PFC Litex написа:dodo7271 написа:Ок, отне ти малко време да го намериш Гугъл. Аз знам, че е голмайстор. Питам, в колко мача си го гледал, какви са качествата му - бърз ли е, техничен ли е, как заема позиция, как играе с глава, та го определяш за един от най-добрите?
Отбор в челото, с ясно поставени цели и треньор Станимир Стоилов дали ще подпишат тригодишен договор с млад футболист ако в него няма нещата, които си описал и да правят нещата ей така за спорта?
Ще подпишат и още как. Мъри не се страхува да разчита на млади момчета, но в момента това му желание няма как да бъде задоволено, поради простата причина, че школата на Ботев реално не "произвежда" нищо, и ще трябва да мине известно време преди да заработи, както преди години.
Та, реално погледнато, Мъри в момента няма откъде да прелее безплатна свежа кръв-в Ловеч ще го отрежат по обективни причини, чичо Венци не може да го понася, и така единствен реален вариант за що годе читави хлапета остава Левски, нали? Едва ли този играч е някакъв уникален талант, даже аз лично за първи път чувам това име, просто Стоилов трябва да вземе нещо младо, инак няма да е той. Пък и по този начин донякъде угажда на недолюбващите го капризните пловдивски фракции, все пак коя агитка не цени младите български играчи в първия отбор?