Обяви ли Северна Корея война?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Henry_Yavorov
Контакти:

Re: Обяви ли Северна Корея война?

Мнениеот Henry_Yavorov » 02 апр 2013 12:50

Sir_Vodkin написа:Тук е пълно със ПРОМИТИ МОЗЪЦИ и ИЛЮМИНАТИ, които сляпо следват УНИЩОЖИТЕЛНИЯТ ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО АМЕРИКАНСКИ КАПИТАЛИЗЪМ. Заради такива отрепки като вас, Дуайт Айзенхауер подписа ИЗЛЮЧИТЕЛНО УНИЗИТЕЛНИЯ И ПОЗОРЕН ЗА НАС довор ГРЕАДА!!! Нека се надяваме нашият вожд да ви избие всички до крак. И вас, и американците, чиито лоялни кучета сте ВСИЧКИ ВИЕ.

Евала на някои потребители от този форум, които все още са с всичкия си и се противопоставят на ВСИЧКИ рептили, илюминати и грейове!

Промит мозък си ТИ, ако може да се каже, че имаш нещо общо с мозък!
Американският капитализъм е унищожителен само за низшите раси като Руснаци и Българи и имаме 2 избора: ДА БЪДЕМ УНИЩОЖЕНИ ИЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ АМЕРИКА!
Америка е пътят към спасението! Това е най-висшата и развита раса на света, и винаги е била! Всяка дума която петни името й е МРЪСНА И ДОЛНА РУСКА ПРОПАГАНДА!
Защо си мислиш че при АМЕРИКАНСКИЯТ, зебележи, а не РУСКИЯТ военачалник отидоха грейовете и плеядинците, а? Еми много просто! Защото те, за разлика от вас, могат да преценяват много бързо ситуацията. А тя е че всички вие сте американски роби и сте го заслужили със самото си раждане.
Имам 4 деца и всичките съм експедирал в Америка, а аз самият дръзнах да сменя името си, тъй като всичко което ме свързва със хора като теб ме прави недостоен за такава велика държава.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 02 апр 2013 15:05

Henry_Yavorov написа:
Sir_Vodkin написа:Тук е пълно със ПРОМИТИ МОЗЪЦИ и ИЛЮМИНАТИ, които сляпо следват УНИЩОЖИТЕЛНИЯТ ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО АМЕРИКАНСКИ КАПИТАЛИЗЪМ. Заради такива отрепки като вас, Дуайт Айзенхауер подписа ИЗЛЮЧИТЕЛНО УНИЗИТЕЛНИЯ И ПОЗОРЕН ЗА НАС довор ГРЕАДА!!! Нека се надяваме нашият вожд да ви избие всички до крак. И вас, и американците, чиито лоялни кучета сте ВСИЧКИ ВИЕ.

Евала на някои потребители от този форум, които все още са с всичкия си и се противопоставят на ВСИЧКИ рептили, илюминати и грейове!

Промит мозък си ТИ, ако може да се каже, че имаш нещо общо с мозък!
Американският капитализъм е унищожителен само за низшите раси като Руснаци и Българи и имаме 2 избора: ДА БЪДЕМ УНИЩОЖЕНИ ИЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ АМЕРИКА!
Америка е пътят към спасението! Това е най-висшата и развита раса на света, и винаги е била! Всяка дума която петни името й е МРЪСНА И ДОЛНА РУСКА ПРОПАГАНДА!
Защо си мислиш че при АМЕРИКАНСКИЯТ, зебележи, а не РУСКИЯТ военачалник отидоха грейовете и плеядинците, а? Еми много просто! Защото те, за разлика от вас, могат да преценяват много бързо ситуацията. А тя е че всички вие сте американски роби и сте го заслужили със самото си раждане.
Имам 4 деца и всичките съм експедирал в Америка, а аз самият дръзнах да сменя името си, тъй като всичко което ме свързва със хора като теб ме прави недостоен за такава велика държава.

