Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот turbogena » 05 апр 2013 13:04

По принцип въобще не го харесвам това лекенце Курдов ,но като са решили да го пробват... Какво може да направим ние по тоя въпрос? Така или иначе не вярвам да се задържи дълго при нас ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 13:06

Феновете на "Левски" поискаха среща с шефовете

Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров обяви пред „Меридиан Мач", че феновете за пореден път са недоволни от представянето на своите любимци в мача с Литекс (1:2) и този път ще искат среща с шефовете на клуба.

„В близките дни ще искаме среща с шефовете. Ще поговорим с Иво Тонев и Даниел Боримиров и ще видим какво ще се случва, но просто нещата не може да продължават така", обяви Гугутката.

„Ще обсъдим с момчетата във фенклуба и ще преценим каква точно да е нашата позиция. Честйо казано, не знам вече къде е големият проблем, футболистите явно са слаби, не са това, което очаквахме. Илиан Илиев допуска грешки. Не знам... Да вземе да влезе той в игра. Ще говорим и ще видим, но нещата не може да продължават по такъв начин. Не сме доволни от играта на отбора, въпреки че се класирахме в Ловеч", допълни Владимиров.

Той разкри, че този път всичко в Ловеч е минало спокойно и не е имало напрежение с полицията.

Аз пък съм на мнение, че имам добри играчи, просто Илиан не може да ги успокои, явно, а не може и да ги нахъса достатъчно. В някои случаи и състава е бъркал, ето Везалов- Димов би било добра двойка ЦЗ, но дали ще започне да ги налага, никой не знае.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 13:11

Настроението на ултрасите преди двубоя бе коренно различно. Въпреки всички слаби мачове напоследък и възникналото напрежение в деня преди срещата, феновете приеха с овации футболистите. Всеки един от титулярите, както и треньорът Илиан Илиев, бяха обсипани с аплодисменти на загрявката преди срещата.

Айде пак някой да каже, че видиш ли феновете не си подкрепяли отбора и не търпят ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 апр 2013 13:19

ralka_levskarka написа:
Настроението на ултрасите преди двубоя бе коренно различно. Въпреки всички слаби мачове напоследък и възникналото напрежение в деня преди срещата, феновете приеха с овации футболистите. Всеки един от титулярите, както и треньорът Илиан Илиев, бяха обсипани с аплодисменти на загрявката преди срещата.

Айде пак някой да каже, че видиш ли феновете не си подкрепяли отбора и не търпят ;)

Бе преди мача да, ама след края... :evil:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 13:23

terata написа:
ralka_levskarka написа:

Нормално за някои да има освирквания. Пинто с асистенцията си разочарова, Пламен също, време му е да си почине малко, Йорданов- беше ли на терена? На мен ми харесаха само Мюлдер, Велев, Михелич, Ели, Прохазка, Димов (точно тия играчи се раздадоха, другите гледаха мача отблизо) и от части Карвальо.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 13:32

Левски разжалва Пинто след Берое

Заради грешката си в Ловеч защитникът отива на пейката

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 апр 2013 14:17

ralka_levskarka написа:
terata написа:
ralka_levskarka написа:

Нормално за някои да има освирквания. Пинто с асистенцията си разочарова, Пламен също, време му е да си почине малко, Йорданов- беше ли на терена? На мен ми харесаха само Мюлдер, Велев, Михелич, Ели, Прохазка, Димов (точно тия играчи се раздадоха, другите гледаха мача отблизо) и от части Карвальо.

Ти яко обърка играчите ;д Карвальо нищо не игра, а Прохазка пък не се раздаде чак толкова, че да бъде хвален. Пиша ти навсякъде едно и също - ще почна и на стената във фб ! :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 14:19

t0bl3ro_bg написа:Ти яко обърка играчите ;д Карвальо нищо не игра, а Прохазка пък не се раздаде чак толкова, че да бъде хвален. Пиша ти навсякъде едно и също - ще почна и на стената във фб ! :mrgreen:

Казах Карвальо донякъде само, защото отне повечето високи топки напред и даде паса към Мюлдер.
Прохазка не се е раздал? Аз не мисля така, точно в тоя мач сигурно той най- много топки отне в средата ;) Щеше да е хубаво, ако има и някъде кой колко е пробягал.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Двойката опорни?

Мнениеот wilge » 05 апр 2013 18:05

Foreigner написа:От тук идват всичките проблеми на Левски.
ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ С 2 ОПОРНИ?
После Илиян мрънка, че не можем да пробием сгъстена отбрана - ами как да я пробиеш с двама опорни и трети на позицията атакуващ?
Малко отбори излизат да играят атакуващо срещу Левски в първенството и от там се губи ТОТАЛНО смисълът с двама опорни играчи.
Трябва да играем само с 1 опорен. Като че ли най-добър за тази позиция е Димов.
На върха на атаката Карвальо и двама зад него (Гаджев-Михелич) срещу по-добрите и срещу по-слабите Силва и двама зад него (Карвало-Гаджев).
При Мъри играехме с един - Ричард и работата му беше да отнеме топката по най-бързият начин и след това по най-бързият начин да я даде на Боримиров (в 75% от случаите).

Разликата идва от класата, а не от схемата. Помниш ли каква класа бяха Мъри, Ричард и Боримиров? Сегашният им аналог просто не струва.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 апр 2013 19:09

ОТБОРА НА НАРОДА !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Левски”