Извънземни раси...Тема с продължение-3-та част

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Извънземни раси...Тема с продължение-3-та част

Мнениеот 1palq4o1 » 05 апр 2013 13:15

костенурк написа:
Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.[/quote]
Известно е на които трябва ;) умишлено не го писах щото глеи ся зомбитата като чуят кораб-майка кво става :lol:[/quote]

Аз пък искам да се просветля и за това да те питам-къде е тоя кораб?За малко само да го видя,моля! :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 05 апр 2013 13:16

:lol: :lol: :lol:
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 05 апр 2013 13:18

1palq4o1 написа:
костенурк написа:
Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.

Известно е на които трябва ;) умишлено не го писах щото глеи ся зомбитата като чуят кораб-майка кво става :lol:[/quote]

Аз пък искам да се просветля и за това да те питам-къде е тоя кораб?За малко само да го видя,моля! :mrgreen:[/quote]
Не може
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 апр 2013 13:18

Има ли рептилии у форума?
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 05 апр 2013 13:18

Мисля че във форума на Гонг има прекрити извънземни същества, които пишат тук :|

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 апр 2013 13:20

костенурк написа:
1palq4o1 написа:
костенурк написа:
Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.

Известно е на които трябва ;) умишлено не го писах щото глеи ся зомбитата като чуят кораб-майка кво става :lol:

Аз пък искам да се просветля и за това да те питам-къде е тоя кораб?За малко само да го видя,моля! :mrgreen:[/quote]
Не може[/quote]

Защо бе,човек...или сив ВИСОК...или...репУтил...или...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 апр 2013 13:21

Мен ми е чудно как такава "тема" събира толкова интерес? Преди време пуснах една тема(тази gong/viewtopic.php?f=53&t=111343&p=3672995&hilit= ) за "извънземни" с аргументи и факти и т.н.,а не събра толкова интерес, но когато някой от така наречените форумни клоуни пусне тема дали за извънземни, педя човек лакат брада или за СССР тя събира голям интерес.

п.п. не говоря само за себе си. Примерно темата за древните астронавти също не събра голям интерес.
Последна промяна от Alexx на 05 апр 2013 13:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 апр 2013 13:22

venger написа:Има ли рептилии у форума?

Има-костенурката си е влечуго ( рептил )

Потребителски аватар
Sir_Vodkin
Контакти:

Мнениеот Sir_Vodkin » 05 апр 2013 13:23

1palq4o1 написа:
костенурк написа:

Ама ти наистина правилно си си избрал името. Корабът е 100 пъти по-голям от ЗЕМЯТА и е на 300 светлинни години от нас. Как въобще си представяш, че може да го видиш? А и на всичкото отгоре той има специални т.нар. "cloaking device"
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 апр 2013 13:23

Alexx написа:Мен ми е чудно как такава "тема" събира толкова интерес? Преди време пуснах една тема(тази gong/viewtopic.php?f=53&t=111343&p=3672995&hilit= ) за "извънземни" с аргументи и факти и т.н.,а не събра толкова интерес, но когато някой от така наречените форумни клоуни пусне тема дали за извънземни, педя човек лакат брада или за СССР тя събира голям интерес.

п.п. не говоря само за себе си. Примерно темата за древните астронавти също не събра голям интерес.

Е, то първия коментар по темата ти предварително дава насоката на всички други акаунти! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Свободна зона”