И двамата имате нужда от специализирана помощ. :lol:

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

КНДР смрази света!

Мнениеот Hahaha1 » 04 апр 2013 13:23

[center]КНДР: Войната може да започне днес или утре[/center]
[center]Изображение[/center]
Обект, който е възможно да е балистична ракета със среден обсег на действие „Мусудан“, придвижван към източното крайбрежие на територията на КНДР, са засекли южнокорейски военни вчера, съобщи „Ройтерс“, позовавайки се на местната агенция „Ренхап“.

Съобщение за преместването на ракетата към източното крайбрежие е публикувал и японският вестник „Асахи симбун“, но официално потвърждение за това засега няма. В момента все още не е ясно готвили се Северна Корея да изстреля ракетата, или действията й са „демонстрация на сила“.

Предполага се, че радиусът на действие на ракетата „Мусудан“ е около 3000 км, което обхваща територията на Южна Корея, Япония и американските територии на тихоокеанския остров Гуам.

Севернокорейските власти нееднократно намекваха, че подготвят ядрен удар. На 21 март КНДР заплаши да нанесе ракетен удар по военните бази на САЩ в Япония, а на 26 март обяви, че взема на прицел континенталната част на САЩ, Хавай и Гуам.

Вчера държавното ръководство на комунистическата страна обяви, че окончателно съгласува „безпощаден“ ядрен удар в отговор на американската политика, че „времето на взрива приближава стремително“ и войната на Корейския полуостров може да започне „днес или утре“.

В отговор на заплахата Пентагона съобщи че има намерение да разгърне противоракетния комплекс THAAD за защита на базата си на остров Гуам.
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 04 апр 2013 13:31

Аз като ви казвам,че тия са ненормални,никой не ми вярва :shock: ....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 апр 2013 21:58

Аре бе,великата армия на Северна Корея,докога ще ги бави гадните капиталисти ? Аре от няколко дена само слушам психологически атаки,айде да ги разцепят америкацните,евреите и всички останали,че ми е интересно как ще се случи.Искам да видя мощта на тази гигантска във военно отношение страна срещу изкуственият балон САЩ и ония бюрократи от ООН !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2013 08:50

dunavfc написа:Аре бе,великата армия на Северна Корея,докога ще ги бави гадните капиталисти ? Аре от няколко дена само слушам психологически атаки,айде да ги разцепят америкацните,евреите и всички останали,че ми е интересно как ще се случи.Искам да видя мощта на тази гигантска във военно отношение страна срещу изкуственият балон САЩ и ония бюрократи от ООН !

Чакат 15 април - рождения ден на бащицата Ким Ир Сен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 05 апр 2013 15:13

hahaha1 и КНДР още ли сте тука ? Не сте ли се записали доброволци в братската севернокорейска селскоработническа армия и да се готвите за инвазия на ЮГА :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 05 апр 2013 16:17

shotgun blues написа:hahaha1 и КНДР още ли сте тука ? Не сте ли се записали доброволци в братската севернокорейска селскоработническа армия и да се готвите за инвазия на ЮГА :lol:

Те само чакат корейските братя да им свирнат и веднага започват онлайн война срещу САЩ. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sir_Vodkin
Контакти:

Мнениеот Sir_Vodkin » 05 апр 2013 16:24

Всички ние чакаме нашите братя спасители - СССР, КНДР и Плеядинците да ни спасят. Всички вие ще бъдете потъпкани от мощта ни заради чуждопоклонничеството и продажността си!
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2013 16:28

Sir_Vodkin написа:Всички ние чакаме нашите братя спасители - СССР, КНДР и Плеядинците да ни спасят. Всички вие ще бъдете потъпкани от мощта ни заради чуждопоклонничеството и продажността си!

Ако някой се кланя на СССР(каквото и да е това), КНДР и плеядинците(тия зелени ли бяха на цвят или сини? Или сиви?), той не е ли чуждопоклонник?
Чудя се, дали Ким изобщо е наясно, че някъде съществува държава на име България?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”