написа:velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.
velito написа:zlatan написа:velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.
и не ми се прави колко сте велики Цска са с 3 класи над вас а пък за мачове в Европа да не говоря където и да играят Цска винаги си пълнят гостуващия сектор сега на момента се сещам за мача с Рома когато вие закарате толкова говеда яла звънни
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта