Литекс-"Левски" 03.04.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2013 16:51

Специално за Хонда..Прегледах запис на Литекс-Левски и ситуацията за червен картон е на Мьолдер,а не на Димов.В 17мин.40сек.Ваюши гардира топката във въздуха,а холандеца който няма възможност да играе с топката защото е зад гърба на албанеца,посяга с ръка и го удря в лицето,но Тодоров даже и фал не свири.Къде му отиде критерият от Своге.Следващата минута е фала на Димов срещу Иса ,там няма удар,а по скоро натискане около рамото.http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... fd09d7cd4c
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 апр 2013 17:42

peliforewer написа:Специално за Хонда..Прегледах запис на Литекс-Левски и ситуацията за червен картон е на Мьолдер,а не на Димов.В 17мин.40сек.Ваюши гардира топката във въздуха,а холандеца който няма възможност да играе с топката защото е зад гърба на албанеца,посяга с ръка и го удря в лицето,но Тодоров даже и фал не свири.Къде му отиде критерият от Своге.Следващата минута е фала на Димов срещу Иса ,там няма удар,а по скоро натискане около рамото.http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... fd09d7cd4c

Дали пък същият Ваюши не удря Мюлдер с ръка при изравнителния гол на Литекс?
...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 апр 2013 20:37

peliforewer написа:Специално за Хонда..Прегледах запис на Литекс-Левски и ситуацията за червен картон е на Мьолдер,а не на Димов.В 17мин.40сек.Ваюши гардира топката във въздуха,а холандеца който няма възможност да играе с топката защото е зад гърба на албанеца,посяга с ръка и го удря в лицето,но Тодоров даже и фал не свири.Къде му отиде критерият от Своге.Следващата минута е фала на Димов срещу Иса ,там няма удар,а по скоро натискане около рамото.http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... fd09d7cd4c

Това сериозно ли си го си написал?- Първи Април беше преди няколко дни. ;)
Интересно как Мюлдер няма възможност да играе с топката след като играе на три пъти с нея - скача си и я удря с глава . Как Ваюши гардира топката след като тя е на около 1 метър над него и той не прави никакъв опит да играе с нея ,а влиза в пространството на Мюлдер ,който играе с топката. Ако има въобще фаул в тази ситуация е по-скоро на Ваюши- той въобще не прави опит да играе с топката ,а подлага на Мюлдер. Има натискане на Мюлдер на рамото на Ваюши ,но за никакъв удар в лицето не може да става дума. За мен правилно съдията не прави нищо в тази ситуация. Какво стана с удара на Димов в лицето на Иса? ;) Бих ти бил много благодарен ,ако ме светнеш каква е разликата между бутане, блъскане и удар при спряла игра по твоя правилник ;)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 апр 2013 20:46

mistreated написа:
honda написа:Голямо мачкане е било нямам думи- след като единия отбор е достигнал до благоприятен за него резултат още в 20-та минута на първия мач ,а другия за 180 игрални минути го е мачкал,но не могъл да доведе до благоприятен резултат значи толкова го е мачкал. За двата мача общо колко удара с възможност да станат гол има към вратата на Левски? - Май не са токова много,а ;) ?

[offtopic]Тебе отдавна съм отказал да те коментирам. Ти си безндежден случай. Най-смешното е, че винаги се изказваш, като някакъв абсолютен корифей, а 99% от нещата, които пишеш са пълни глупости и неистини.[/offtopic]

Те още в първия мач си бяха докарали нещата до "благоприятен резултат", но някои други фактори с 2 еднакви имена им попречиха.

[offtopic]Явно не си се отказал да ме коментираш:). Не се считам за корифей ,но май доста от нещата ,които ги пиша се оказват верни. като например- кой първи написа в този форум какво чака ЦСКА при Титан, или пък ,кой първи в този форум спомена името Кирил Домусчиев и какво ще се случи след неговата поява на сцената, или пък кой първи в този форум писа за предстоящите проблеми на Гр.Ганчев с властта, още доста подобни глупости и неистини мога да ти избоя. На теб оставям да решиш дали знам някои неща или ги познавам с помоща на кристална топка ;)[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 апр 2013 20:53

PFC Litex написа:
honda написа:Голямо мачкане е било нямам думи- след като единия отбор е достигнал до благоприятен за него резултат още в 20-та минута на първия мач ,а другия за 180 игрални минути го е мачкал,но не могъл да доведе до благоприятен резултат значи толкова го е мачкал. За двата мача общо колко удара с възможност да станат гол има към вратата на Левски? - Май не са токова много,а ;) ?

