Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.[/quote]костенурк написа:
Известно е на които трябва

Аз пък искам да се просветля и за това да те питам-къде е тоя кораб?За малко само да го видя,моля!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.[/quote]костенурк написа:
1palq4o1 написа:Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.костенурк написа:
костенурк написа:1palq4o1 написа:Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.костенурк написа:
Известно е на които трябваумишлено не го писах щото глеи ся зомбитата като чуят кораб-майка кво става
venger написа:Има ли рептилии у форума?
1palq4o1 написа:Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.костенурк написа:
Alexx написа:Мен ми е чудно как такава "тема" събира толкова интерес? Преди време пуснах една тема(тази gong/viewtopic.php?f=53&t=111343&p=3672995&hilit= ) за "извънземни" с аргументи и факти и т.н.,а не събра толкова интерес, но когато някой от така наречените форумни клоуни пусне тема дали за извънземни, педя човек лакат брада или за СССР тя събира голям интерес.
п.п. не говоря само за себе си. Примерно темата за древните астронавти също не събра голям интерес.
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 149 госта