Програми за работи от вкъщи по света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Програми за работи от вкъщи по света

Мнениеот zuekaa » 05 апр 2013 17:43

Оффф ,още ли има балъци да се хващат 1500 $ на седмица хах ахах ахха ха
Препоръчвам на тези ,който ги мислят тез тъпотии ,моля пишете ,че се печели по 100 -150макс на седмица ,че да му МЯЗА ПОНЕ ВЕ ...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 05 апр 2013 17:58

Абсолютна измама е тоя сайт. Профилите от фейсбук са фалшиви - не се отварят.
Забележете автора на статията - пише Гергана Иванова и до нея снимка на някаква японка. :P :twisted: Съвсем като за малоумни.
Аз лично си поръчах комплект само за да ги набутам с разходи за куриер - като ми се обадиха куриерите им казах, че са се объркали. Поръчайте си всички, ама не го купувайте. 8-)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 апр 2013 17:59

fen-fen написа:Попаднах на ето тази статия. По принцип съм скептично настроен към подобни реклами. Ако някой има опит моля да сподели.
http://www.onlinecareertrend.com/news4o3/bga/index.php?hidden=0

Братле, през последните месеци мрежовия маркетинг всякакви подобни сектанти в България набират страхотна скорост - даже имам приятели, който участват в някакви такива "печеливши" бизнеси (интелигентни хора - неудобно ми е да говоря с тях по темата, че не са глупави, а...).

Съвсем случайно попаднах на презентация на такава фирма (и те продава нещо, което после ти го препродаваш и валят пари и никакви рискове за теб) - явно в момента България е актуалния пазар за тоя бизнес и сега всички се избиват да спечелят колкото се може повече пари от глупави хора. Иначе нещата са ТОЧНО КАТО СЕКТА - щастливи семейства обясняват как се променил живота им, шансове за развитие, семинари в София, в чужбина и там още лъскави и усмихнати хора обясняват как печелят ли печелят... и всичко е почти без пари. (за жалост имам и близки, които изхарчиха прилични суми и си навредиха на живота с подобни кампании).

Edit: ако имате желание, напишете по едно негативно коментарче под статията... все пак може и да е от полза за някого : )
[center]Изображение[/center]

bez_pravo_na_mnenie
Контакти:

Мнениеот bez_pravo_na_mnenie » 05 апр 2013 18:47

Е това е се казва класическа пирамида , преди две седмици попаднах на това , започнах да правя всичко , и накрая се оказа , че трябва да преведа 80 лева да получа някакви клипове които да гледам и с тях да печеля пари. Тогава разбрах за какво става въпрос и се отказах.
Има едни сайтове click to pay там поне само си губиш времето без да ти вземат парите.
Както са го казали докато има балъци ще има и тарикати.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 апр 2013 18:52

Писна ми от измамници! :!: Един ден получавам аз в един сайт за запознанства от хубава руса мацка съобщение (навярно в действителност е черен мазен циганин с раздвояване на личността) с предложение за работа с 3000 евро заплата... :o :lol: :lol: Аз понеже съм си доста мнителен за всичко и всеки, веднага ровнах и кво да видя- обявата е пусната в няколко руски форума уж за различни страни от същото лице, същия никнейм, аватар и т.н.... Офертата на мейла е като истинска, сайта на фирмата съществува и изглежда истинско всичко, но когато се замислих за три важни неща, загрях, че става въпрос за някаква много здрава измама. Само дето са си паднали на майстора! :)
Първо, подобна позиция не се предлага в сайт за запознанства и второ, звучи толкова убедително, че и човек със свръхинтелектуални способности ще се заблуди. ;) Трето, едва ли съм подходящ за такава сложна работа. [offtopic]Сега съм се хванал да проверявам един сайт с награди, понеже съм доста добър с футболните прогнози ;), ще ги пипна ако се бъзикат с хората, но ще ми трябва малко време. Ако са точни, ще се разбере много лесно след това. Ако не са, пак ще се разбере. :)[/offtopic]

Просто си има хора, които денонощно се занимават да мислят глупости, с които да прецакват будалите и да си напълнят джоба чрез тях по най-различни начини. Нета е бъкан от фалшиви профили, мейли, най-различни щуротии, само за да ви чопнат некой лев. Не вярвайте на никого, освен на себе си! Нета е създаден основно за алъш-вериш, малко за забавление и сериозно умствено затъпяване и чак на последно място за работа. :mrgreen: Мани, мани...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

nts_76
Контакти:

Мнениеот nts_76 » 05 апр 2013 19:04

Следя ги от една седмица и мога да кажа,че:
1. Коментарите са едни и същи от първия ден в който ги видях, само им сменят датите на публикуване.
2. Питах каква е цената на наръчника. Естествено отговор нямаше, а коментара ми вече е изтрит.
Абсолютна измама, не се лъжете.

Върни се в “Свободна зона”