Скоро има още един мач и ако не си усетил мачкането снощи, то тогава ще го усетиш, защото в него мач гола на чужд терен няма да дава предимство, а щом тенекията КБ ви е по-важна от тенекията Шампион си е ваша работа, но с този определено ви чака светло бъдеще.

Нещо май сме малко нервни ;) Да сме живи здрави ще разберем кой кого в следващия мач. За нашето бъдеще не се притеснявай има кой да го мисли. Най много да вземем да ви направим наш сателит - да ни обигравате юношите. ;)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2013 22:31

honda написа:

Това сериозно ли си го си написал?- Първи Април беше преди няколко дни. ;)
Интересно как Мюлдер няма възможност да играе с топката след като играе на три пъти с нея - скача си и я удря с глава . Как Ваюши гардира топката след като тя е на около 1 метър над него и той не прави никакъв опит да играе с нея ,а влиза в пространството на Мюлдер ,който играе с топката. Ако има въобще фаул в тази ситуация е по-скоро на Ваюши- той въобще не прави опит да играе с топката ,а подлага на Мюлдер. Има натискане на Мюлдер на рамото на Ваюши ,но за никакъв удар в лицето не може да става дума. За мен правилно съдията не прави нищо в тази ситуация. Какво стана с удара на Димов в лицето на Иса? ;) Бих ти бил много благодарен ,ако ме светнеш каква е разликата между бутане, блъскане и удар при спряла игра по твоя правилник ;)

Явно и при теб се е получила "зрителна измама" както при един страничен съдия в сряда на "Българска армия".Мен ме остави,но си пусни коментара на Н.Ибришимов който си е фен на Левски и чуи какво каза за ситуацията.Започвам да си мисля че егото ти е повече от нормалното и това ти пречи за реална преценка.Аз за Димов и Иса съм обяснил,просто за една минута двама от Левски удряха,натискаха и ръгаха футболисти на Литекс и е нормално да се объркаш,но затова гледам запис и ако някъде съм сбъркал си признавам,но при теб тази самооценка не съм я видял,имам чувството че се мислиш за висша инстанция.И да вметна още нещо,погледни какво става 15мин.и16сек и следващите 30сек.,контраатака на Литекс,Ванджер е фаулиран от Пинто,Тодоров фал не дава,сигурно защото това ако е фал е задължителен жълт картон,двамата футболисти остават на терена ,но съдията не спира играта и Левски правят опасна атака,топката е отнета от футболист на Литекс,пак не е спряна играта и когато следва извеждащ пас към Ваюши и той излиза сам срещу Илиев,Тодоров спира играта.Това е толкова тенденциозно отсъждане че каквото и да ми говорите е ясно каква е задачата на съдията.Чуите и коментара на Ибришимов,ако мислите че аз съм пристрастен.Затова продължавам да твърдя че той се уплаши при 2:1 и напусна срещата.По този начин излезе сух от ситуацията,защото имаше още 15мин. и ако Литекс беше вкарал трети гол,трябваше да "взима мерки" и можеше да изгори като Ахмед.По неговите думи,цял мач го е болял крака,ама след гола на Литекс болката станала нетърпима.
Последна промяна от peliforewer на 06 апр 2013 10:42, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 апр 2013 04:37

honda написа:
PFC Litex написа:

Скоро има още един мач и ако не си усетил мачкането снощи, то тогава ще го усетиш, защото в него мач гола на чужд терен няма да дава предимство, а щом тенекията КБ ви е по-важна от тенекията Шампион си е ваша работа, но с този определено ви чака светло бъдеще.

Нещо май сме малко нервни ;) Да сме живи здрави ще разберем кой кого в следващия мач. За нашето бъдеще не се притеснявай има кой да го мисли. Най много да вземем да ви направим наш сателит - да ни обигравате юношите. ;)

Ама ти наистина си голям смехурко бе :) Еееей шегаджииче такова :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2013 11:22

honda написа:
PFC Litex написа:

няма и най-малка причина да бъдем нервни, напротив, дори сме във възторг от това, което показват момчетата, нервността е някъде другаде.
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 07 апр 2013 00:20

Някои хора забравят, че целта ни тази година е оставане в групата и се напъват да ни се доказват:-) Жалка работа:-)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 апр 2013 19:30

;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Литекс”