Sir_Vodkin написа:Тук е пълно със ПРОМИТИ МОЗЪЦИ и ИЛЮМИНАТИ, които сляпо следват УНИЩОЖИТЕЛНИЯТ ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО АМЕРИКАНСКИ КАПИТАЛИЗЪМ. Заради такива отрепки като вас, Дуайт Айзенхауер подписа ИЗЛЮЧИТЕЛНО УНИЗИТЕЛНИЯ И ПОЗОРЕН ЗА НАС довор ГРЕАДА!!! Нека се надяваме нашият вожд да ви избие всички до крак. И вас, и американците, чиито лоялни кучета сте ВСИЧКИ ВИЕ.
Евала на някои потребители от този форум, които все още са с всичкия си и се противопоставят на ВСИЧКИ рептили, илюминати и грейове!
Промит мозък си ТИ, ако може да се каже, че имаш нещо общо с мозък!
Американският капитализъм е унищожителен само за низшите раси като Руснаци и Българи и имаме 2 избора: ДА БЪДЕМ УНИЩОЖЕНИ ИЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ АМЕРИКА!
Америка е пътят към спасението! Това е най-висшата и развита раса на света, и винаги е била! Всяка дума която петни името й е МРЪСНА И ДОЛНА РУСКА ПРОПАГАНДА!
Защо си мислиш че при АМЕРИКАНСКИЯТ, зебележи, а не РУСКИЯТ военачалник отидоха грейовете и плеядинците, а? Еми много просто! Защото те, за разлика от вас, могат да преценяват много бързо ситуацията. А тя е че всички вие сте американски роби и сте го заслужили със самото си раждане.
Имам 4 деца и всичките съм експедирал в Америка, а аз самият дръзнах да сменя името си, тъй като всичко което ме свързва със хора като теб ме прави недостоен за такава велика държава.