Левски - Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Левски - Берое

Мнениеот meteorit » 04 апр 2013 21:02

ralka_levskarka написа:
meteorit написа:1:2 Сините не отпаднаха в Ловеч за купата само заради мотивацията и тичането, а не с някакви футболни качества. Очертава се 4-и мач без победа .

Викаш сега е напълно изключено да има мотивация и тичане. АМАН!

Ще има, но колкото за почетна загуба.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 апр 2013 21:29

KategorieC написа:
Robotop написа:Лошото е, че ще бием с едно на мъка, хубавото ще е да ни направят едно Х, а кефа ще е да ни бият и да си вземат в автобуса на връщане и джуджето ;)

Аз предлагам друго, бием ви и Илианчу го пращате да проституира по магистралата. Тоя при нас не го щем! :mrgreen:

Подкрепям. ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 апр 2013 21:32

percival написа:От кога приятелските мачове се играят в шампионата ?:)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 апр 2013 23:50

rebel написа::lol: :lol:
KategorieC написа:
Robotop написа:Лошото е, че ще бием с едно на мъка, хубавото ще е да ни направят едно Х, а кефа ще е да ни бият и да си вземат в автобуса на връщане и джуджето ;)

Аз предлагам друго, бием ви и Илианчу го пращате да проституира по магистралата. Тоя при нас не го щем! :mrgreen:

То остава джуджето и тоя мач да не вземе и май наистина ще е на магистралата. коеф.може вече да е под 1 за победа на домакина :)

Освен мача с Черномерец, които са на командно дишане, кой друг мач е спечелил Ил.Ил.?
Съдиите станаха основен фактор в нашата джунгла, та нищо чудно Ангел Ангелов и той да изгори, като колегите си
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 00:16

meteorit написа:
ralka_levskarka написа:
meteorit написа:1:2 Сините не отпаднаха в Ловеч за купата само заради мотивацията и тичането, а не с някакви футболни качества. Очертава се 4-и мач без победа .

Викаш сега е напълно изключено да има мотивация и тичане. АМАН!

Ще има, но колкото за почетна загуба.

Аха, гледал си го, добре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 апр 2013 01:10

Parmalat написа:Берое играе много приятен футбол.Много грамотен тактически отбор благодарение на Петър Хубчев.Прогноза 0-1 гол на националът на Мозамбик- Ситое.

[offtopic]
Parmalat написа:Рубин елеминира Атлетико Мадрид и Леванте два испански отбора.Гледах и четирите мача.Руснаците са един от най-добрите тактически отбори,а на контраатаки са безпощадни.Челси бяха дотук.
[/offtopic]

Вземи научи нещо ново,една заучена фраза имаш и я повтаряш във всяка тема :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 05 апр 2013 02:27

1:1

Aвтогол на Напрежението в средата на второто полувреме, а Духът ще изравни в 89-тата минута след изпълнение на корнер и меле в малкия пеналт.
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 апр 2013 03:08

Бием с 2-0 и чакаме грешка на Лудогорец . ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2013 03:14

percival написа:От кога приятелските мачове се играят в шампионата ?:)

Хехе, ами тогава питай Гриша Ганчев, Коко Динев и куп други приятелки ;) Те най-добре ще ти отговорят точно откога ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2013 03:17

Гочето1913 написа:Бих заложил с други мачове, 1,10 не е лош коефициент за пълнеж!Иначе есения мач го познах, ама други мачове ме провалиха!

Ти си пишман-играч бре, как така ще играеш мач със ставка 1.10 :shock: То, че ще бием е ясно и на малките дечица, ама тоя коефициент не си заслужава даже да се разгледа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”