Оффф ,още ли има балъци да се хващат 1500 $ на седмица хах ахах ахха ха
Препоръчвам на тези ,който ги мислят тез тъпотии ,моля пишете ,че се печели по 100 -150макс на седмица ,че да му МЯЗА ПОНЕ ВЕ ...
Програми за работи от вкъщи по света
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Програми за работи от вкъщи по света
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Абсолютна измама е тоя сайт. Профилите от фейсбук са фалшиви - не се отварят.
Забележете автора на статията - пише Гергана Иванова и до нея снимка на някаква японка.
Съвсем като за малоумни.
Аз лично си поръчах комплект само за да ги набутам с разходи за куриер - като ми се обадиха куриерите им казах, че са се объркали. Поръчайте си всички, ама не го купувайте.
Забележете автора на статията - пише Гергана Иванова и до нея снимка на някаква японка.

Аз лично си поръчах комплект само за да ги набутам с разходи за куриер - като ми се обадиха куриерите им казах, че са се объркали. Поръчайте си всички, ама не го купувайте.

fen-fen написа:Попаднах на ето тази статия. По принцип съм скептично настроен към подобни реклами. Ако някой има опит моля да сподели.
http://www.onlinecareertrend.com/news4o3/bga/index.php?hidden=0
Братле, през последните месеци мрежовия маркетинг всякакви подобни сектанти в България набират страхотна скорост - даже имам приятели, който участват в някакви такива "печеливши" бизнеси (интелигентни хора - неудобно ми е да говоря с тях по темата, че не са глупави, а...).
Съвсем случайно попаднах на презентация на такава фирма (и те продава нещо, което после ти го препродаваш и валят пари и никакви рискове за теб) - явно в момента България е актуалния пазар за тоя бизнес и сега всички се избиват да спечелят колкото се може повече пари от глупави хора. Иначе нещата са ТОЧНО КАТО СЕКТА - щастливи семейства обясняват как се променил живота им, шансове за развитие, семинари в София, в чужбина и там още лъскави и усмихнати хора обясняват как печелят ли печелят... и всичко е почти без пари. (за жалост имам и близки, които изхарчиха прилични суми и си навредиха на живота с подобни кампании).
Edit: ако имате желание, напишете по едно негативно коментарче под статията... все пак може и да е от полза за някого : )
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Е това е се казва класическа пирамида , преди две седмици попаднах на това , започнах да правя всичко , и накрая се оказа , че трябва да преведа 80 лева да получа някакви клипове които да гледам и с тях да печеля пари. Тогава разбрах за какво става въпрос и се отказах.
Има едни сайтове click to pay там поне само си губиш времето без да ти вземат парите.
Както са го казали докато има балъци ще има и тарикати.
Има едни сайтове click to pay там поне само си губиш времето без да ти вземат парите.
Както са го казали докато има балъци ще има и тарикати.
- dreben23
- Контакти:
Писна ми от измамници!
Един ден получавам аз в един сайт за запознанства от хубава руса мацка съобщение (навярно в действителност е черен мазен циганин с раздвояване на личността) с предложение за работа с 3000 евро заплата...
Аз понеже съм си доста мнителен за всичко и всеки, веднага ровнах и кво да видя- обявата е пусната в няколко руски форума уж за различни страни от същото лице, същия никнейм, аватар и т.н.... Офертата на мейла е като истинска, сайта на фирмата съществува и изглежда истинско всичко, но когато се замислих за три важни неща, загрях, че става въпрос за някаква много здрава измама. Само дето са си паднали на майстора!
Първо, подобна позиция не се предлага в сайт за запознанства и второ, звучи толкова убедително, че и човек със свръхинтелектуални способности ще се заблуди.
Трето, едва ли съм подходящ за такава сложна работа. [offtopic]Сега съм се хванал да проверявам един сайт с награди, понеже съм доста добър с футболните прогнози
, ще ги пипна ако се бъзикат с хората, но ще ми трябва малко време. Ако са точни, ще се разбере много лесно след това. Ако не са, пак ще се разбере.
[/offtopic]
Просто си има хора, които денонощно се занимават да мислят глупости, с които да прецакват будалите и да си напълнят джоба чрез тях по най-различни начини. Нета е бъкан от фалшиви профили, мейли, най-различни щуротии, само за да ви чопнат некой лев. Не вярвайте на никого, освен на себе си! Нета е създаден основно за алъш-вериш, малко за забавление и сериозно умствено затъпяване и чак на последно място за работа.
Мани, мани...

Първо, подобна позиция не се предлага в сайт за запознанства и второ, звучи толкова убедително, че и човек със свръхинтелектуални способности ще се заблуди.

Просто си има хора, които денонощно се занимават да мислят глупости, с които да прецакват будалите и да си напълнят джоба чрез тях по най-различни начини. Нета е бъкан от фалшиви профили, мейли, най-различни щуротии, само за да ви чопнат некой лев. Не вярвайте на никого, освен на себе си! Нета е създаден основно за алъш-вериш, малко за забавление и сериозно умствено затъпяване и чак на последно място за работа.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Следя ги от една седмица и мога да кажа,че:
1. Коментарите са едни и същи от първия ден в който ги видях, само им сменят датите на публикуване.
2. Питах каква е цената на наръчника. Естествено отговор нямаше, а коментара ми вече е изтрит.
Абсолютна измама, не се лъжете.
1. Коментарите са едни и същи от първия ден в който ги видях, само им сменят датите на публикуване.
2. Питах каква е цената на наръчника. Естествено отговор нямаше, а коментара ми вече е изтрит.
Абсолютна измама, не се лъжете.